banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MEdievil
    Nagyon vacak ez a type59 :D
    Megvettem de az orosz accomon nem volt semmi credit így lőszer nélkül kellett csatába indulnom. Na gondoltam akkor legalább scout.. hát ez nem jött össze ugyanis egyrészt nem is akar gyoruslni másrészt sima sík terepen maximum 34 km/h jött össze. IS3 sokkal fürgébb heavy létére.
    Na nembaj ha nem is gyors legalább egy roadkill mert ott van előttem egy pz38na .. elég pici beleszállok csak megpusztul gondoltam én naív (nem néztem meg korábban milyen nehéz a type) erre még 15%-ot is alig sebeztem bele pedig száguldottam vagy 30-al. :D Viszont az elejéről legalább rendesen pattogtak.
    Kicsit olyan kv5 érzésem van.. béna ágyú, lassú de a tierjében elég erős páncél + nincsenek rajta ide lőjetek r2d2-k. Szóval elég használhatatlan.