418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MEdievil

KT30 :D

viszont játékba nem engedett be valamiért.. a rövid de kövér torony is vicces és a test arányai is kicsit fura lett :) lehet még pár dolgot le kellene cserélni
  • Nazarov77
    Lehetne csinálni Panzer VIII/IVet, Maus pz4 toronnyal :D
  • Nazarov77
    Kifejezetten örülnék neki ha legtöbb csatában lenne pár T-50-2 majd itt EUn, hátha megszabadítanának az utálatos artyktól.
  • Gunslinger
    Campinovka 4-4 T-50-2-vel valami haláli, előbb mentem ilyen kis szörnyeteggel és úgy kezdődött a csata, hogy ez a 4-4 tank átszáguldott az ellenfél csapatához, hát volt ott halálozás, meg scoutolás, aztán persze amint kihaltak a scoutok meg az elbújni nem tudó bénák újra beindult a szokásos campinovka a maradék 6-7 tankkal... De az artyk is egytől egyig mind fűbe haraptak az első percben. :-D
  • maniac78
    Miért nevetnének? Én személy szerint becsinálnék, ha egy ilyen jönne szembe a sötét sikátorban.
  • hellokitty92
    az igazi random killer machine, csak ki ne röhögjenek!:D

• foxbat88fx
    yo neked, én 6kor feküdtem le :D 10kor keltem
  • R3nton
    még vmi nagyobb tankra a traktor tornyot légyszi:D
  • pointer4
  • hellokitty92
    na aztán vége a gyereknapnak!:D

• R3nton
    egyből felrobbantam:D
  • R3nton
    ez lol volt kv3al harcoltam ő pattant rólam 1x én 2x róla kv2vel még 100%on voltam mikor a csapattárs hummel megnyomta a bal egér gombot és telibe lőtt:D
  • Gunslinger
    Az sztem nem lenne jó, túl sok lenne a fekete lyuk a torony helyén, de a loltrakin jól nézne ki a Maus torony, vagy ötször beleférne a traki. :-D
  • Gunslinger
    A Type 59 pont hogy erre totál alkalmatlan, mert nagyon lassú, a tier 5 lightok tudják a legjobban zaklatni az artykat. Már annyi hp-juk van amivel t10-es tankok sem igazán tudják őket egylövésezni, míg a t4-es lightokat már t6-os szovjet heavyk is tudják. Csak a T-50-et és a T-50-2-őt próbáltam, mert a másik kettő nem tetszik, amcsi vonalon amúgy sem mozgok, és nagyon jók ezek a kis ruszki legyek, a T-50 sztem jobb a Leonál a T-50-2 meg egyenesen brutális arty gyilkos a Zis-4-el. De sztem tuti nerfelni fogják őket, mert nem igaz, hogy így tudnak manőverezni, arról nem is beszélve, hogy baromi pattogósak, a T-50-emről egymás után kétszer pattant egy IS-4, azért megnéztem volna a kis ruszki pofáját. :-D
  • Nazarov77
    Vagy a mausra a traktorét, na az lenne kemény.
  • Nazarov77
    Tegyétek rá a loltraktorra ezt a tornyot :D
  • Gunslinger
    De betegen néz ki így az E-50. :-D
  • Nazarov77
    Korán fekszek és korán kelek :P
  • VanDaal
    Az kimaradt, hogy mindhárom ágnál elértem tier7-ig, összességében még hozzák a pénzt, de már nem eleget ahhoz, hogy kitermeljék a soron következő tankok 3-4 millás vételárát.
  • VanDaal
    A szakértőktől kérdezném, hogy pénszerzésre prémiumot vagy prémium tankot ajánlanátok-e inkább?
    Prém tankból a KV-5-re gondoltam, és ennél többet semmiképp sem szánnék prémiumra sem. Viszont prémiumból nekem nem érné meg a havi, mert nemsokára elég elfoglalt leszek, ezért valószínűleg az aranyat heti 1-2 nap prémiumonként használnám fel.
    Ti mit javasolnátok?
  • hellokitty92
    na akiket esetleg zavar, h az e100-on nem maus turm van, azok most megváltoztathatják... nem mellesleg az e100 mappájában is ott van a maus turm is, csak a játékban nincs engedélyeztetve:O

a tornyok nagy részénél az ágyúkat is meg kell változtatni, mert az ágyú modeljéhez tartozik a lövegpajzs! nem túl szép mikor egy nagy fekete likból jön ki a cső:D

valaki e100 henschel turmmal?:)

• maniac78
    És hackelni, hogyan és hol kell? Mert már unom az agyonhackelt nyomikat.
  • foxbat88fx
    anyám!!! ti már ilyen korán? :D
  • VanDaal
    Vereség
    Csata: Ruinberg 2011. szeptember 3. 10:01:53
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 680
    Szerzett kredit: 28 620

Én lőttem ki a két top tankjukat, egy T-32-t, meg egy IS-t, 60%-ot sebeztem egy Tigrisbe meg egy DB-be, és mégis ki tudtunk kapni. Ha 5 tankunkat kiskutyák vagy bonsaiok irányították volna, akkor is több esély lett volna a győzelemre.
  • DonZorro
    Na így reggelire ez jól esett:

Victory!
    Battle: Ensk 2011. szeptember 3. 8:13:18
    Vehicle: E-50
    Experience received: 3 390 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 52 620
    Battle Achievements: Steel Wall
  • Nazarov77
    Igen, 3600 xp kb.
  • egonn
    A T-50 a T46-ból lessz kifejlesztve? Overlordnál lévő tech tree legalábbis ezt mutatja:( Én meg azt hittem buta fejjel hogy az A-20 mint scout lessz tovább fejlesztve!!
  • Oddball29
    Aki fel akarja cserélni a stock és a fejlesztett tornyok megjelenését. Hivatalos fórumon találtam. A többi is ennek a mintájára.

1. Go to res/vehicles/american/A34_M24_Chaffee/normal/lod0 in your WOT test client directory.
    2. Find the file named Turret_01.model and rename it to Turret_02*.model
    3. Find the file named Turret_02.model and rename it to Turret_01.model
    4. Finally rename the file Turret_02*.model to Turret_02.model
    5. Start the game.
  • virkir
    Ja az eddigi példák is azt mutatják, hogy főként a pro userek veszik a drága prémium tankokat.
    Lásd Löwe.
  • R3nton
    én remélem pro formák fogják megvenni a typeot és rettegésben tartják az artykat:d
  • Oddball29
    A játékbeli modellt mintha elnagyolták volna.

• Ohyner
    Áh nem igaz, lecsúsztam a harmadik helyre, és még csak harmadika van, van egy olyan érzésem nem lesz elég semmire a 103 pontom a t7-8 kategóriában.

Egyszerűen szerencsétlen vagyok, az utolsó pillanatban mindig előkerül egy tank ami kilő a 40 MVP feletti mecsceken, vagy lehal a csapat és bekerítenek. Pedig már reménykedtem
  • ximix #59361
    Bár ez teszt szerós adat, de épphogy maradt szotyira :)

• Pluskast
    Na azért ezt nem mondanám. Egy prémium tank esetében még ha nem is lősz bele senkibe és úgy nyírnak ki akkor is plusszos leszel. Ez egy kilences közepes tankról nem mondható el.
  • MEdievil
    Azt szerintem kár volt mert a repair az biztosan nagyon sokat ér.. a tűzoltás nem nagyon kell így másodiknak szerintem az álca tökéletes.
  • kaleun
    Szerintem az fps, rpg és az autós játék trió után a WoT (mint tankos) lehet a negyedik helyen egy hatalmas üres helyet elfoglaló játék. Már a repülős is réteg játék de a hajós meg pláne...
    Max csak egy modern környezetben játszódó WoT-nak lenne nagyobb esélye.
    Nagyon jól látják, hogy gyakorlatilag nincs konkurenciájuk...
  • lammaer
    Pontosan senki nem fogja tudni megmondani, mivel nem tudunk számokat hogy mi-hol-mennyiért.

Én pl egyik heavy legénységnél simán felvettem első skillnek az álcázást. Hogy aztán ér e vmit... ki tudja.
  • bgabor
    Álcázás crew-képességnek abszolút nincs értelme heavy tankok esetén? Olyan keveset csökkent a felfedezhetőségükön?
  • Gunslinger
    Már nem azért, de ezt a torony forgást ezzel a tűzerővel a szovjet tankok tier 6-tól tudják, nem nagy szám. A kis mérete és a pattogós T-54 torony a legnagyobb előnye, de egy vicc, hogy totál sík terepen 40 a végsebessége, egy Tigris legyorsulja és menet közben már nem fordul annyira fickósan. Ettől függetlenül aki egyáltalán nem akar vesződni a szovjet med ággal és van egy csomó elkölteni való aranya annak megérheti, mert egy tier 8 med tanknak sincs jobb páncélja nála.
  • lexlutor
    .. mondjuk evvel tenyleg csak maguk alatt vagjak.. mert aki igazan fanatikus, kifarmolja a tankokat.. aki csak megveszi, ugyis megunja par honap alatt az egeszet.. szerintem.