418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MEdievil
    venti harmadik spall liner esetleg stabilizátor
  • pointer4
    Vagy inkább az úrgolyhók 1-es feliratot Maus hátuljára, hogy "Nem fékezünk, senki kedvéért sem." :D
  • zsozsok
    Töltésgyorsító mellé mi legyen a második felszerelés egy IS-3 -ra ?
  • SZU
    Rányomathatnád az egyik kedvenc artydra skinként alatta felirat: "Te következel!"

Helyes kis lurkó, mondanám, hogy tiszta apja, de ebben a formában nem lenne teljesen őszinte! =D
  • pointer4
    Igazad van, javítanám ha tudnám!!!! :D
    Mindenféle képen a gyerek legyen az első! :D
    Sőt, dicsekszem is vele :D
  • SZU
    Sejtettem! Ezért írtam, hogy "ebben a formában nem dicsekednék"! ;)

Mert akkor úgy néz ki a korrekt állítás:

2000+ csata, 1.5 hónap alatt, gyerek, asszony mellett, 11 órás munkaidő alatt! =)

Munka rovására nyugodtan! Otthon legyen a gyerek az első! ;)
  • pointer4
    Nem, melóban artyzom :D
    4-7 fps, de erre jó ez így is :D
    Este meg mehet a panther meg tiger :D
    Lehet napközben ezért van baromi sok arty, este meg keveset látni :D

Na amikor nem tudok választani :D

• Edorn
  • Adjunktus
    Az meg,hogy"menjél te is artyzni"már az agyamra megy.
    Itt kínlódnak egy csomóan,hogy mennyi van belőle.Gyűlölik is mint a szart.
    De menjenek ők is azzal!Akkor majd kevesebb lesz belőle?
    Azokat is útáljuk akik lopnak.Akkor menjenek lopni a többiek is?
  • Redmaster
    Már az előbb is gyanús voltál de mostmár biztos vagyok benne hogy te egy Wargaminges beépített ember vagy :D
  • SZU
    Te én ezzel ebben a formában nem dicsekednék!

Másfél hónap alatt lenyomtál 2000+ csatát és 11 órát dolgozol otthon meg feleség gyerek?

Akkor nagyon fasza családcentrikus apa lehetsz hallod-e... Gondolom napi 4 óra alvással beéred, és/vagy hétvégén minden nap tolod vagy 8 órát.
  • Adjunktus
    Nem fogják limitálni az artyk számát a csatákban.
    Nerfelni sem fogják őket.A tracerrel sem kapkodnak.
    Valamiért baszottul ragaszkodnak hozzájuk a devek,minden népharag ellenére.Érthetetlen.
    Már csak azt tudom elképzelni,amivel vicceltünk régebben is,hogy valamelyik Fehér Orosz nagykutya,szellemi fogyatékos,debil külyke is játszik a játékkal és csak az artyt bírja kezelni.
    Azzal hátul tud maradni.no para,no rizikó.Olthatja isten nézetből egylövéssel a tankokat,közben fika golyókat is gyúrhat,nyálbuborékok is pattoghatnak a szája sarkában,mert nagy mutatványokat nem kell vele végezni.
  • pointer4
    Én azért élvezem :D
  • Redmaster
    A játék maga egy nagy ködös folt nyugodj meg.
  • pointer4
    Na igen, ez az eltűnés, ez a jellegzetes szürke folt!
  • Szpecnyaz
    Bár ez inkább tartozik az extrém esetek közé, de azért előfordulhat.
  • pointer4
    Nekem ilyen élményem nem volt. Engem inkább az zavar halálosan (amit korábban írtam), hogy kikanyarodik a sarkon elém egy tank. Addig nem láttam, de még akkor sem látom. Majd a szerverre mintha felmenne az infó hogy héj vazze ez itt van, kéne látnom. Akkor visszajön, hogy igen láthatod. És megjelenik. Na de ekkor már kilóg az egész tank, vagy már tovább is haladt a saroknál, mikor nekem azt már kellett volna látnom. Most egy FPS játék után ez tűnik a világ leglaggossab szarfosának.
    Simán elképzelhetőnek tartom, hogy egy nem kis sebességel haladó scout tank, szembe haladva egy olyan tankal, amit csak 50m-ről láthatna meg - a bonyolult camouflage miatt - , megteszi ezt a távot, a szerver válasz ideje, vagy nem is tudom minek az ideje alatt. Nem értem a game engine működését.
    Csak ezért olvasgattam a FAQ-t, amúgy már a tier6 tanknál tartva olvastam bele először. Hogy hogyan kell elképzelni az egész rendszert. Azért még vannak ködös foltok, rendesen nekem is.
  • Szpecnyaz
    Egy jó párszor már velem is megesett ez Pl volt olyan, hogy nagyban ülök a magic forest közepén az ojjektummal, látom hogy berombol az erdőbe egy IS-7, nosza, rögtön felé is fordulok, mire lőnék eltűnik. Erre mikor találkozok vele legközelebb? Hát amikor épp megpróbálja karóba húzni magát szerencsétlen a lövegemmel. Nem is tudom hogy melyikünk lepődött meg jobban.
  • Redmaster
    tőlled pár méterre
  • Redmaster
    Csak kiváncsi voltam milyen tankjaid vannak és ahogy látom volt leopárdod és pz3-asod is de egyszer sem csodálkoztál rajta hogy egyszercsak meghaltál aztán egy pillanat múlva megjelent a környékeden egy bazinagy tank a rét kellős közepén?
  • pointer4
    Ugyan ezen, de remélem nem kezdesz el azzal jönni, hogy csak 1.5 hónapja játszom, és akkor én nem is evvel a játékkal tolom.
    Láttam, hogy van itt aki 7000+ csatán is túl van, én még csak íppen 2000 felett járok. Gyerek meg asszony, és 11 órás munka nap mellett, ez elég szép teljesítmény szerintem.
  • pointer4
    Simán

Mert ugye a saroktól vagyunk(ketten!), 7-8 méter a tigris, ez derékszőgű háromszöggel számolva a befogók 2*(7m*3), a tököm tudja, 15 éve nem ültem iskolába, megvan....
  • Szunya
    Artikat nem bántani, most készülök átülni.
  • Priny0

jo csapatmunka gyümölcse. csak ritka az ilyen...
  • Priny0

de jo kör volt. ;)
  • Redmaster
    Milyen néven futsz a játékban amúgy?
  • egonn
    50 méter 2-3 tank hossz?
  • egonn
    én himmelsdorfon nem látok át a falon:( többször próbáltam a nagy tér tulsó (vár alatti)részén spotolni de sajnos csak akkor látom őket ha kidugják az ormányt vagy a hosszú utcán a hevik meglátják őket. de lehet h az én hibám:(
  • pointer4
    De, ha hosszú ház mögött van, esetleg nem, de ha 2-3 tankhosszra vagyunk egy saroktól, ott már tuti.
  • pointer4
    Jó ötlet, de akkor TD mentes nap is kéne, meg tank mentes is :D

Viszont azt bírom, amikor én artistáskodom (:D), jelöl meg dumál egyszerre 3 ember hogy ide lőjek már, meg oda, kapkodom meg forgatom a tornyot meg a láncot, puffogtatok. Már lelőttem 4 tankot 10%-ra, és hagyom a srácoknak hogy övék legyen a frag, ha már ők viszik a bőrüket a vásárra. Illetve a francnak kezdjek lőni valakire, ha nincs legalább 400hp-ja, ahhoz drága a lőszer. Akkor ilyenkor kezdenek el dumálni, hogy láma arty, nem lőtt még le senkit, nem csinál semmit. Illetve, akik rikoltoznak hogy segítsek már, azok szoktak legjobban anyázni ha az ellenséges arty kilövi őket, bezzeg ha őt támogatja, avval nincs gond.
  • egonn
    akkor neked jobb scout tankod van!
  • FairCO
    rossz válasz
  • egonn
    ha fal van köztetek nem látod "röntgennel" sem az ellent!!
  • Dean108
    A játék készítői helyében én csinálnék egy olyan 3 napos eventet, ahol is artykkal nem lehet játszani ez alatt a 3 nap alatt.

Így könnyen kiderülne mindenki számára, hogy artyk nélkül milyen is lenne.
  • pointer4
    Ellenkezőleg, azért lőnek állandóan szanaszét, mert rohanok előre mint CS-ben, ahol már nem lepnek meg sehonnan 9 év aktív játék után. Alig tudom magam visszafogni, hogy óvatosan hátul maradjak, és gondolkodva haladjak előre. És nem egyszer volt már olyan, hogy állok a ház mögött, környéken sehol senki, és a ház mögött felbukkan egy tank, amit csak azért láttam meg mert közel jött.
    Az, hogy pz3-al felkenődsz egy tank oldalára, mert nem láttad meg, azt nehezen hiszem el. Esetleg ha 50%-os emberkékkel mész, de még akkor is túlzásnak tartom. És ha élőben velem előfordulna, akkor is inkább lagg-ra gondolnék.
  • pointer4
  • Redmaster
    Hát ha játszottál volna vele sőt aktívan vennél részt a csatákban és nem csak hátul sunnyognál akkor már te is összefutottál volna olyannal hogy vígan ótókázol mondjuk egy pz3-al és egyszercsak eflkenődsz egy kv oldalára.

Vagy hogy nyílt terepről lőnek meg és csak a lövés után látod hogy ott van a kolléga előtted.

Az szép dolog hogy olvasod a FAQ-ot csak az a baj vele hogy az a hivatalos forrásból magyarra lefordított FAQ. Aminek csak minden 3. péntek tizenharmadikán szabad hinni amikor telihold van az egyik kezeddel egy csirkét véreztetsz a másikkal pedig pötyögöd befele a bakszámlaszámodat pontosan éjfélkor.
  • gvarga12
    aha a csoszajfek egyben hangtompito is, meg gumirozott lanctalpai vannak es elektromos maghajtasa siman
    ja es persze belulrol ki van parafazva hogy a legenyseg finghangjat se lehessen kivulrol meghallani a venti meg a szagot is szuri hogy meg se erezd a szagat
    estenkent meg atmegy tengeralattjaro modba es balnakat molesztal :)
    tisztasor
  • pointer4
    Köszönjük a kreatív hozzászólást, leülhetsz, egyes.

#58779:
    Nem a GWTigernek van valami olyan lőszere, hogy a kilövése halkabb? Hogy nehezebben lehessen észrevenni ?
    Csak hallomásból, még hiányzik hozzá 30k XP hogy megnézhessem :)
  • sokoo
    No igen, randomban nem szokták védeni az artikat. Azért CW-n más a helyzet, sokszor a játék végét jelenti az artik elvesztése.