418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Tényleg az E-75 a legjobb legalábbis szemből, IS-4 azért oldalról bika, de mondjuk szemből se rossz, de nem is baj jók lettek az új német tankok lehet grindelni értük:P Lehet nekem is el kéne kezdeni E szériát
  • lexlutor
    ..en ezt talaltam rola a wikin. ebbol egyenlore en nem nagyon latom, h lesz igazan utos gep:

Armor

The armor is made from welded rolled and cast homogeneous steel of varying thickness.

Hull front: 100 mm to 130 mm (4 in to 5.3 in)
    Hull side: 76 mm (3.1 inch)
    Hull top: 25 mm(1 in)
    Turret mantlet: 250 mm (10.2 in)
    Turret front: 180 mm (7.34 in)
    Turret side: 76 mm (3.1 in)
    Turret top: 38 mm (1.55 in)
  • Gunslinger
    Nem.
  • Gerifinuccsi
    Csak bankkártyával lehet aranyat rendelni?
  • lexlutor
    ..ezt majd meglatjuk ha barmi kezzelfoghatot is megjelentetnek rola. odaig max tenyleg csak almodozni lehet.
  • bornofakone
    már mint úgy értem h ő pattan le rólam XDDD
    annyiszor volt már ilyen, h vmi szutyok t5-6 tank maradt a csata végére, én már csak kullogtam, 2-300 hp-val, ő 100%-san megjelent a bázis közelében, és csak megsebezni volt időm, de kilőni már nem...:(
    esély arra h a lövése lepattanjon pedig a 0-val volt egyenlő ...:)
  • Gunslinger
    Tuti bikábbra csinálják, mint a T34-et, régóta elkél már egy ütős t9 heavy az amcsiknak, főleg ilyen E-75-ök mellett, ami most szvsz a kategória királya, még IS-4-el is komolyan fosok tőle, ha szemből jön. Aztán remélem ha megjön az ST-I über OP lesz és adhatok vele az E-75-nek. :-D
  • lexlutor
    ..ezt a lepattanast a kepekbol szurted le? :)
  • Gunslinger
    Jó érzés lesz lepattanni róla? WTF? :-D
  • R3nton
    viszont a T34be az a jó hogy iszonyat jó ágyúja van, ha azt megtarthatja M103 ugyanazokkal az adatokkal akkor tényleg marha jó lesz
  • bornofakone
    jó lesz ez nagyon remélem :D ha már van annyira szívós mint a t32, és a tornya is annyira erős mint a mostani amcsi tankoknak, FÉNYÉVEKKEL jobb lesz mint a t34 :) végre nem kell majd félnem, mikor 200 hp-val robogok a bázis felé és velem szembe jön 1 vk3601...áá annyira jó érzés lesz h lepattanok róla, nem pedig lazán átlövi a frontom :)
  • R3nton
    nekem már a t30 is ki van fejlesztve szóval ha nem lesz OP akkor nagyon gyorsan eladom, persze néhány kört azért megteszek vele:D T34 meg nagyon remélem hogy jól fogja hozni a kreditet
  • Plata
    Rosszabb löveggel tényleg marha jól hoz.
  • Nazarov77
    Lehet mégiscsak tolni kéne az amcsi ágat, tetszik ez az M103, olyan mint egy M60 csak bunkó nagy toronnyal.
  • bornofakone
    szép amúgy az m103 :) remélem a tornya marad olyan bika mint az eddigi amcsi tankoknak, és ha már annyira "jó" a teste mint a t32-nek, akkor már teljesen elégedett vagyok :)
  • R3nton
    gondolkodok rajta visszavegyem-e
  • R3nton
    tudom, nekem is volt régebben csak eladtam, de úgy rémlik a rosszabb löveggel elég szépen hozott kreditet
  • Plata
    Háát,csatától függ,jó pénzt hoz,de a jobb lövegbe a lőszer 1120 kredit.És 18 megy bele.Most 11k nyereségem volt.
  • bornofakone
    annyira bírom, h ha van vmi új poszt ovi blogján, az első komment h mikor jönnek az amcsi tankok/ van e/ miért nincs kép róla?:D

megértem h sokan várják már őket, én is kíváncsi leszek prém. t34-re...tudom h nagyon álomba illő amit várok, de én t34-t t8-ba is a 120-sal raknám be, persze nerfelve, pl. 5 v 5,5 rof, meg mondjuk 225 v 235-s pennel....de abban a tierben simán elmenne az a gun...:)
    habár 99% h a 105-st kapja....de minek 1 t8-s t29?...ott a t32, fényévekkel jobb....

azt hiszem mihelyt új státuszba kerül a t34, megyek vele 1 próbakört, aztán ha nem hoz rendes kreditet adom is el a p.csába:)
    mondjuk 1 "ingyen" prém tank úgy se lesz annyira jövedelmező mint pl. a löwe volt anno...:(
  • Gunslinger
    Én meg úgy tudom, hogy németeknél sosem volt EU szerver. A WG is UK-ban székel.
  • Nazarov77
    Én úgy tudom orosz és EU szerver ugyanott van Németországban.
  • bujcsik555
    M103
  • R3nton
    mennyit szokott hozni m41 átlagban? 15-20k tiszta haszon meg szokott lenni?
  • SirArcheer
    Nem kell Őket sajnálni de ha olyan lesz a global map hogy mondjuk ha egy amerikai területet akarsz elfoglalni akkor az USA szerverre kell csatlakoznod akkor Te fogsz szívni a magas ping miatt.
  • Plata
    Nincs prémiumom.
  • Plata

• R3nton
    Plata m41 stat prémiummal vagy anélkül? M103 képek OVI blogján, de azt írta csak később jön még.
  • Plata
    2 darab lőszerem maradt.
  • Plata

Victory!
    Battle: Mines 2011. szeptember 8. 15:39:57
    Vehicle: M41
    Experience received: 2 254 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 28 809
    Battle Achievements: Defender
    Megöltem egy Maus-t,majd bejött a bázisunkra egy is4,löwe meg object.Egyedül védtem meg a bázist három nagyágyú ellen,és megsem tudtak lőni,úgy ügyeskedtem hogy vagy eltűnjek előlük,vagy szikla mögé mentem.Már majdnem sikerült elfoglalniuk.
  • gvarga12
    ha at jonnek az EU-s clusterre akkor ugy is kell nekik... mert sajnaljam oket ?
  • Gunslinger
    Nem is, az hogy véletlenül jó helyre fújta a szél a gránátot bizony nagy mázli.
  • Gunslinger
    Mi az hogy is? Az EU szerver a briteknél van.
  • Egerwin
    És még azt mondják a 152 mm-es löveg nem pontos:

• Nazarov77
    Mert ők egy kicsit messze vannak és ha EU/oroszok ellen játszanak akkor bizony 200as pingjük lesz.
  • gvarga12
    mert szivnanak az amcsik ?
  • gvarga12
    a pinget mar kifejtettek nehanyszor, az meg nem rasszista csak geo-poziciodtol fug
  • Nazarov77
    Orosz szerver is Németországban van ha nem vitték el azóta onnan, tehát csak amcsik szívnának 200as pinggel.
  • Nikosi
    "...Multi-cluster will also enable us to introduce cross-server battles (roaming) and future global map merger.."

Nagyszerű, mégis csak össze fogják vonni a us-eu-ru szervereket klán szinten. Nem örülök neki. Annyira hiányzik az EU szervere egy csomó agyament agyontápolt ruszki OP klán mint a hátamra egy púp. Így is van elég klán minek ide még egy rakás hülye orosz is. Mért nem jó, hogy mindhárom szerveren van global map és kész. Áh hülyék ezek.

Másrészt kluszter ide vagy oda a pingekkel akkor sem fognak mit kezdeni. Játszottam 200-as pinggel köszönöm nem kérek belőle egy percet sem. Mert természetesen nem kérdéses senki számára gondolom, hogy nem az oroszoknak lesz 200-as pingjük hanem majd nekünk. Ők majd szépen játszanak a kis 20-30-50-es pingjükkel. Agyament banda.....
  • Gunslinger
    Nekem is ez jutott eszembe.
  • Nazarov77
    Link lemaradt:

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/57934-latest-from-the-67-test-qa-thread/