418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    visszavonom, rátettem a fejlesztett tornyot xD mint egy ufo... anyám :S
    pedig kicsi toronnyal olyan szép volt :(
  • lammaer
    "Amúgy ez a ki kell próbálni az artyt hogy hova lát dolog is egy faszság már elnézést. Mert Csak annyi a lényeg hogy beállsz a tankal a ház mögé ami magasabb mint a tank és már védve is vagy elvileg... "

Aha, és tudod hogy MERRŐL lő az arty? Mert tökre nem mindegy ám :) plusz igencsak meglepődnél ha tudnád, milyen helyekre be lehet lőni ha az ember csak picit eszes. Vagy mennyit számít az, hogy az artis hova helyezkedik.

Persze ezt az ilyen egyszerű "beállok a ház mögé osz az elég" lelkek utána egy HAXXOR arty felkiáltással honorálják. Mert szerintük ha egy tank mellett ház van, az már véd is :D
  • foxbat88fx
    ha már nincs super pershing akkor van mini pershing :/
  • foxbat88fx
    ez a káffé cukin néz ki :D
  • davidbog
    Az orr kiképzésben (pike nose) teljesen igazad van. Az IS-8-al legalább egységes lesz az az ág.
    Amúgy a képen amit belinkeltél IS-3M látható. Az IS-8 szinte mindenben különbözik. Az IS-8-ról még nem sikerült képet beszereznem, de az Object 266-ről van.

Az Object 266 az IS-8 egy változata, amit a Leningradiak terveztek és építettek egyetlen példányban. Abban tér el az IS-8-tól, hogy hidromechanikus váltja volt. Látható, hogy az orrkiképzése is más mint az IS-3-nak. Az IS-8-at amúgy Cseljabinszkban tervezték ezért Object 730 a kódja.

A T-10 prototípúsai (Object 266, IS-8 (Object 730)) és későbbi verziói (T-10 A, B, M) elég kautikusak abból a szempontból, hogy melyik gyár tervezte/gyártotta őket. Ezért hol van az, hogy az egyik Object 2xx a másik már Object 7xx jelű.
  • madmex
    Igen oroszokkal játszol utána együtt
  • Wasp91
    Tracer is jöhetne máár. Amúgy a teszt patch felmegy az EU kliensre is?
  • Me Ga
    Persze, adnak hozzá egy kis plusz damage-t... :D
  • Szpecnyaz
    "Rebalanced parameters of American SPGs and several SPGs of other tank trees"
    Na, hozzányúlnak az artyhoz?
  • hellokitty92
    -biztos megvan
    -nincs meg

kilőttem az első type59-em, shermannal:D 2x lőtt rám, mind2x trackelt csak:D
  • Plata
    Belebuzerálnak az amcsi artykba.Kínai prém tank.
  • Plata
    Egyik sem,gyere platoonozni.
  • MEdievil
    -Campinovka, Komarin?
    -Tracer?
  • hellokitty92
    valami nincs rendben a jumbóval! a fejlesztett tornya úgyan az mint az e8 fejlesztett tornya, ergó papir, mig a stock torony mindenhol 152mm-es! így nincs m1a2, csak papir toronnyal. stock toronyba szerencsére azért bemegy 105mm-es, csak akkor nincs sniperkedés.:O
  • foxbat88fx
    muuuukodik :D
  • madmex
    Igen
  • madmex
    lol 56k xp a vk2801. Kicsit soknak tünik nekem
  • lammaer
    Ideje vót mán :)
  • foxbat88fx
    vajon ha klónozom a mostani wot mappát és arra teszem fel a test 6.7-et akkor muuuukodni fog? :D
  • Gerifinuccsi
    Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy nincs a harckocsiknak körvonala (vörös illetve zöld) Mi lehet a megoldás ennek orvoslására?
  • hellokitty92
    nicsak-nicsak, csak nem egy kis t54 buff és e-series nerf van úton:O:D a jumbót kipróbálom a többi nem érdekel nagyon:)

World of Tanks 6.6 - 6.7 patch notes:

•Added new German light tank tier 5: VK2801;
    •Added new Soviet light tanks: T-50 (tier 4) and Т-50-2 (tier 5);
    •Added new American tanks: light tank M24 Chafee (tier 5) and medium tank Sherman Jumbo (M4A3E2) (tier 6);
    •Added Chinese premium medium tank Type 59 (tier 8);
    •Added new map Fishing Bay;
    •Fixed bugs with tanks: T92, PzV Panther, PzV PzIV, Pz38 NA, T-54;
    •Fixed bugs with maps: Steppes, Westfield, Lakeville, Siegfried Line;
    •Slightly increased the suspension capacity of Maus;
    •Changed certain spots in models of damaging of Е-50 and Е-75 tanks: above-track rack, thickness of range-finding device cap;
    •Rebalanced parameters of American SPGs and several SPGs of other tank trees

• hellokitty92
    hát kinek a pap, kinek a papné! szerintem meg az is7 a ronda:)

a t58 nálam azért maradt ki mert nem tetszik a tornya:D nameg tényleg túlzás lenne, vagy pedig egy újjabb búgos páncélzatú papir tank lenne(alias t30 v2.0)
    a t54/57 szerintem inkább beillene a maus ágba, mind2 tornya 240mm a legvastagabb részen, csak úgy mint az m103 tornya... de a toronykiképzésük számomra sokkal inkább tűnik lepattanó-gyanúsnak, nem beszélve h jóval kisebb célpontok is! az m103/t110(alias m60 nagyon-nagyon korai proto?!) tornyától én nem várok túl sokat, főleg ezekkel a gigantikus méretű gyengepontokkal, mint pl a parancsnoki kupola. kár h nem lehet találni túl sok forrást ezekről a kisérleti tankokról!

most találtam: egy érdekes fan made amcsi tech tree, tier10-es med és td, tier9 light. ők talán már kicsit túlzásba is vitték az álmodozást!:)
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/01/33c3nsx1.jpg
  • jocyd
    ahogy latom mar lehet tesztelni a 0.6.7 verziot 190 mb, mar huzom is le.
    valaki kiprobalta mar?

• FairCO
    az egy szar, amin túl kell lenni. a T1/M6/T29/T32 majd kárpótol. a T34/T30 viszont újfent elveszi majd a kedved ..
  • kabel15
    Ez az M3 LEE kikészít. Mintha páncél vadász lennék egy szaros ágyúval aminek a lövedéke mindenhonnan lepattan. Nem elég hogy nem tudok normálisan lőni 2 szinttel magasabb tankok jönnek ellenem akiknek 1 lövés vagyok.
  • Ohyner
    Nem akar ez a harmadik steel wall összejönni de idegesítő. Multkor 2 találat hiáynzott volna, abban a körben 5 lőttem ki és 3at sebesítettem, de jó lett volna
  • rrally
    Mit takar ez a Operation Avalanche?
  • ximix #59086
    Pont ezt néztem tegnap Stugal voltam miután kilőttek "beültem" egy PantherII. be és néztem mit tud első találat front bement második találat oldala döntött rész bement harmadik torony szemből bement negyedik emelkedő tetején PzIV.-től frontra lepattan(majdnem mintha asztallapra lőtt volna kb)ötödik torony szemből bement hatodik pasz mert vége lett.
    Ha az a szitu az emelkedőn nem lett volna szerintem egyetlen lepattanó sem lett volna.

Lehet a rád mért sebzés értékét minimálisan szabályozza attól függően hogy hol szerepelsz az adott csatában ? felül vagy alul, de nagy a random faktor a játékban és csak simán ilyen érzetet kelt .
  • Nazarov77
    Majdnem jó, IS-8 lesz ami a T-10 korai verziója.

Ilyesmi lesz, olyan mint az IS-3, jó is hogy ez lesz mivel legalább ennek is kettős döntése van, hülyén is néz ki hogy most IS-3nak kettős a döntése, IS-4nek sima ( visszafejlődés ) aztán hopp IS-7 megint kettős.
  • Szakesz
    Azt hiszem T-10, de ez nem biztos. :)
  • Pales27
    Hi tudja vki, hogy végül milyen tank lesz az IS4 helyett, ha az felkerül T10be?
    Azt tudom, hogy az IS6 végülis T8 prémium lesz.
  • Szakesz
    Ha jobb lenne a grafika és nem laggolna, nagyon jó játék lehetne belőle. :)
  • lexlutor
    .. en tudtam vele jatszani. de meg szokni kell. laggos kicsit, nem lattam europai szervert a listaban.
  • R3nton
    jön egy német light és egy amcsi light is 6.7ben
  • kabel15
    Köszi.
  • kdezso30
    M3 Lee nem is annyira szörnyű tank mint elsőre lászik. Amit nem érdemes vele: dombtetőről lefelé lövöldözni, mert sokat kell mutani a tankból és sokáig tart visszahúzódni, mert nagyon lent van a fegyvere. A saját tierjében érdemes erőltetni a közelharcot, mert automatikusan a frontodat mutatod ami a nagyobb ágyúk ellen is elég jól véd. Jól lehet vele fedezékek mögül lövöldözni mert keveset kell mutatni a tankból (szerintem értelemszerű hogy melyik oldalról). Érdemes páncéltörőt használni akár nagyok ellen is, én legalábis több critical-t lőttem vele, mint bármely más tankommal (a crit. sebzés is sebzés tehát a gép számolja, akkor is ha a százalék nem változik).
  • patchaou
    Fasza ez a tank ace, még mielőtt tankhoz jutottam volna, valami udvaron voltunk egy rakás emberrel, belagolt és hibaüzi nélkül kilépett :) Ez még nagyon béta...
  • VanDaal
    Ez az apróság elkerülte a figyelmemet :D
  • patchaou
    De akkor a saját csapatban is értelmesebb emberek lennének.
  • foxbat88fx
    6.7-es peccsben új map: Fishing Bay új orosz tankok: T-50 és T-50-2 (szeptemberben)

sry ha már valaki írta volna...