418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zoli7777777777 #59873 te nem igy csinalnad? Mert én igen :) -
Ahogy én a WoT teamet látom
- alap motiváció a pénz náluk ez vezérli, irányítsa az egészet(ez okozhatja akár a vesztüket is )
Mint a tőzsdét úgy nézhetik az adatokat naponta hányan regisztrálnak , mennyien vesznek goldot, óra lebontásban mikor mennyien lépnek be és lépnek ki, melyik időpontban játszanak a legtöbben,milyen rég nemléptek be az accauntra és stb szépen nézik a vonaldiagramot ha gáz készül gyorsan lépnek
- a tankok tervezésével előrébb járnak hiszen már a francia tankok is voltak a videóban, tehát a tankokat házon belül letesztelik és beállítsák a paramétereit
- térképek tervezésével szintén előrébb járnak 21 térkép van most jelenleg, de az utolsó térkép sorszáma 38-as
- kiagyalnak kiegészítőket(tank camo skin..) amikkel "vészhelyzetben" vissza lehet bolondítani a játékosokat vagy csak fenntartani a játék iránt az érdeklődést
- ha az emberek háborognak eventet nekik, és lehet magyarázkodni ez még csak 0.6.7 verzió nem 1.0
Szerintem akár kb 2-3 vagy akár több frissítésél is készen állnak amiket már csak finomítani kell.
Egy 1-2 éves terv alapján haladhatnak előre eltervezve a frissítések időpontját amiket a pénz befelé áramlása és a játékosok száma és érdeklődése befolyásol.
Így én nem hinném hogy az a bajuk hogy nincs aki a tankokat megtervezze azért van 2 havonta frissítés, hanem mert a pénz és játékosok száma szerintük nem indokolja úgy mond hülyék lennének 4 hónap alatt piacra dobni egy komplett gamét majd újabb 4 hónap múlva nézni ahogy a végig játszott játékot a gamerek otthagyják és keresnek mást inkább 4 hónap alatt megcsinálják és 2 évig adagolják szépen miközben dől a lé
kb így képzelem
-
lammaer #59871 Ha majd lesz gold átutalás, küldhet vmi jutalmat :D -
zoli7777777777 #59870 \Local\Temp;D:\www\WebServer\php5
ez volt neki, ő is szokott php-ben programozni es valoszinuleg amikor feltette a servert akkor irta be a progi ide ezt a cimet hozza vagy valami ilyesmi lehetett neki.
Kösz az ötletet :) Most mar telepit neki :) Ezer hála :) -
zoli7777777777 #59869 kosz, megprobalja aztan megirom, hogy sikerult e vagy sem. -
lammaer #59868 Ha van TMP vagy TEMP mögött ;D: akkor törölje ki. -
lammaer #59867 Ok... nemtom magyarul, de jobb gomb a computer ikonra, aztán system properties, adanced, environment variables gomb, és ott nézze meg a TEMP meg TMP változókat.
Itt egy screenshot, tán segít.
kép -
zoli7777777777 #59866 most irta, hogy elsokent azt kapta hibauzenetkent, hogy:
non 7z archive
utananezett a fejlesztoi oldalon, ahol talalt egy leirast, hogy milyen programok kellenek.
.net 4, c++2008, C++ 2010
ezek kozul az utolso nem volt fent neki, feltelepitette, es ezutan kezdte el ezt a hibauzenetet kapni amit legeloszor irtam. -
Wlanseraf #59865
hehe az ingyen frag kellett volna mi:))))))))))))
-
zoli7777777777 #59864 A temp mappa uritese nem segitett azt mondja. Win 7 64 bites rendszert hasznal. Es nem tud rola, hogy barmit is babralt volna a kornyezeti valtozoban. -
Oddball29 #59863 Poéngyilkos. -
Wlanseraf #59862 A mai termelésből ítélve:) ki lővi ki holnap a 60k téket:) -
lammaer #59861 Esetleg windows környezeti változóban nem babrált a haver? A %TEMP% változóba lehet belenyomott a végére egy D: -t...
Milyen oprendszer? -
zoli7777777777 #59860 a telepito a C reszben van a downloads mappajaban azt hiszem. -
Wlanseraf #59859 Gondolom oda akar kicsomagolni, de már azt sem hagyja.. -
Hm akkor ezt nem tudom. Nem a C:\Users\user\AppData\Local\Temp könyvtárban van maga a telepítő progi? -
Wlanseraf #59857 Simán kiröhögi a winfos:) -
zoli7777777777 #59856 mi se tudjuk mit keres ott az a D:, mi is tudjuk, hogy az nem okes, magatol akarja ezt megcsinalni. -
zoli7777777777 #59855 hogy erted, hogy mas eleresi utat? Szamit az, hogy milyen mappabol inditsa el? Mert ezt a hibauzenetet egybol az utan kapja, hogy elinditja a telepitot, meg semmit nem tud csinalni es mar ez a szoveg jon ki neki. -
illegális karakterekkel teli mappát akar létrehozni a játék és nem örül neki a win7. Töröljétek a temp tartalmát. -
lammaer #59853 Ja, ez nem egy elérési út.. mit keres a végén a D: ? -
zoli7777777777 #59852 igen, otthoni PC es rendszergazdai jogosultsaggal inditja. -
Wlanseraf #59851 Végül is csak azt érték el hogy a bödös életben nem veszek többet prem tankot:D -
Más elérési utat megadni esetleg? Akármilyen könyvtárba berakhatod. -
Wlanseraf #59849 Passz, rendszergazdaként? -
Wlanseraf #59848 A pici azt jelenti hogy ritkán megy 100k fölé(már nagyon ritkán) elején meg 130k vereség is volt:D -
zoli7777777777 #59847 Senki nem tud megoldast a problemamra amit leirtam? -
Wlanseraf #59846 Ja leírva sehogy:)) de több száz meccs után érezni...
Már nem pattog róla semmi, pontatlanabb gun, emelkedőn már csak vánszorog:)
Picit vissza vették a creditet.. -
Annó azért volt érdemes venni Löwét mert 2 óra alatt össze tudtál szedni 1 millát. Ami valljuk be nem rossz pénz. Nem prémium tankkal ez 3-4 napba van. Sajnos mára viszont nagyon vissza vették vele a pénzkeresést. A szép a dologban, hogy ezt meg sem említették. Pusztán csak annyit, hogy most több mint 10 guriga aranyba kerül. -
Hát nem tom, van egy cseh ismerősöm, 3X ennyit keresne otthon ugyanebben a pozícióban, ha nem a pasijával élne pesten. De persze nem mérvadó. -
lammaer #59843 Nerfelték a lőwét? Mikor? Hogyan? -
Wlanseraf #59842 occcóó? -
Wlanseraf #59841 Credit credit credit:) ezért így van kitalálva a game nem lehet pénzel győzni:) pl ha 14 tankod van és mondjuk 4 top tankot húzol:) -
Nem baj Wlan a type 59-hez majd kaphatsz sült lizst:D -
Na akkor mesélj, kíváncsi vagyok rá téged mi vett rá hogy megvedd? Először azt hittem páran ki akarják hagyni a hosszú farmolást és rögtön nagy tankba ülni. Aztán meg olvastam a szorzókról, meg extra páncélról. Van akinek megér ennyit. Én pl bagózok. És tudom h rengeteg pénzt szúrok el vele, mégis megveszem... Hiába fikáznám a dohánycégeket az ára miatt, én nem vagyok hajlandó leszokni. -
Wlanseraf #59838 De szerintem egyszer volt Budán kutya vásár... a Löwéből megtanulta mindenki a leckét... Mert megvettük hogy győzzük pénzel..
Plusz végül is egy játék árának bele fér:) de hogy szarrá nerfelik hogy vegyek 3 hónap múlva másikat:D:D:D:D nem kicsit néznek hülyének:D -
Háát én nem tudom, de valahogy az az érzésem, hogy a ruszki és a többi kelet-közép európai (lásd: cseh, lengyel, litván, bolgár stb) játékosnak is hasonlóan vastag a pénztárcája mint nekünk. Márpedig ha jól tudom ez a réteg teszi ki a játékosok nagy részét. -
Wlanseraf #59836 Hozzá tenném van Löwém:) Én nem azt fikázom aki megveszi hanem az árazását:) -
lammaer #59835 Kereslet kínálat - én még a mai napig csodálkozom, mennyi KV5 meg Lőwe szaladgál a játékban. Pedig nem keresek rosszul elhiheted. Vmi a tankburnyákok fejével lehet, hogy ennyit kiadnak EGYETLEN tankért :) -
zoli7777777777 #59834 hello, haverom akarja telepiteni a jatekot, de olyan hibauzenetet kap a telepito inditasakor, hogy:
Could not create folder "C:\Users\user\AppData\Local\Temp;D:"
A fajlnev, a konyvtarnev vagy a kotetcimke szintaxisa nem megfelelo.
Nem tudja telepiteni a jatekot, tudtok rá valami megoldast?
elore is koszi!