418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Redmaster
    Ezt láttátok e? Kínában így reklámozzák a játéko:

• lammaer
    "Mert ha azt beletolod valakibe akkor a páncélvastagság fügvényeként kevesebb lesz a leadott sebzés.Hiába van az irva hogy az arany és a sima löszer ugyanakkora sebzést ad ez nem igy van."

Hé, nem kevered össze a szezont a f@szommal? :)

AP lőszer (nem gold) sebzésére nincs hatással a páncélvastagság. Ha átmegy akkor full sebzés (+- 20% varianciával).
    Amire te gondolsz az a HE (nem gold szintén), ott számít a páncélzat vastagsága, mivel minél nagyobb páncélra lövöd rá, annál kisebbet sebez.

Gold ammo tudtommal ugyanúgy működik mint az AP, ha pennel akkor full sebzés (szintén +-20% varianciával).
  • lammaer
    Jé, az azt hittem hogy orosz tank specialitás, hogy nincs motorhang csak a lágyan suhanó lánctalpak kattogása.
    Egy időben állandóan ezt csinálta a t-34-em... :)

• davidbog
    Ez már megint mekkora baromság. Pont ezt kell belerakniuk mert gondolom ez is olyan rohadt fontos. Amikor a hangeffektek nagy része úgy szar ahogy van. Például egyszer csak eltűnik a motorhang (ami elég gyatra motor hang) és marad valami szakaszos (mert néha még ez sincs) eszméletlenül idióta kattogás. Amire fél év után jöttem rá mi akar lenni: a futómű hangja. Pff. Hát ennyi erővel zümmöghetne is.
    Vagy amikor a parancsnok össze-vissza hazudozik. Arról nem is beszélve hogy honnan tudja hogy kritikus találat volt vagy hogy átütötte a lövedék a páncélt.
    Remélem ennek a dudának a hangját is el lehet majd némítani.
  • Szakesz
    Trollololol. :)
  • Califa
    Ez ahogy irod Sunrider924 pontossan igy van,ezért lett használhatatlan a MAUS is.A T30 betolja az aranyat és 1000 alá nem lő vele bele.Pláne hogy 2800ra vissza nerfelték az életét is.Egy nagy rakás s...r ,lassu ,átlövik mert pattani semmi nem pattan le rola,3 lövés és halott.A sebzés pedig a maximális mert arany lőszer, nincs redukácioja az armornak utána.Nem igy a sima lőszernek.Mert ha azt beletolod valakibe akkor a páncélvastagság fügvényeként kevesebb lesz a leadott sebzés.Hiába van az irva hogy az arany és a sima löszer ugyanakkora sebzést ad ez nem igy van....De a fejlesztőket ez nem zavarja,a lényeg hogy a sok láma tömje a zsebüket !
  • Szakesz
    Tanknál a prémium lövedék általában valamilyen APCR vagy HEAT lövedék, amely nagyobb penetrációs értékekkel rendelkezik, -szóval jóval kisebb a lepattanó esélye- de ugyanakkora sebzéssel bír, mint a sima AP.
  • Sunrider924
    Most kotekednek ha megengeded, ahol a normal lovedek lepattan mert nem eleg a penetrationje ott a gold ammo atuti siman es teljes AP es HE sebzest okoz ugyanaz a golyo amihez nem premium lovedekbol HE vagy AP kellene, nemdebar?
  • R3nton
    persze limitálják aha, megmondta egyszer ovi, hogy ha limitálják akkor a limit olyan 5-6 körül lesz nem 2 vagy 3, szal sztem inkább szavazzatok ti is az OP-ra
  • pointer4
    Hjahh. GWPantherhez vettem 6 ilyen AP lőszert, ha már akció van :D
    2X használtam, egyszer egy IS7 fordított hátat csatában, a szokásos 350-500 sebzés helyett 900-hpt kapott le, és meg is gyújtotta, igen intenzíven, 1300-as sebzésben merült ki.
    Illetve egy T95 szemből, nem volt elég a 300 körüli érték, betöltöttem, és persze did'n penetrate.... :D

#60101 - én is arra szavaztam, állandóan versenyezni kell a többivel, aztán meg jön az anyázás, hogy ő már oda jelölt, hogy fog lőni, persze akkor még a töltés közepén lehetett. :)
  • Szakesz
    ...de biztos azt fogja mondani, hogy rosszul látjuk, ezért nem limitálják. :)
  • Szakesz
    Már így is nagyon elhúzott. :)
  • Nazarov77
    Szavazzunk erre!
    Too many SPG pieces per team. Limit this!

Hátha limitálják.
  • Jammal
    Beleszólok én is :) Beta eleje óta tolom én is aztán abbahagytam december körül majd egy hónapja kb újrakezdtem, de már megint sokalok be tőle mert egy év után is teljesen ugyanaz a játék, nem haladt, nem fejlődött semerre. Vettem én is goldot(garázs slotokra) és majd 5 évet lehúztam a nem nevezzük nevén játékkal, tehát fizettem becsülettel a havidíjat. De én azt nem értem, hogy egy ilyen senki orosz sufnicég, hogy kérhet annyi pénzt egy havi prémiumért egy fejlődést teljesen mellőző játékban, mint egy hónap játék az említett, vagyis nem említett játékban amiben van tartalom és nem mellesleg névvel bíró cég csinálja? Mert jelenleg amit ez a játék nyújt egy egyszeri maximum 5k HUF értékű dolog és ha ez így működne meg is venném, persze ha nem lenne itemshop meg premium meg mindenféle baromság amiért extra pénzt akarnak lehúzni meg a 26. bőrt az emberről. A probléma ott van, hogy tényleg a sok premium tankot vásárló ember és havi prémiumot fizető abban erősíti ezt a céget, hogy jó az amit csinálnak. Van példa olyan f2p rendszerre is ami pofátlanságot mellőzi teljesen mégis duplája ha nem triplája meló van benne és az pedig a League of Legends.
  • SirArcheer
    "4002 players took part in the most recent poll. 86% of them think that new E-series tanks have average or above average performance, while only 14% (604 voters) think that these tanks are poor or bad.

So buff requests won't be considered. Thanks. : ) "
  • R3nton
    Legalább az új játékmódokat behozhatnák már, amúgy abba belegondoltatok, hogy is-4 tier10-be vitele 6.6-ra volt prognosztizálva, most már csak 2012 Q1. M103 szintén 6.6-ra volt ígérve ehelyett 2011 Q4 talán...Új játékmódok 7.0-ra, és ehelyett 7.0ba mi jön???? A nagy semmi 2 pálya meg 3 tank, aha na köszi...legalább az új játékmódok jöhetnének, mert a CW fun, de a grindelés már picit unalmas.
  • Szakesz
    Alapvetően annyi a különbség a sima és arany lőszerek, kiegészítők között, hogy míg előbbivel inkább kell jó pozícióba kerülnöd, pontosabban kell céloznod stb., ez utóbbival nem fontos, mert gyakorlatilag bárhol át tudod ütni az ellent, vagy nem kell törnöd a fejed, hogy most akkor motort vagy ágyút javíts inkább.

Nyilván megéri ezeket használni, ha eredményesebb akarsz lenni, de ostobaság azt hinni, hogy azok a lövedékek sosem pattannak le, vagy tűnnek el a semmiben.
  • lammaer
    Szinténzenész, goldot csak a havi prémiumra és 5 garázshelyre költöttem, minden mást (gold ammó, prémium tank) feleslegesnek és drágának tartok.

Kielégülés: hát ugye 1-2 hónap kihagyással tolom a béta kezdete óta (az tavaly július) és vmiért még mindig rá vagyok kattanva. Pedig belegondolva, ennél repetitívebb MMO-val kevéssel toltam (Navyfield, na az még grindesebb).

Furcsa hogy még mindig örömmel tölt el egy elenséges tank elpusztítása, pedig valóban, content változás gyakorlatilag nulla volt (CW meg nem érdekel).
    Általában a legjobban rákattant játéknál is max 2 év volt a szavatosság nálam (EVE Online, BF2), szóval elképzelhető hogy a WOT is határon táncol.
  • Gunslinger
    Az más, CW-ben én is lőttem már el egy-kettőt, randomról vanik most szó. :-)
    Még fullos companyban sem igen látok gold ammozni és relatíve sokat companyzok. Ahol nincs tétje, ott nem éri meg.
  • lammaer
  • Sunrider924
    Lehet melletrafalok, de te mintha tolnad CWbe is, ott sem hasznalsz gold ammot :P ?
  • Sunrider924
    A jatek eleg erosen akar az e-sport iranyaba nyujtozkodni, az ilyen-olyan versenyekkel, es aki sportszeruen uzi annak fontos a statisztikaja, az nem fog okorkodni random marhasagokkal, megveszi a gold ammot es lyukat lo mindenbe, ami ele kerul. Az elobb amig WOT kimutatasokat keresgeltem kezembe akadt egy hozzaszolas, amiben a nem tul lelkes KT tulaj arrol irkalt hogy a live elejen nem volt fizetos user, bounce, didnt penetrate stb, aztan megvett nem tudom milyen premium csomagot es nyomta gold ammoval, nem volt tobb random marhasag es top 10-be is bekerult. Persze ez is csak egy lehetseges verzio.
  • Gunslinger
    Legtöbb top gunom KV-val van, nem igazán lehet top tanknak nevezni és többet ülök vele legalul, mint legfelül. Összesen nincs annyi top gunom IS-3-al és IS-4-el, mint KV-val egyedül. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy jó sokat nyomtam KV-val, lassan elérem vele az 1000 killt.
  • Nazarov77
    Én még a bétában ingyen gold mellett se használtam gold lőszert vagy consumeablet, csak kipróbáltam egy két fegyvernél, az utóbbit meg nem is próbáltam.
  • Gunslinger
    Szerintem a gold ammot random játékban csak a nagyon tehetősek és tűz közeliek (aka Silverwind, aki ingyen kapja az aranyat ezerszám) engedhetik meg maguknak, és ez egy igen pici rétege a játékosoknak, ennél jóval több embernek van top Gun-ja, Wittmannje. Nekem is van már pár Wittmannem, de egyet sem lőttem még gold ammoval.

A fizetős részt tekintve könnyen lehet, hogy veled mellényúltam, de sajnos nagyon sokan abba a kategóriába esnek, amit említettem, ez van uram.
  • Nazarov77
  • egonn
    Mondjuk a top gun/wittman dolgokhoz nem feltétlen kell gold ammo!Sőt még prém sem szükségeltetik mert kis tieren is lehet eredményes a dolgozó ! Bár az igaz h top tankot prém nélkül macerás fenntartani!
  • Sunrider924
    Marhasag, ez nem a sertodesrol szol. Nekem inkabb ugy tunik hogy azok sertodnek meg akik premium userek, es valoszinuleg nekik sem teljesen izlik ami van de ha valaki szova teszi akkor arra raugranak. Mond meg te, aki szinten az elejetol ott voltal, hol vann a sok igeret a jatekmenetrol, end game tartalomrol, miegymasrol? Most meg kielegit az uj tank, de meddig? Es azutan?
  • Rue East
    Lianna Silverwind személyesen?
    nem is tudtam, hogy tudsz magyarul :D
  • lammaer
    Lammaer felesége vagyok, azt üzeni volt szmájli a mondat végén, szóval nehogy besértődj. Valami teliszájas szmájli mondott....
  • Sunrider924
    Neked es Lammaernek is, marhara mellelottetek mindketten, 5 eve elofizetoje vagyok egy masik online jateknak, de az legalabb megeri a penzet. Neked annyit ajanlanek baratilag , minden bantas nelkul, hogy nezz utana mi az igazi free-to-play uzleti modell, mert ez nem az, ez egy eleg durva vadhajtasa, igazi penzlehuzas mindenfele maszkirozas nelkul. Fizetsz, akkor elvezed a jatekot , ha nem akkor szopoalarc. Es meg annyit hogy ha nem lenne a sok "ingyenelo aki a fizetosok veret szivja", akkor a fizetosok nem lenne kibol gyujtsek a fasza topgun/wittmant gold ammoval meg amit csak ki lehet talalni... Nem azt allitom hogy mindenki akinek top gunja van az gold amoval csinalta, de az ellenkezoje az nagyon is igaz, gold ammoval marhara konnyu
  • Gunslinger
    Ettől függetlenül nem is tudom hány hete nem láttam A-32-t csatában, pedig régen elég gyakori volt.
  • egonn
    Igaz én a tankok közötti átmenethez hasonlítottam .
  • Nazarov77
    A-32 az medium, olyan a besorolása mint a pz3nak, nem érdemes eladni mivel gyakrabban kerül kicsikhez.
  • Gunslinger
    Miért irreális? Grille-ből Hummlere menni is 42k xp, ruszkiknál még több, asszem 47k. A dedikált scout is eléggé elkülönült kategória lett már.
  • lammaer
    Várható volt, gazdaságilag nem éri meg nekik.
  • Gunslinger
    Ez csak önigazolás arra, hogy miért nem fizetsz, az ilyen "majd akkor fizetek, ha ilyen meg olyan lesz" indokokat sosem hittem el. Én is szolgáltatás bizniszben dolgozok és tapasztalat, hogy mindig az kell a usernek, ami nincs és ha van és fizetni kell érte, akkor már nem kell. Az igény ebben az országban csak addig tart, amíg nem kell érte fizetni.
    Komolyan mondom, ha WG lennék kitalálnám, hogy csak a prémium usereknek legyen tracer, megnézném mennyivel többen fizetnének.
  • lammaer
    Teee ingyenélő teeee... nem elég hogy szívod a vérünket, még bűnösnek is kiáltasz ki? :D
  • egonn
    Még 1 kérdés az A32 gyengébb a T50 -nél igaz?Mert akkor eladom szegényt a hely miatt. Mindkettő T4 -es de ugy olvasom itt a fórumon h a T50 jobb lessz.
  • egonn
    Értem , de akkor is nagyon sok:) Mondjuk nekem león már van 31k ugyhogy mire kiadják egyből átülök!