banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    Nekem ilyen élményem nem volt. Engem inkább az zavar halálosan (amit korábban írtam), hogy kikanyarodik a sarkon elém egy tank. Addig nem láttam, de még akkor sem látom. Majd a szerverre mintha felmenne az infó hogy héj vazze ez itt van, kéne látnom. Akkor visszajön, hogy igen láthatod. És megjelenik. Na de ekkor már kilóg az egész tank, vagy már tovább is haladt a saroknál, mikor nekem azt már kellett volna látnom. Most egy FPS játék után ez tűnik a világ leglaggossab szarfosának.
    Simán elképzelhetőnek tartom, hogy egy nem kis sebességel haladó scout tank, szembe haladva egy olyan tankal, amit csak 50m-ről láthatna meg - a bonyolult camouflage miatt - , megteszi ezt a távot, a szerver válasz ideje, vagy nem is tudom minek az ideje alatt. Nem értem a game engine működését.
    Csak ezért olvasgattam a FAQ-t, amúgy már a tier6 tanknál tartva olvastam bele először. Hogy hogyan kell elképzelni az egész rendszert. Azért még vannak ködös foltok, rendesen nekem is.