418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Ja és ez természetesen a nyertes csatára értendő. Valahogy nagyon megvágták a pénzkeresést az utóbbi időben a nem prémeseknek. Anno KV-val volt 35-40.000es köröm is.
  • bgabor
    Hogy keresel te 70.000 pénz egyetlen kör alatt?

Prémium nélkül az átlag nálam egy tier5ös tankal 15-20.000 és 500XP. (Persze nem KV-val, hanem a többivel, akiknek nem Tier7 szintű fegyverzetük van, mint a KV-nak)
  • Oddball29
    Közelről sem gyengébb a többinél, ha ésszel használják.
  • bgabor
    Marha sok értelme lehet ennek a Clan Warnak, ha kizárólag Tier10 heavyk és SPGk játszanak benne.
  • lexlutor
    ..szembol es messzirol.. kozelharcban a tobbiek utosebbek.
  • gvarga12
    a KT az a tierjeben eleg jonak szamit
    a T8-as mezony eleg szoros :)
    nehez lenne egyertelmu jobb rosszabb versenyzot hirdetni
  • Oddball29
    A KT a legerősebb nehéztank a Tierjében.
  • Jammal
    Nekem is kell még 60k xp hozzá, de adatok és amiket írnak róla az alapján leggyengébb t8. Kezdve a gyenge armorral, az L68-as 10.5es hiánya és még csak medium szintű sebessége sincs.
  • Dean108
    A Királytigrisre is igaz az ami a kistigrisre, hogy tier-jében a leggyengébb?
    Vagy a Tiger II azért már legalább a saját tier-jében elfogadható?
  • lexlutor
    gondolom, nem sokan jutottak meg el odaig. en is csak feluton vagyok a tigris p-vel. mondjuk nem si volt prioritas.
  • pointer4
    Na arról még nem olvastam sehol, arról tapasztalat (VK4502A-ról)? TigrisII-őm van, sajnos akkor lett fullos, amikor jött a 6.6 upgrade, nem tudtam a nagy vk4502p re ugrani. Szóval a TigII-höz képest milyen csatában ?
    TigrisP tényleg jobb, lehet a sarkon dugdosni az orrát, pattogzik rendesen.
  • Jammal
    A tiger p bár kb csak a frontpáncélban tér el és kicsit lomhábban mozog, de szerintem sokkal jobb tank mint a sima tigris. IS4 is pattant már le a frontomról nem egyszer, az egyedüli baj vele a következő tank.
  • VanDaal
    Meg a VK DB, majdnem ki is felejtettem.

És köszönöm a többiek véleményét is!
  • VanDaal
    A Tigrisen kívül most a Tigris P, a T29 és az IS-3 van soron, de mindre tuti nem lesz creditem :)
  • lammaer
    "Ha mögéd kerülnek,akkor hamarabb átszereled a löveget a torony hátuljára,mint mire hátrafordul."

Erre írta vki, hogy látott olyan "taktikát" élőbe, hogy a KV nem forgolódott, hanem egyszerűen hátrafordította a csövét és várta hogy a kis nyavajások megpróbálják a seggét lőni. Mivel szemből/oldalról nem tudták átütni, hátra meg nem mertek jönni, időt nyert vele hogy a csapat a segítségére siessen.
  • Ry0K3N
    Az tényleg olyan rossz mint amilyennek mondják, valahol tier 6,5-ben lenne a helye mert úgy kapják szét szegényt a saját kategóriájában ahogy nem szégyenlik. Afölött no comment az alatta lévők meg igencsak okoznak szegénynek kellemetlen perceket a szar páncélzat miatt.
  • lammaer
    Oh, igazán megtisztelő :)

Momentán éppen hozzá tudok szólni, úgyanis pont párhuzamosan tolom a Tigrist (épp tegnapp lett fullos) pár egyéb tankkal együtt (3001P, 3601, IS3, T43, T1, Sherman E8) :)

A véleményem persze szubjektív, mivel tudom hogy más pont fordítva érzi :)

Szóval: Vk3601 után konkrétan visszalépésnek tartom a Tigrist. Az egyetlen amiben az utolsó ágyú megszerzéséig jobb mint a VK3601 az a HP, de páncélzat/mozgékonyság/ágyú tekintetében hasonló vagy gyengébb mint a 3601, mindezt 1 tierrel magasabban.
    Az ágyúja csipegetésre való (kis sebzés, és csak az ucsó ágyú ad elfogadható pen-t), ami nem igazán a csikicsuki játékmódnak kedvez (sokszor kell előjönni vele a fedezékből).

Én elég óvatosan játszaok vele, mivel a páncélzata (függőleges, 100mm) nem igazán okoz lepattanókat. Sajnos mivel heavy, a csapat elvárja hogy frontvonalba menjél (mig a VK-tól nem, mert ő med), de nem igazán alkalmas erre a feladatra.

Összességében a WOT-ban a Tigris egy teljesen átlagos tier7es heavy tank, meg merem kockáztatni hogy a leggyengébb a kategóriájában (T29 és IS ugye a másik kettő). Heavyként nem igazán jó (nincs bika ágyú/páncél), de medként sem lehet használni (nincs mozgékonyság).

ui: mi a másik opció amit választhatsz Tigris helyett? :)
  • sanya01
    Nem engem kérdeztél de azért elmondom...:
    Közel sem annyira gáz mint amilyen híre van szegénynek. Csak 50 valahányat gurultam vele, a hosszú 88-as már rajta van, a motor még alap de nem rossz tank az...én szeretem, bár az utolsó 30 meccset szinte mind elvesztettem vele. Majd csak fordul a kocka.
  • VanDaal
    Lammaer, kiváncsi lennék a te véleményedre is a Tigrissel kapcsolatban. Te elég tapasztalt játékosnak tűnsz, és ha szerinted is olyan rossz, amilyennek sokan mondják, akkor lehet kicsit hátrébb kerül prioritásban a listámon. Sok tank ki van már fejlesztve, és még több ki lesz hamarosan, de a credit sajnos a kelleténél szűkösebben áll rendelkezésre.
  • LSL
    T-28al játszottuk ezt közre vettünk egy KV-t és 2 oldalról durr aztán spuri újratöltésig. Aztán újra amíg mozog :D

Gvarga, nem volt akkor jó megoldás sajnos. különben a szemből jövők oldalba kapnak, ha takarom a kv seggét :(

Adjunktus, tetszik ez az átszerelés XD
  • sokoo

A [ROR] Renegade Operatives Regiment klán harmadik CW csapatának elindításához tagfelvételt hirdet, az alábbi feltételekkel:
    - Top tier heavy, vagy top tier SPG
    - Kizárólag aktív játékosokat keresünk, akik legalább heti 3 alkalommal részt tudnak ÉS akarnak venni a CW meccseken 19:30 - 22:30 között
    - Több top tier tank előny
    = >> A felvételhez kérlek regisztrálj honlapunkon, fogadd el a szabályzatot itt, majd jelenkezz a klánba itt.

Ha ügyes, és aktív játékos vagy, de még nem rendelkezel top tier tankkal, akkor szívesen látunk az utánpótlásban!
    Jelentkezés a fenti módon, de a klánba itt jelentkezz. A ROR-A tagjai elsőbbséget élveznek a külső jelentkezőkkel szemben!

A Renegade Operatives Regiment [ROR] a játék indulása óta jelen van a harcmezőn.
    A Clan Wars indulása óta részt veszünk a globális háborúban, és hónapok óta folyamatosan
    rendelkezünk provinciákkal. Több alkalommal felnéztünk a Top10-es listára is. Nemrég úgy
    döntöttünk, hogy erősítjük jelenlétünket, ezért a ROR klánt fél-HC csapattá alakítottuk.
    Klánunk vezetősége nem ül a megszerzett kincsen, aktív katonáink zsoldban részesülnek,
    és különböző eventeken további aranyra is szert tehetnek. Honlapunkon minden WoT-al
    kapcsolatos fontos hír magyarul olvasható, és a játékhoz kötődő, hasznos cikkeket is
    találsz. Látogass meg minket!

http://www.ror.hu
  • Adjunktus
    Ezt mondom.
    Ha mögéd kerülnek,akkor hamarabb átszereled a löveget a torony hátuljára,mint mire hátrafordul.
  • pointer4
    Pont evvel szórakozunk haverral, 2 db pz3/4. KV-hoz közel menni, 20 másodperc és halott. Mire 180°-ban elforgatja a tornyot, 2 kört teszünk meg körülötte tolatva :D
  • gvarga12
    illik az ilyen tankok segget ilyenkor valaminek nekitolni pl. palya szele fedezek de persze ezt nem lehet mindig megcsinalni...
  • LSL
    Totál igaz, főleg az 1v1
    Pár napja egy M7es csinált belőlem hülyét steppes mapon. 2en fogtuk a bal szárnyat egy M10el 6an jöttek M7 előre rohant és körbe szaladgált, sehogy nem bírtam ráfordulni M10 meg a többivel foglalkozott. Ha ügyesen használod a fedezékeket, és elég gyors a tankod simán leírtható a kv kisebb tankkal, csak kerüld a csövét :D
  • Tono34
    Orosz tank, sok nerfet nem kell várni.
  • R3nton
    csak ki tudja mennyire nerfelik le a t-50-2-t
  • R3nton
    ez most lol volt tier9-10 battle malinovka. 3/4 csapat elindul a pálya szélén, de nem a hegy felé hanem a rövid oldalon rusholni 1/4 csapat pedig hátulról támogatott minket. 3 perc alatt leradíroztuk őket:D Ha minden kör ilyen lenne ezen a mapon még szeretném is, és ma már komarinon is volt egy jó köröm amikor 70k-t kerestem tisztán t34el meg vmi 1800 xp-t is adott:D
  • Etelkozi Vata
    Akinek van tapasztalata a Pattonról, megoszthatná velem (velünk).
    Mennyire használható CW-ban?

Ugye, csak T9, ráadásul med, és csak 105-ös ágyú pakolható rá...

Tudom, hogy a T30 az egyetlen igazi CW tank az USA ágon, gondoltam, míg T29-ből azt kigrindelem, addig is ellehetek egy Pattonnal.
    Legalábbis hasznomat veheti a klán... /Már csak 130k Xp kell hozzá :) )

• lammaer
    Árlistát nem tudok. Orosznál a T46-ból jön a T50 majd abból a T50-2.
    Németnél ugye a leopardból jön az új scout.

Usánál nem néztem. De a T50-2nek tuti helye lesz a garázsomban, új értelmet ad a tankvezetésnek :D Brutálisan agilis, és mivel megkapja a T34 cheater ágyúit még ütni is tud (a T50-el elég sokáig kellett sikálni a SU152-k meg ISUk seggét amig tegnap megdöglöttek :D. Ajtót kellett lőni, máshogy nem tudtam átvinni őket).

De a T50 is úgy mozog, a Leo mellette rendkívül lomha (tegnap mindkettőt toltam párhuzamosan a tesztszerveren).
  • lammaer
    Azért annyira nem poén, mivel általában a lőállásból elég könnyen ki tudják lőni az embert. És míg egy heavy vagy magasabb szintű TD kibír 2-3 lövést, egy artyról ugyanez nem mondható el.

Én pl artyban meg máshol is szeretem a lőállásban lévőket lőni. Vhogy sztem túl pontosak itt az ágyúk, simán meg lehet durrantani a csávókat, hiába vannak takarásban. Arty esetén meg a takarás nem számít, mert a skuló felülről jön :)

Persze próba-cseresznye.
  • kdezso30
    Ezt a romvárosos poént kipróbálom, nem is értem , hogy eddig miért nem csináltam, pedig tankkal néha be szoktam állni ilyen helyekre.
  • arcso83
    Ok meg próbálom.
  • Violabulldog
    http://dogsofhungary.fw.hu/
  • Violabulldog
    arcso

nem muszáj várnod jelentkezz a -DOH- klánnál új csapat csak az aktivítás és a csapat munka a lényeg
  • virkir
    Az nem baj, sok klán már onnan is felvesz embereket, főleg ha vállalod legalább egy ág kihúzását T10-ig a legrövidebb időn belül.
  • virkir
    Javítva
    3. Bónuszpont nincs csak ha nyert CW kör volt akkor megkapod az ellenfél xp/credit felét pluszba.
    Pénz alatt nem tudom mit értesz.
  • arcso83
    Ok koszi szépen akkor meg várnom kell mert T7 van meg eddig.
  • virkir
    1. Megnézed melyik felvételi követelményeit tudod teljesíteni.
    2. Megkeresed a toborzójukat (emil, wot fórum, játékon belül a chat-en)
    3. Bónuszpont nincs csak ha nyert CW kör volt akkor megkapod az ellenfél xp/credit felét, pénz alatt nem tudom mit értesz.
  • gvarga12
    egy kicsit fejtsd ki hogy mit szeretnel ?
    Klanba jelentkezni kell a weboldalon miutan beloggoltal keress egy szimpatikus csapatot es jelentkezz
    igen klancsataban ha birtokolsz egy teruletet azert kap a klan aranyat de klancsataba szigoruan T10 kell meg aranyloszer se art