A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #60255 annyira bírom, h ha van vmi új poszt ovi blogján, az első komment h mikor jönnek az amcsi tankok/ van e/ miért nincs kép róla?:D
megértem h sokan várják már őket, én is kíváncsi leszek prém. t34-re...tudom h nagyon álomba illő amit várok, de én t34-t t8-ba is a 120-sal raknám be, persze nerfelve, pl. 5 v 5,5 rof, meg mondjuk 225 v 235-s pennel....de abban a tierben simán elmenne az a gun...:)
habár 99% h a 105-st kapja....de minek 1 t8-s t29?...ott a t32, fényévekkel jobb....
azt hiszem mihelyt új státuszba kerül a t34, megyek vele 1 próbakört, aztán ha nem hoz rendes kreditet adom is el a p.csába:)
mondjuk 1 "ingyen" prém tank úgy se lesz annyira jövedelmező mint pl. a löwe volt anno...:(