banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    bőven jó az a 130mm, a szöget is nézni kell, a t32-nek is hasonló a teste, de az m103-nak még jobb sztem, ahogy a képeket elnéztem, szóval bőven jó lesz az :D
    ha legalább olyan jó lesz a teste mint a t32-nek,(bárcsak még jobb lenne:D) akkor már elégedett vagyok :)
    amúgy persze h t9-be kevés az a 130, de cserébe adhatnak neki kellő mobilitást, sebességet, nagyobb rof a 120-sal ilyesmi :)
    engem nem az zavart t34-be eddig se h ha 1 is-4 v 1 vk45 v 1 e-75 v t10-s tankok átlőttek....ez van:) de amikor t5-6 tankok rommá lőnek....úgy h még esély sincs arra h lepattanó legyen...azért az gáz...
    volt h su-85 platonnal futottam össze...mondanom se kell h 680 hp-val ballagtam tovább a találkozás után...a többi t9-nél ilyen nincs :D
    és amilyen pechem van, t30-al is volt ilyen su-85-s találkozás :)