418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #60313 na most vagyok gondban :S
https://game.worldoftanks.eu/payment/
ha rámentek az SMS-re és azon bellül a 870-esre majd a continue-ra akkor nektek van szöveg? mert nekem nincs :S
csak a 450 goldosnál jön be hogy hova küldjem az sms-t :( -
foxbat88fx #60312 legénységre értettem :D a skillek, már 3madikat vittem :D -
Gunslinger #60311 Kimaxoltad majdnem? Kb. 1800 xp kimaxolni. :-D -
Nazarov77 #60310 Nem csináltak semmit a sebességével összesen elvettek tőle 50HPt ami egy gúnyolódással ér fel a -400 maus HP mellett. -
foxbat88fx #60309 bétában AT-1-et kimaxoltam majdnem :D nagyon durva statom volt vele :D álázógép... -
Gunslinger #60308 Azért az IS-7-et durván lenerfelték, a -50hp az lópikula, a gyorsulását iszonyú durván visszavették, lomhább lett, mint az IS-3. -
Gunslinger #60307 Mondjuk az AT-1 az elég durván OP. :-) -
Gunslinger #60306 Veszek is, jelenleg csak egy üres slotom van és ahogy nézem kell még vagy 2-3. Az 5x xp nem érint, mert semmit sem grindelek hetek óta. -
Nazarov77 #60305 2 havonta imádják picit nerfelgetni az amcsi és német de főleg a német tankokat, esetleg mutatóba 1 orosz tankon is változtatnak ( hogy ne mondják azt hogy elfogult orosz imádó gyökerek, pedig azok )mint múltkor az a -50HP IS-7ből... -
Azért nem semmi ez a Skoda T-25, második Top Gun vele :D (7kill)
-
bornofakone #60303 t25? :( remélem nem b.sszák el, egyetlen reményem volt amcsi vonalon :( ....ferdivel is mit szórakoznak, az úgy jó ahogy van....:( -
Nazarov77 #60302 Milyen érdekes hogy a listán csak 1 orosz tank van a többi az amcsi és német :D
-
R3nton #60301 na köszi szépen ezzel kitörölhetik a seggüket "operation thank you for nothing" Bár akinek van most aranya az vehet slotot. -
R3nton #60300 A másik meg az, hogy ezt nem lehet kifejleszteni majd akinek volt, volt az megkapja többieknek lecsó. -
Nazarov77 #60299 Nem tetszik ez nekem:
According to the RU forum, the following tanks will be "adjusted unfavourable" (I want to avoid the word "nerfed") in patch 0.6.7:
AT-1
Panzerjäger I
T18
Marder II
T82
T40
T25 AT
Ferdinand (only slight, but sill unfavourable change)
Overlord: Rebalanced is the correct definition. Full patch notes will be available upon the release of 6.7 update on the main server. -
R3nton #60298 NANA! Azt mondta overlord, hogy same profitable like the other tier8 premium tanks, szóval ha nem is annyira de elgalább 20-25k hasznot hozhatna prémium nélkül is konstans -
Szakesz #60297 Nem ezekhez az új amcsi heavykhez ígérték a speciális HE lövedékeket, amelyek AP szerű páncélátütési értékekkel rendelkeznek? -
Nazarov77 #60296 Tényleg aki írta hogy SMSel vett goldot, az megkapta már a telefon számlát? :D -
foxbat88fx #60295 na megyek is Reál-ba feltöltőkártyát venni :D azt küldöm az sms-t, majd írok hogy minden oké volt-e :) -
bornofakone #60294 sztem (remélem h igazam van) simán jobb t9-t kapunk, ha a torony marad a szokásos amcsi megoldás, és a test a t32-ével lesz egyenlő v még jobb lesz akkor már az amcsi fanok(köztük én is) öröm táncot járhatunk :D még így is a leggyengébb t9-s tank lesz vszínű, de legalább nem kell majd félni a t5-6-s tankoktól :D ha szerencsénk lesz még a t7-stől se (kiv. 88L/71:D) -
Nazarov77 #60293 Jobbkor nem is jöhetett ez az 5xös szorzó, M5 stuart meg Leohoz nagyon kell elég lassan hozzák az XPt. -
Nazarov77 #60292 Special részletek:
Ötszörös szorzó napi 1. csatánál Muhaha
http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/operation-avalanche-special -
lexlutor #60291 ..en mar annak tudnek orulni, ha egy jobb t9et kapnek helyette. a premium creditbanyaban nem hiszek. es erosen bizom, nem jatszak el azt minta nemet agban, hogyha fullos a geped, akkor sem orkol meg mindent az uj.. -
Szakesz #60290 Erősebb az oldalpáncélzata, ezért jobban be lehet forgatni. :) -
Gunslinger #60289 Igazából még így is több, mint korrekt. A T23-at simán kivették, oké hogy kaptál egy jobb tankot helyette, de anyagilag ezzel nem jutottál beljebb, a német fanok járnak messze a legrosszabbul az ingyen stuffot nézve, mert kaptunk ingyen egy t7 Panthert, ami se nem prémium, se nem jó tank, és ráadásul mid tier med, tehát ha eladod, akkor is kapsz ért vagy 700k-t, egy t9-es heavy azért ennek a többszörösét éri. -
foxbat88fx #60288 jeeeeeeeee végre lehet sms-ben is aranyat venni!!! :) és pont féláron lesznek a slotok :D YES YES YESS :D -
bornofakone #60287 bőven jó az a 130mm, a szöget is nézni kell, a t32-nek is hasonló a teste, de az m103-nak még jobb sztem, ahogy a képeket elnéztem, szóval bőven jó lesz az :D
ha legalább olyan jó lesz a teste mint a t32-nek,(bárcsak még jobb lenne:D) akkor már elégedett vagyok :)
amúgy persze h t9-be kevés az a 130, de cserébe adhatnak neki kellő mobilitást, sebességet, nagyobb rof a 120-sal ilyesmi :)
engem nem az zavart t34-be eddig se h ha 1 is-4 v 1 vk45 v 1 e-75 v t10-s tankok átlőttek....ez van:) de amikor t5-6 tankok rommá lőnek....úgy h még esély sincs arra h lepattanó legyen...azért az gáz...
volt h su-85 platonnal futottam össze...mondanom se kell h 680 hp-val ballagtam tovább a találkozás után...a többi t9-nél ilyen nincs :D
és amilyen pechem van, t30-al is volt ilyen su-85-s találkozás :) -
TDantes #60286 Miért mondja azt mindenki hogy E-75 legjobb szemből ? Szemből marha könnyű átlőni alul. Nem értem. Összehasonlítva a vk45 sokkal jobban bírja.
Volt vk45-öm is, E75-ösöm is van, tudom mindkettővel jó sok csatát mentem már. -
lexlutor #60285 ..arrol meg ennyit sme lehet tudni. bar a gazdasagissagi realitasokat alapulveve, en nem varok igazan nagy teljesitmenyt ezen a teren.. kb szerintem az lesz, h atrakjak tier8ba, ahol jobban fog muzsikalni mint eddig tier9ben, kicsit jobban hoz majd kreditet, de nem elsz egy szinten a valodi premiumtankokkal, es helyette kapsz meg egy tier9est. azt oruljel. -
Gunslinger #60284 Azért a WG csak nem lesz olyan hülye, hogy ingyen az emberekhez vág egy olyan szintű prém tankot, mint a Löwe vagy KV-5. Sztem jó esetben is nullás lesz prém nélkül. -
R3nton #60283 mondjuk engem jobban érdekel hogy a T34 hozzon szépen kreditet, mint az, hogy a M103 mennyire lesz jó -
R3nton #60282 még a 130 is kevés lenne -
lexlutor #60281 ..evvel az a gaz h a t32 tudott 120at tier8ban. es akkor meg nemhogy a nemethez, de meg az oroszhoz kepest is karcsu tier9ben.. valahogy ugy erzem csoborbol-vodorbe szitu lesz.. azt majd kiderul egyszer ha leirnak valamit is rola... nem veletlen huzzak mint a retestesztat sezrintem.. -
lexlutor #60280 igen, arra:
http://en.wikipedia.org/wiki/M103_heavy_tank
bar ez wiki, szoval lehet hibas. -
Gunslinger #60279 A 100-130 minden bizonnyal különböző helyeken értendő, nem homogén 130mm lesz, ezt elhiheted. -
Gunslinger #60278 Ez most az M103-ra vonatkozik? A torony rohadt karcsú. -
es ebben mi a rossz ???
nekem eleg az EU-s klaszter is
ez olyan ossze is van kotve a ket szerver meg nem is megoldas -
R3nton #60276 mennyi az E-75 alsó része 150? -
R3nton #60275 hát ez még majdnem rosszabb mint a T34 xd bár ha 130ra kitolják az már talán -
Gerifinuccsi #60274 Akkor még?