A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ahogy én a WoT teamet látom
- alap motiváció a pénz náluk ez vezérli, irányítsa az egészet(ez okozhatja akár a vesztüket is )
Mint a tőzsdét úgy nézhetik az adatokat naponta hányan regisztrálnak , mennyien vesznek goldot, óra lebontásban mikor mennyien lépnek be és lépnek ki, melyik időpontban játszanak a legtöbben,milyen rég nemléptek be az accauntra és stb szépen nézik a vonaldiagramot ha gáz készül gyorsan lépnek
- a tankok tervezésével előrébb járnak hiszen már a francia tankok is voltak a videóban, tehát a tankokat házon belül letesztelik és beállítsák a paramétereit
- térképek tervezésével szintén előrébb járnak 21 térkép van most jelenleg, de az utolsó térkép sorszáma 38-as
- kiagyalnak kiegészítőket(tank camo skin..) amikkel "vészhelyzetben" vissza lehet bolondítani a játékosokat vagy csak fenntartani a játék iránt az érdeklődést
- ha az emberek háborognak eventet nekik, és lehet magyarázkodni ez még csak 0.6.7 verzió nem 1.0
Szerintem akár kb 2-3 vagy akár több frissítésél is készen állnak amiket már csak finomítani kell.
Egy 1-2 éves terv alapján haladhatnak előre eltervezve a frissítések időpontját amiket a pénz befelé áramlása és a játékosok száma és érdeklődése befolyásol.
Így én nem hinném hogy az a bajuk hogy nincs aki a tankokat megtervezze azért van 2 havonta frissítés, hanem mert a pénz és játékosok száma szerintük nem indokolja úgy mond hülyék lennének 4 hónap alatt piacra dobni egy komplett gamét majd újabb 4 hónap múlva nézni ahogy a végig játszott játékot a gamerek otthagyják és keresnek mást inkább 4 hónap alatt megcsinálják és 2 évig adagolják szépen miközben dől a lé
kb így képzelem