418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ebben én nem látok semmi drámait:) -
Plata #59432 Képzelhetem milyen szépeket mondtak rólad.de megnéztem volna a képüket.
-
Szééép :) -
Plata #59430 Elég balfasz ellenség lehetett,vagy afk?T14-el sem félek ezektől az új kis gépektől,t44 t59nek gyakorlatilag nem is kihívás. -
Szakesz #59429 Nem semmi győzelem. :) -
Szakesz #59428 -
Nazarov77 #59427 Na a Löwém legénysége elérte a 3. skill választást, mire ez is 100% lesz hátha kész lesznek az új skillek is :D -
Szakesz #59426 Vajon mit érezhettek...
-
lexlutor #59425 ..egy aprosag az amerikai heavy agnak.. szeretttel a warmegingtol..
Overlord said...
Q: This isn't a complaint or anything. I am just curious if we have a projected time that the M103 and T110 will be coming out. I am of course anxiously waiting and enjoying the other content that is coming out as well. I just was curious.
A: M103 is likely to arrive this year, as for T110, I doubt it can make it too.
September 2, 2011 11:36 AM -
Nazarov77 #59424 Itt van egy E-50 camo
-
Nazarov77 #59423 pl ezen valamilyen camo festés van:
3 fajta camo lesz:
- környezethez alkamlmazkodó, alkalmazkodik a maphoz a kinézetben, ezt meg kell venni minden kör előtt és ad egy kis camo bónuszt, gyakorlatilag egy consumeable, és elvileg 50 gold lesz ( baromság )
- creditért lehet venni általad kiválasztott skint 1 napra,hétre,hónapra
- goldért megveszed örökre az egyik skint az adott tankra. -
malystryx #59422 Persze, amíg nincs vetélytársuk, megtehetik. -
Szakesz #59421 Gyakorlatilag semmi. :) -
Adjunktus #59420 Milyen camou festések??
Valahol lemaradtam... -
Wasp91 #59419 Mondjuk a tracer benne lehetne.
-
Nazarov77 #59418 Unfortuntely physics won't make it to 7.x series. It requires more thourough testing.
Szóval 7.0ban nem lesz fizika és a franciák se ebben lesznek:
French are more likely to arrive in 7.x update, where x>0.
Kérdés akkor hogy mégis mi lesz benne? Csak camo festések? -
egonn #59417 Mikor lessz kiadva a 0,6,7 peccs? 1 hétre a teszt után? -
De mikor és hol lehet felmenni teszt szeróra??? -
Gunslinger #59415 Imádom ezt a T-50-2 scoutot, annyira OP hogy az valami brutál, kell majd egy ilyen az éles játékban is nekem.
Ilyet is lehet vele csinálni, méghozzá nem is nehéz meló:
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2011. szeptember 3. 14:58:19
Vehicle: T_50_2
Experience received: 13 132
Credits received: 270 380
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper
A KV-3-at és a T-50-et 100%-ban egyedül gyaktam le, a Tigert 1200hp-ról egyedül, az IS-3-ból 400hp-t faragtam le és a másikban is 20hp-t hagytam kb. ugyanennyiről mikor kilőtték előlem. Arról nem is beszélve, hogy végig velem voltak elfoglalva az IS-3-ak és egy Type 59, így a többiek tudtak rájuk koncentrálni. Elején bokorból scoutolást nyomtam, detektáltam a KV-3-at, de senki nem akarta lőni, így hát elkezdtem én aprítani, nem sokat tudott tenni ellene, összesen egy találatot kaptam, azt az egyik IS-3-tól, én meg a 41-ből 39 találatot vittem be, ebből persze úgy 10 tuti pattant, de a végén gratuláltak is az oroszok, amit azért nem sűrűn látok tőlük. Prém nélkül csináltam, ha elosztjuk 10-el a kapott pénzt brutál jó összeg jön ki belőle, prémmel 40k fölött, xp-ben meg majdnem 2k. Prém nélkül még akkor is elég jó pénzt hoz a tank, ha suicide scoutot nyomunk vele, egyszerűen OP a jelenlegi formájában, nem kis nerf el kéne neki, mert egy 3 fős jól összedolgozó T-50-2-es platoon simán eldönti a tier 9-10 csatákat is akár. -
Gunslinger #59414 Platton társtól nem kap kompenzációt és az IS-7-től sem vonnak le pénzt. Companyn és platoonon belül ki van iktatva ez a rendszer. -
Lehet akkora kompenzációt kap a Lol.traki, hogy megéri ? -
Szpecnyaz #59412 Szerintem az egy bot volt. Azok szoktak olyan célokra lőni amik takarásban vannak, + a hit rate-jük is a körül van amit Te is írtál. -
Oddball29 #59411 Nekem durvább volt, KV 107-essel nem csinált mást, csak állt a kiindulópontján, de a tornyát szorgosan tekergette, és próbált rálőni mindenre, ami közel jött, nem számított, ha takarásban volt, az sem.
Effektíve szerintem nem tudta, hogyan kell tankkal mozogni...30%-os hit rate-je volt. -
hellokitty92 #59410 azért néha elképesztő milyen emberek játszanak top tier tankokkal!
mostani csatában a top tankunk egy e100, aki végig legháttúl bújkált! az egyetlen emlithető dolog amit csinált a csatában az h 1 lövéssel közelebb segítette az amúgy is sérült t34-ket, amit aztán egyből kilőtt az ellen is4-se. természetesen kill nélkül fejezte be a kört. a statját megnézve dúrva h 3x több csatát játszott mint ahány killje van, pedig főleg heavykkel nyomja! orosz ágon kv3-ig jutott, amcsin t1-ig.
de nála is nagyobb pro egy srác akivel 1 hete találkoztam. neki az össz találati aránya 23%!!! artynál, mivel azzal is megy, ez mindjárt leugrik 4-8% közötti értékre!:D am neki is4 a top tankja, ne kérdezzétek hogyan... -
Lehet csata jeleneteket vettek fel fraps-al az IS ről :D -
SZU #59408
Ebben mi volt az értelem? Behozza az IS7 platoonba magával a loltrakit, majd kilövi TKzva a csata elején... -
hellokitty92 #59407 jaja igen, hülye vagyok, kéne egy "reggeli" kávé...:) normális modelleket kell adni, ne loltrakinak maus hull-t és akkor minden rendben:) -
Oddball29 #59406 Előfordul azért. -
A sajátod nem is hisz mindenki más normálisan lát téged, a gond akkor jön ha te akarsz precízen kilőni egy E50-et ami úgy néz ki mint egy e100 és nem tudod hova lőj :D -
hellokitty92 #59404 erről fogalmam sincs. a csatában elvesztettem a fele életem, de nem volt időm figyelni a találatokat... de szerintem nem változott a sebzés modell! -
Az mitől van hogy kapok körönként 80 tapasztalati pontot miközben kilövök 2 tankot? M3 LEE vel szenvedek még mindig de ha ez így marad akkor fogok is vele még 1 darabig. Ráraktam egy hosszú csövet. Azzal már el tudom találni az ellent :D -
Gunslinger #59402 Mert ott aztán nem találkozhatsz velük, mi? :-D -
Kérdés hogy a sebzés modell hogy változik vagyis az marad az eredetiben igaz? :) Olyan tankon végül is mindegy amit bárhonnan átlősz de pl egy minimaust átmaszkírozni lehet necces lenne. -
-
Adjunktus #59399 Ha a tornyot hozzá méreteznék a testhez,akkor akár még ki is nézhetne valahogy.A fürdőkád test ellenére. -
Oddball29 #59398 Isten óvja a T5-ös csatákat az új scout platoonoktól. Én eggyel felfelé költözök farmolni... -
hellokitty92 #59397 engem gond nélül beenged! most mentem egy kört az e100 álruhás e50-el:D -
hellokitty92 #59396 ha valamikor lesz e100-am...:D
-
Adjunktus #59395 Ja.Azzal a csillaggal kissé idegenül hat.
De a tank maga szép.A JagdPanther után a második legszebb verda a játékban.
A 3-ik nálam a T32.Nem tudom megmagyarázni miért.:) -
Nazarov77 #59394 Fúj de ronda lett azzal a csillaggal szerencsétlen KT