banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    A Type 59 pont hogy erre totál alkalmatlan, mert nagyon lassú, a tier 5 lightok tudják a legjobban zaklatni az artykat. Már annyi hp-juk van amivel t10-es tankok sem igazán tudják őket egylövésezni, míg a t4-es lightokat már t6-os szovjet heavyk is tudják. Csak a T-50-et és a T-50-2-őt próbáltam, mert a másik kettő nem tetszik, amcsi vonalon amúgy sem mozgok, és nagyon jók ezek a kis ruszki legyek, a T-50 sztem jobb a Leonál a T-50-2 meg egyenesen brutális arty gyilkos a Zis-4-el. De sztem tuti nerfelni fogják őket, mert nem igaz, hogy így tudnak manőverezni, arról nem is beszélve, hogy baromi pattogósak, a T-50-emről egymás után kétszer pattant egy IS-4, azért megnéztem volna a kis ruszki pofáját. :-D