418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #59193 Nem igazán, de kell a sebesség pozícióba érni ez tény. -
Sunrider924 #59192 Bar nem ismerem pontosan a T54 sebesseget a t5 scoutok ugy tunik meg gyorsabbak lesznek, es a scoutolas errol szol. -
Wlanseraf #59191 hmmm
Páncél: VK
T-50_2
Chaffe(vagy mi)
Mozgékomyság: T-50_2(rallyautó)
VK
Chaffe
Tűzerő: Chaffe
VK
T-50_2
Megszokott Tier5-ős gunok vannak.. meggymagköpő:) -
lexlutor #59190 ..nah alljunk mar meg egy pillantra. ezt t54el megcsinalod, massal tuti nem. plane nem tier 7ben. -
Wlanseraf #59189 Ez mák.. az arty nyer álltalában.. -
Sunrider924 #59188 Tehat mukodik a dolog -
R3nton #59187 Grat! Valaki tudna mondani véleményt majd tier5ös scoutokról? hogy lehet velük érdemben is vagy csak előre robogni aztán kilövetni magadat? Köszi! -
Wlanseraf #59186 Ez rohadt nagy mák:)
Ma reggel bementem duplázni, első T-54/Malinovka mondom fasza...
jobb oldalt be álltam a varázsbokorba:P átjött 2 T-54 + Patton, mikor már mögöttem voltak akkor vettek észre én meg elindultam az ő bázisuk fele:)
Át is értem Egér oldalba lőtt+ ott volt egy IS-4..... mentem tovább hátra..
Kiszedtem mind az 5 artyt:) Bruda medál volt a jutalmam:D -
R3nton #59185 Az ellenség által okozott kár: 20 000 kredit
Lőszerár: 10 000 kredit
Az élmény, hogy kilövöd az ellenség tüzérségét : megfizethetetlen
minden másra ott van a eurokártyamesterkártya :D -
Sunrider924 #59184 Hasonlora gondoltam en is.
Amugy volt top tier csata amibe kerultem stock IS3al, nalunk ket T54es volt, amig a visszaszamlalas ment egyeztettek hogy merre mennek rambozni, es a kezdestol szamitott 2 percen belul a teljes ellenseges arty ki volt nyirva, mind a 4 drb, anyaztak is rendesen mi meg rohogtunk. A t54esek kozul meg az egyik eletben maradt es ritka jo scout volt, valami 5 killel zarta a mecset. Ergo megintcsak a jatekos szamit, a jatekban megvan az eszkoz az arty semmlegesitesere. -
Wlanseraf #59183 Van egy elméletem:) a TierV-ős felderítők vannak tracer helyett:D mert ugye retardáltak megcsinálni:) -
lexlutor #59182 •Fixed bugs with tanks: T92, PzV Panther, PzV PzIV, Pz38 NA, T-54; - ezekrol a bugokrol lehet tudni valamit? -
Wlanseraf #59181 Beléphetsz az EU-s accodal is:) -
lexlutor #59180 ..ezt nekem valaki elmagyarazhatna h miert lesz jo, h lesznek T5 felderitok. valahogy kozelharcban ezekkel az agyukkal sem hinnem h tobbre mennek, de h 72km/h beszaguldanak es jon a tarackeso, az igazan elvezetes lesz.
a jumbo shermannal, kapunk egy M6ot, gyengebb agyuval.. sebessege, hp, pancel ugyanaz, csak eg a 90mmes sem kapja mega vekony toronnyal..
a premium t54rol meg inkabb nem is mondok semmit. megis ez kinek hianyzott? minek?
nem ertem en ezt.
-
Nazarov77 #59179 Kínaiak. Meg pár orosz fan, amúgy kinézetre nekem tetszik, kár hogy a T-54 top fegyvere tiszta hülyén néz ki, csőszájfék nélkül jobb lenne legalább hasonlított volna az igazira. -
Nazarov77 #59178 Miután belinkeltem sejtettem hogy az egy IS-3, az oldal készítői voltak hülyék mert IS-8 néven szerepelt, nekem a google semmi értelmes képet nem dobott ki róla. -
SZU #59177 A loltraktor. Igen, látjuk. -
Adjunktus #59176 Ezek fasza kis verdák.
Egyre én is benevezek idétlenkedni vele.Bár én nem vagyok az a rohangászós fajta.Csak még azt nem tudom melyik kelljen.
T-50/2 72 km/h-val 46-os forgással meg 51 torony pörgéssel,akrobata gépnek néz ki.57 mm-el meg még veszélyes is.
VK 2801 is mérges kis gép.Ráadásul egész komoly páncél védettsége van,a szintjéhez képest.A tűzereje is tűrhető.
Az M24 a leglassabb.Ráadásul bili bádogból van összebuherálva.
Viszont a tűzereje korrekt.
Azt nem látom,hogy onnan is át lehet-e menni a TD ágra.Bár szerintem nem.
Nem tudok dönteni...Segítsen aki kipróbálta őket!
Jumbó biztos nem kell.Az ordenáré egy trehány szerkezet. -
melyik a kakukktojás?:D
-
Nagyon vacak ez a type59 :D
Megvettem de az orosz accomon nem volt semmi credit így lőszer nélkül kellett csatába indulnom. Na gondoltam akkor legalább scout.. hát ez nem jött össze ugyanis egyrészt nem is akar gyoruslni másrészt sima sík terepen maximum 34 km/h jött össze. IS3 sokkal fürgébb heavy létére.
Na nembaj ha nem is gyors legalább egy roadkill mert ott van előttem egy pz38na .. elég pici beleszállok csak megpusztul gondoltam én naív (nem néztem meg korábban milyen nehéz a type) erre még 15%-ot is alig sebeztem bele pedig száguldottam vagy 30-al. :D Viszont az elejéről legalább rendesen pattogtak.
Kicsit olyan kv5 érzésem van.. béna ágyú, lassú de a tierjében elég erős páncél + nincsenek rajta ide lőjetek r2d2-k. Szóval elég használhatatlan. -
R3nton #59173 Köszi! -
Kívülről úgy látom, hogy a T59-el rohatmód lehet aprítani. -
-
Gunslinger #59170 Ahogy nézem legjobb fegyverzete a három t5 könnyú tank közül az M24-nek van. -
Könnyű Tank T-50/2
-
Könnyű Tank T-50
-
R3nton #59167 a 2 ruszki lightról is tudnátok egy ilyen részletes modulos screenshootot? köszi:D -
res mappában van a text mappa azzal lehet felül írni
-
virkir #59165 Ezt én is kipróbáltam tuti lesz egy a garázsba.
Hárman körülrajzottunk egy Type 59-et azt se tudta merre forgassa a tornyot míg szétszedtük:D -
Szpecnyaz #59164 Bár éppen rossz tank se lett, mivel örökölte a T-54 védettségét, és ha egy kicsit lomhább is, jobb a T-44nél. -
Gunslinger #59163 Nagyon köszi. -
Wlanseraf #59162 höhö:P
-
Wlanseraf #59161 text könyvtár -
Szpecnyaz #59160 Hát igen, az original ruszki változat kellemesebb :D -
virkir #59159 A komplett res/text és res/audio-t -
Könnyű Tank VK 2801
-
Gunslinger #59157 Köszi.
Frankón elfelejtettem, melyik fájlokat kell majd átmásolni, hogy ne legyen orosz nyelvű? -
Közepes Tnak Sherman Jumbo
-
Gunslinger #59155 Mivel van egy fullos T-54-em így nem igazán zavar. :-) -
Könnyű Tank M24 Chaffee