418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #58713 Te miert gondolod hogy a t8 arty az a megfelelo celpontra fog vadaszni? Tegnap IS3-on voltam Kareliat, 5+ t8 arty mindket oldalt. A mi csapatunk fenti bazisrol indult, a lemingcsorda bevonult a hegylanc menten, feljaronal megtorpant annak rendje es modja szerint. Mivel elol voltam (IS3 a torna sor aljan !) mondom ok, scoutolok, kapok egy lovest, elszalt az eletem 90%a, mondom hoppa itt bujkal egy arty elottem valahol. Szolok csatin hogy arty figyuzzal mar ide, pingelem hogy hova es eloremegyek, engem kilonek de felvillant az arty spot, varom a valaszcsapast, semmi. Az ellenseges arty arrol a spotrol ahol felvillant meg kiszedte tovabbi 5 heavy tankunkat, valaszcsapas meg mindig semmi. Mondom megnezem mi a jo eget csinal a mi artynk, ekkor kaptam agyfaszt, a palya masik szelen egy szikla mogott megbuvo 1 szem tankra vadaszott mind!! -
Nazarov77 #58712 Az kéne még csak, németeknél tier 10es STG-44 lesz oroszok meg jönnek az OP AK-47el meg hogy legyen benne valami jó kis post var, AKMel ( 1959ben kezdték a sorozatgyártást ) -
Ohyner #58711 Na meg kitalálják még a jó vörösök, hogy legyen world of infantri. Bár ők könnyen kilőhetők, de az álcázásuk miatt a kutya sem veszi észre őket, de 20 méterről vagy kapsz egy közvetlen találatot, és újratöltésig körbefutkos, vagy ráugrik a tankra, hogy a társaid ne sebezzék, mert akkor téged is kilőnek. -
Nazarov77 #58710 Az régen volt, régi treeben 2 sturmtiger volt, volt az SPG verzió és a Sturmtiger mit 88L/71 vagy mi a rák azt kivették és helyette Jagdtiger mit 88L/71 van helyette, viszont az SPG sturmtiger a 380as ágyújával ott van, még Brumbar is lesz bár az a rövid 150essel nem lesz olyan veszélyes.
http://statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v13/uploads/eu_art/tank_trees/germany_tree_full%28eu%29.jpg -
Sunrider924 #58709 Ok reszemrol rendben, legyenek ezek a jatekba semmi esetre se valo szornyek a jovo, de akkor legyen egy kapitany a csapatban( ertelem szerint a legjobb statisztikaval biro jatekos)aki 5 percenkent hasznalhat artilery strike formajaban egy 2x2es kocka kiterjedesu sebzessel biro V2es/Little Boy-t... -
ilsalon #58708 Halálsputnyik Obj. 007 (by Szergej-ke)
Értékei
Súly: 5t
Meghajtás: 1 db 12500 LE kézzel felhúzható, amúgy meg napelemes aggregát
Löveg: 2db Heavy Dual Laser Beam (léghűtéses, meg nagy, meg húúúú)
Sebesség: 112km/h
Átlagsebzés: 12k/15k/25k
Átütés: bármi/bármix2/bármi -
hellokitty92 #58707 az L/71-et fog kapni emlékeim szerint, szal nem lesz semmiféle 380mm-es 50L-es söröshordó eregetője! de legalább lenne egy német td aminek a páncélzata is kemény, de mellette normálisan is rejtőzködne...
látom téged is elkapott a masu betegség:D:D -
Ohyner #58706 Amúgy meg srácok ne parázzatok az artyk miatt 1-1.5 év múlva vissza fogjátok sírni őket, amikor majd az IL2 sturmovik szétlövi nem csak a hevyket, de még a full speedel haladó lightot is, és előlük se ház se szikla nem véd majd.
Mert hát tudjuk, hogy a páncélosoknak mennyi esélye volt repülőgépek ellen, tehát, aki nyeri a légicsatát nyeri a meccset is, ha összevont lesz. ÉS ha raknak is be önjáró légvédelmi ágyút, az sem sokat segít majd.
Na meg, jönnek a hajók is fél pálya tenger fél pálya szárazföld és akkor megint imádkozunk majd, hoyg bár lennének t8 artyk mikor a tirpizek hada nem egymást hanem a szárazföldön rohangáló tankokat lövik.(igen nekik is szuperpontos lézárágyújuk lesz)
-
Desmodromic #58705 Tökmindegy lehet masu is, ha eltalálja egy 380 milis malac már úgysem látszik, hogy mi volt eredetileg. :-) -
ilsalon #58704 1,5 millió xp és megvan a Maus II.
Értékei
Súly: 325t
Meghajtás: 12 db soorbakapcsolt Deimler-Benz típusu repülőgépmotor, 12x600 LE
Löveg: 1db 21 cm kónikus löveg, 1db 12,8cm Kwk L/68
Sebesség: 21km/h
Átlagsebzés: 1450/1550/1920
Átütés: 420/440/250 -
nah akkor asszem nekem bb lesz :D -
Ohyner #58702 Amúgy elég gyanús. hogy se td, se arty nem jött ki prémiumból, szerintem izomállatok lesznek ksok aranyért, és úgy gondolja aWG, hogy mivel amint kijönnek a játékosok fele abbahagyja a játékot még várnak vele.
Más okát nem látom neki, hogy miért van rakat prémium tank de td és SPG nem. -
Nazarov77 #58701 Ez nem a kis light hanem a tier 3as med Somua, ugyanakkora kis köcsög mint a H39 de ez legalább megy 37el. Várom már a francia treet, eddigi 3 tankjuk ami benne van a játékban elég OP :D -
Nazarov77 #58700 Maus -
Nazarov77 #58699 Viszont a Sturmtiger benne lesz mint prémium arty attól rettegek én, 380mmes ágyú, 1 lövés/masu :( -
ilsalon #58698 Sturmtigerrel még elvagyok, bár azt sem nagyon tudom elképzelni ebben a játékban, ahogy elengedi a rakettát és összedől a hát is, meg a becélzott tank is.
Viszont a többi az még papíron is csak skiccként volt, vagy nem is volt. Ennyi erővel bele lehetne tenni a kis autista Szergej óvodás kori rajzából készült járgányt is, ami a nagy heavy dual laser beam-mel szerelt halálsputnyikot ábrázolja. Ha belegondolok én is rajzoltam olyan durvákat óvodás koromban, hogy biztos autista vagyok. -
Ohyner #58697 Ez nem rémálom ez a jövő!:) -
virkir #58696 Namost akkor kezdjem gyűjtögetni az xp-t a Maus-on is? -
TDantes #58695 Van valami kép? Azt se látni hogy van -
bgabor #58694 Ez a kép iaro-s, szóval a többség semmit se lát belőle. -
MAUS II, Sturm Maus 
A Dora az meg vasúti löveg lett volna nem? -
bgabor #58692 A játék launchere mindíg frissíti a játék fájljait, így a nyelvi fileokat is indításkor. Legfrissebb veziójú fileok nélkül el se tudod indítani a játékot. A "magyarítás", azaz a magyar nyelv beépített, ahogy sok más nyelv is, és a Launcherben tudod kiválasztani. -
ilsalon #58691 Belősz a kezdőkörbe és 6 kill. Tiszta Big Berta. 
-
Sunrider924 #58690 Ez most komoly? Ratte meg Dora? -
hellokitty92 #58689 erről a mindig előjövő artys témáról meg annyit, h lehetne akár sokkal rosszabb is! ettől a képtől rémálmotok lesz, az arty buzik meg begerjednek.:D
-
bgabor #58688 Pont erre akartam célozni. Nem tudom elképzelni, hogyan harcoltok mondjuk egy Maussal úgy, hogy egyszerre öt arty pályázik a bőrére. -
Érdekes játékosokkal hozott össze imént a sors. T-34 el voltam, ellenfél top tankja egy tigrincs, nálunk IS. Tornason alján T28-asok. Persze hogy az első akivel összefutottam egy sarkon a tigris volt, de jobban megijedhetett mint én mert kb 5 méterről lepattant :D Szerintem fingja sem lehetett mi van a sarok túloldalán mert nem mert előbújni. Közben láttam hogy az IS a T-28-asok után szaladgál... Időközben megfutamodott a nagymacska én meg az IS után nyargaltam. Kiszedtünk ketten egy artyt de egy stug kilőtt... -
virkir #58686 Így -
És ki nyert? :PP bocs a 2db hsz-t ..... -
Azt hogy lehet hogy kiirja hogy mennyi az élete és nem %-ba? -
Dean108 #58683 Kipróbáltam én is ezt a DAO fizetési módszert.
1500 gold, 1950 HUF.
Kíváncsian várom a mobil számlát mi lesz rajta!
A gyerek viszont boldog.
Kapott 2 slotot, 3 nap prémiumot és maradt 250 gold, hogy majd besegítsek neki a KV-ért folyó harcba. Leszedek 6250 Xp-t az egyik elit tankról.
Most is épp T-46-al nyomul.
A 3 nap prémium alatt kifarmolja magának a KV-t és végre nyugtom lesz.
Annyit kértem csak tőle cserébe, hogy mire este hazaérek az egyik német tankon se lássak csillagot! -
Sunrider924 #58682 Ha jobban megnezed az ilyen jellegu leosztasnal az artyk mind paltoonba vannak, 2-3 egyutt, es ezt mar nem tudja normalisan kezelni a matchmaker. Ahogy meg betaban irtam, a jatek egyik legnagyobb marhasaga az arty platoon, platoonba legyen max 1 arty es kesz... -
Mármint magyarítás verziót? Mert nem használok semnmilyet, angol nyelven játszom, nem is figyeltem, hoyg választható lett a magyar???
Ez a kis franciáktól zsákmányolt prémium light tank? Mert bétában rengeteg toltuk a kis francia csodával, mini mausnak hívtuk. Minden lepatogott róla, cammogtam kómótosan előre és írtottam :-) Akkor volt baj ha mind a két legénységemet kilőtték és álltam a csatatér közepén és pislogtam, hogydemostakkor? :-) -
Nazarov77 #58680 Launcherben kell kiválasztani a magyar nyelvet, azt ne mond hogy valami régi letölött verziót használsz. -
Nazarov77 #58679 kis köcsög tank ez :D
Vereség
Csata: Murovanka 2011. augusztus 31. 8:47:51
Jármű: PzKpfw S35 739 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 083
Szerzett kredit: 28 797
Csatában elért Achievement: Top Gun -
Apropó: magyarításból van esetleg tavaly decemberinél frisseb? -
Nazarov77 #58677 DB a gyenge top fegyver ellenére nagyon jó tank 6.6 előtt a legjobb T7 med volt, most viszont a panther az. -
Akkor viszont megéri és vásárolok egy T-25-ö5, hogy jobban jöjjön a credit a Pantherhez és a Tigrishez. Most találtam ki, hogy a VK3001 (H)-ból a VK3002 (DB)-t fejlesztem ki, abból pedig a tigrist és a párducot. Valalki itt korábban jókat írt a DB-ről, remélem tényleg beválik. Anno a bétában ez a tank nem szerepelt ha jól emlékszem, viszont a VK3601-el elég sokat kellett tolni, így kihagynám, nagyon megutáltam szegényt. -
Nazarov77 #58675 Én azokon az arty playereken mennék át szívesen egy Maussal akik végig ugatják a játékot és azt hiszik aki nem arty azért van hogy nekik spottoljanak. Erlenbergen nálunk 2 object 212 meg 1 GW tiger végig magyarázott hogy attack, meg move, és mikor fogyott az idő mindenkit nooboztak hogy miért nem támadnak stb, azt persze nem fogták fel hogy kinek van kedve kimenni GW E meg T92 ellen, én E-100al kijöttem a fedezékből hogy meglőjek egy ellenséget, ez nekem -1400 HPmba fájt.... annyira rohadtul nem élvezetes ez, és ez csak 1 arty lövés volt, ezt az 1et is túlzásnak találtam de ott volt még 3 barátja... bőven elég lenne tier 6ig az arty, sőt az oroszoknál már az is sok. -
Wlanseraf #58674 Tegnap linkelted azóta is ezen röhögök:D