A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #58713 Te miert gondolod hogy a t8 arty az a megfelelo celpontra fog vadaszni? Tegnap IS3-on voltam Kareliat, 5+ t8 arty mindket oldalt. A mi csapatunk fenti bazisrol indult, a lemingcsorda bevonult a hegylanc menten, feljaronal megtorpant annak rendje es modja szerint. Mivel elol voltam (IS3 a torna sor aljan !) mondom ok, scoutolok, kapok egy lovest, elszalt az eletem 90%a, mondom hoppa itt bujkal egy arty elottem valahol. Szolok csatin hogy arty figyuzzal mar ide, pingelem hogy hova es eloremegyek, engem kilonek de felvillant az arty spot, varom a valaszcsapast, semmi. Az ellenseges arty arrol a spotrol ahol felvillant meg kiszedte tovabbi 5 heavy tankunkat, valaszcsapas meg mindig semmi. Mondom megnezem mi a jo eget csinal a mi artynk, ekkor kaptam agyfaszt, a palya masik szelen egy szikla mogott megbuvo 1 szem tankra vadaszott mind!!