A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #58635 Ahogy én megfigyeltem, egyértelműen variáltak valamit a matchmakingen, mert gyakorlatilag megszűntek azok a leosztások, ahol a T5 tankok top tankok. T5 tankal kizárólag Tier 6-7-8 tankok ellen megyek minden egyes nap, nincs kivétel. És így a Pz4 máris nem akkora arc, mint régebben volt, ahogy gondolom a KV-sem, de az már nincs. De például T6 Shermannal se voltam még soha top tank, vagy a közelébe, a 76mm-es ágyúval marha sokat érek a T8-9 szöretegek ellen. Most már nagy tankal (tier 6 és fölötte) éri meg csak menni, ha killeket is el akarsz érni.
Meredeken esik a játék élvezetfektora tapasztalataim alapján, és a fejlesztők túl ostobák ahhoz hogy akár a legnyilvánvalóbb hibákat felismerjék és javítsák.
(jó példa a lökött overlord csávó nyilatkozata hogy nem tervezik limitálni az aryk számát egyáltalán, aztán vannak olyan meccsel ahol a tankok fele a homár artykból áll, volt is itt egy jó screenshot róla korábban)
Emellett szerintem a pénztermelésből is visszavettek, kevesebb a bevétel premium nélkül, mint régen.
Hiába no, valamivel erőszakolni kell a játékosközönséget a fizetés irányába.