418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zegi Norbi HUN
    Ebben én nem látok semmi drámait:)
  • Plata
    Képzelhetem milyen szépeket mondtak rólad.de megnéztem volna a képüket.
  • pointer4
    Szééép :)
  • Plata
    Elég balfasz ellenség lehetett,vagy afk?T14-el sem félek ezektől az új kis gépektől,t44 t59nek gyakorlatilag nem is kihívás.
  • Szakesz
    Nem semmi győzelem. :)
  • Szakesz
  • Nazarov77
    Na a Löwém legénysége elérte a 3. skill választást, mire ez is 100% lesz hátha kész lesznek az új skillek is :D
  • Szakesz
    Vajon mit érezhettek...

• lexlutor
    ..egy aprosag az amerikai heavy agnak.. szeretttel a warmegingtol..

Overlord said...

Q: This isn't a complaint or anything. I am just curious if we have a projected time that the M103 and T110 will be coming out. I am of course anxiously waiting and enjoying the other content that is coming out as well. I just was curious.

A: M103 is likely to arrive this year, as for T110, I doubt it can make it too.
    September 2, 2011 11:36 AM
  • Nazarov77
    Itt van egy E-50 camo

• Nazarov77
    pl ezen valamilyen camo festés van:

3 fajta camo lesz:
    - környezethez alkamlmazkodó, alkalmazkodik a maphoz a kinézetben, ezt meg kell venni minden kör előtt és ad egy kis camo bónuszt, gyakorlatilag egy consumeable, és elvileg 50 gold lesz ( baromság )
    - creditért lehet venni általad kiválasztott skint 1 napra,hétre,hónapra
    - goldért megveszed örökre az egyik skint az adott tankra.
  • malystryx
    Persze, amíg nincs vetélytársuk, megtehetik.
  • Szakesz
    Gyakorlatilag semmi. :)
  • Adjunktus
    Milyen camou festések??
    Valahol lemaradtam...
  • Wasp91
    Mondjuk a tracer benne lehetne.
  • Nazarov77
    Unfortuntely physics won't make it to 7.x series. It requires more thourough testing.

Szóval 7.0ban nem lesz fizika és a franciák se ebben lesznek:
    French are more likely to arrive in 7.x update, where x>0.

Kérdés akkor hogy mégis mi lesz benne? Csak camo festések?
  • egonn
    Mikor lessz kiadva a 0,6,7 peccs? 1 hétre a teszt után?
  • femate
    De mikor és hol lehet felmenni teszt szeróra???
  • Gunslinger
    Imádom ezt a T-50-2 scoutot, annyira OP hogy az valami brutál, kell majd egy ilyen az éles játékban is nekem.
    Ilyet is lehet vele csinálni, méghozzá nem is nehéz meló:

Victory!
    Battle: Fisherman's Bay 2011. szeptember 3. 14:58:19
    Vehicle: T_50_2
    Experience received: 13 132
    Credits received: 270 380
    Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper

A KV-3-at és a T-50-et 100%-ban egyedül gyaktam le, a Tigert 1200hp-ról egyedül, az IS-3-ból 400hp-t faragtam le és a másikban is 20hp-t hagytam kb. ugyanennyiről mikor kilőtték előlem. Arról nem is beszélve, hogy végig velem voltak elfoglalva az IS-3-ak és egy Type 59, így a többiek tudtak rájuk koncentrálni. Elején bokorból scoutolást nyomtam, detektáltam a KV-3-at, de senki nem akarta lőni, így hát elkezdtem én aprítani, nem sokat tudott tenni ellene, összesen egy találatot kaptam, azt az egyik IS-3-tól, én meg a 41-ből 39 találatot vittem be, ebből persze úgy 10 tuti pattant, de a végén gratuláltak is az oroszok, amit azért nem sűrűn látok tőlük. Prém nélkül csináltam, ha elosztjuk 10-el a kapott pénzt brutál jó összeg jön ki belőle, prémmel 40k fölött, xp-ben meg majdnem 2k. Prém nélkül még akkor is elég jó pénzt hoz a tank, ha suicide scoutot nyomunk vele, egyszerűen OP a jelenlegi formájában, nem kis nerf el kéne neki, mert egy 3 fős jól összedolgozó T-50-2-es platoon simán eldönti a tier 9-10 csatákat is akár.
  • Gunslinger
    Platton társtól nem kap kompenzációt és az IS-7-től sem vonnak le pénzt. Companyn és platoonon belül ki van iktatva ez a rendszer.
  • ximix #59413
    Lehet akkora kompenzációt kap a Lol.traki, hogy megéri ?
  • Szpecnyaz
    Szerintem az egy bot volt. Azok szoktak olyan célokra lőni amik takarásban vannak, + a hit rate-jük is a körül van amit Te is írtál.
  • Oddball29
    Nekem durvább volt, KV 107-essel nem csinált mást, csak állt a kiindulópontján, de a tornyát szorgosan tekergette, és próbált rálőni mindenre, ami közel jött, nem számított, ha takarásban volt, az sem.

Effektíve szerintem nem tudta, hogyan kell tankkal mozogni...30%-os hit rate-je volt.
  • hellokitty92
    azért néha elképesztő milyen emberek játszanak top tier tankokkal!

mostani csatában a top tankunk egy e100, aki végig legháttúl bújkált! az egyetlen emlithető dolog amit csinált a csatában az h 1 lövéssel közelebb segítette az amúgy is sérült t34-ket, amit aztán egyből kilőtt az ellen is4-se. természetesen kill nélkül fejezte be a kört. a statját megnézve dúrva h 3x több csatát játszott mint ahány killje van, pedig főleg heavykkel nyomja! orosz ágon kv3-ig jutott, amcsin t1-ig.

de nála is nagyobb pro egy srác akivel 1 hete találkoztam. neki az össz találati aránya 23%!!! artynál, mivel azzal is megy, ez mindjárt leugrik 4-8% közötti értékre!:D am neki is4 a top tankja, ne kérdezzétek hogyan...
  • pointer4
    Lehet csata jeleneteket vettek fel fraps-al az IS ről :D
  • SZU

Ebben mi volt az értelem? Behozza az IS7 platoonba magával a loltrakit, majd kilövi TKzva a csata elején...
  • hellokitty92
    jaja igen, hülye vagyok, kéne egy "reggeli" kávé...:) normális modelleket kell adni, ne loltrakinak maus hull-t és akkor minden rendben:)
  • Oddball29
    Előfordul azért.
  • MEdievil
    A sajátod nem is hisz mindenki más normálisan lát téged, a gond akkor jön ha te akarsz precízen kilőni egy E50-et ami úgy néz ki mint egy e100 és nem tudod hova lőj :D
  • hellokitty92
    erről fogalmam sincs. a csatában elvesztettem a fele életem, de nem volt időm figyelni a találatokat... de szerintem nem változott a sebzés modell!
  • kabel15
    Az mitől van hogy kapok körönként 80 tapasztalati pontot miközben kilövök 2 tankot? M3 LEE vel szenvedek még mindig de ha ez így marad akkor fogok is vele még 1 darabig. Ráraktam egy hosszú csövet. Azzal már el tudom találni az ellent :D
  • Gunslinger
    Mert ott aztán nem találkozhatsz velük, mi? :-D
  • MEdievil
    Kérdés hogy a sebzés modell hogy változik vagyis az marad az eredetiben igaz? :) Olyan tankon végül is mindegy amit bárhonnan átlősz de pl egy minimaust átmaszkírozni lehet necces lenne.
  • bujcsik555
  • Adjunktus
    Ha a tornyot hozzá méreteznék a testhez,akkor akár még ki is nézhetne valahogy.A fürdőkád test ellenére.
  • Oddball29
    Isten óvja a T5-ös csatákat az új scout platoonoktól. Én eggyel felfelé költözök farmolni...
  • hellokitty92
    engem gond nélül beenged! most mentem egy kört az e100 álruhás e50-el:D
  • hellokitty92
    ha valamikor lesz e100-am...:D

• Adjunktus
    Ja.Azzal a csillaggal kissé idegenül hat.
    De a tank maga szép.A JagdPanther után a második legszebb verda a játékban.
    A 3-ik nálam a T32.Nem tudom megmagyarázni miért.:)
  • Nazarov77
    Fúj de ronda lett azzal a csillaggal szerencsétlen KT