banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    hát kinek a pap, kinek a papné! szerintem meg az is7 a ronda:)

a t58 nálam azért maradt ki mert nem tetszik a tornya:D nameg tényleg túlzás lenne, vagy pedig egy újjabb búgos páncélzatú papir tank lenne(alias t30 v2.0)
    a t54/57 szerintem inkább beillene a maus ágba, mind2 tornya 240mm a legvastagabb részen, csak úgy mint az m103 tornya... de a toronykiképzésük számomra sokkal inkább tűnik lepattanó-gyanúsnak, nem beszélve h jóval kisebb célpontok is! az m103/t110(alias m60 nagyon-nagyon korai proto?!) tornyától én nem várok túl sokat, főleg ezekkel a gigantikus méretű gyengepontokkal, mint pl a parancsnoki kupola. kár h nem lehet találni túl sok forrást ezekről a kisérleti tankokról!

most találtam: egy érdekes fan made amcsi tech tree, tier10-es med és td, tier9 light. ők talán már kicsit túlzásba is vitték az álmodozást!:)
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/01/33c3nsx1.jpg