banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jammal
    Beleszólok én is :) Beta eleje óta tolom én is aztán abbahagytam december körül majd egy hónapja kb újrakezdtem, de már megint sokalok be tőle mert egy év után is teljesen ugyanaz a játék, nem haladt, nem fejlődött semerre. Vettem én is goldot(garázs slotokra) és majd 5 évet lehúztam a nem nevezzük nevén játékkal, tehát fizettem becsülettel a havidíjat. De én azt nem értem, hogy egy ilyen senki orosz sufnicég, hogy kérhet annyi pénzt egy havi prémiumért egy fejlődést teljesen mellőző játékban, mint egy hónap játék az említett, vagyis nem említett játékban amiben van tartalom és nem mellesleg névvel bíró cég csinálja? Mert jelenleg amit ez a játék nyújt egy egyszeri maximum 5k HUF értékű dolog és ha ez így működne meg is venném, persze ha nem lenne itemshop meg premium meg mindenféle baromság amiért extra pénzt akarnak lehúzni meg a 26. bőrt az emberről. A probléma ott van, hogy tényleg a sok premium tankot vásárló ember és havi prémiumot fizető abban erősíti ezt a céget, hogy jó az amit csinálnak. Van példa olyan f2p rendszerre is ami pofátlanságot mellőzi teljesen mégis duplája ha nem triplája meló van benne és az pedig a League of Legends.