banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Imádom ezt a T-50-2 scoutot, annyira OP hogy az valami brutál, kell majd egy ilyen az éles játékban is nekem.
    Ilyet is lehet vele csinálni, méghozzá nem is nehéz meló:

Victory!
    Battle: Fisherman's Bay 2011. szeptember 3. 14:58:19
    Vehicle: T_50_2
    Experience received: 13 132
    Credits received: 270 380
    Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper

A KV-3-at és a T-50-et 100%-ban egyedül gyaktam le, a Tigert 1200hp-ról egyedül, az IS-3-ból 400hp-t faragtam le és a másikban is 20hp-t hagytam kb. ugyanennyiről mikor kilőtték előlem. Arról nem is beszélve, hogy végig velem voltak elfoglalva az IS-3-ak és egy Type 59, így a többiek tudtak rájuk koncentrálni. Elején bokorból scoutolást nyomtam, detektáltam a KV-3-at, de senki nem akarta lőni, így hát elkezdtem én aprítani, nem sokat tudott tenni ellene, összesen egy találatot kaptam, azt az egyik IS-3-tól, én meg a 41-ből 39 találatot vittem be, ebből persze úgy 10 tuti pattant, de a végén gratuláltak is az oroszok, amit azért nem sűrűn látok tőlük. Prém nélkül csináltam, ha elosztjuk 10-el a kapott pénzt brutál jó összeg jön ki belőle, prémmel 40k fölött, xp-ben meg majdnem 2k. Prém nélkül még akkor is elég jó pénzt hoz a tank, ha suicide scoutot nyomunk vele, egyszerűen OP a jelenlegi formájában, nem kis nerf el kéne neki, mert egy 3 fős jól összedolgozó T-50-2-es platoon simán eldönti a tier 9-10 csatákat is akár.