418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Darmol
    Hali!
    Most kezdtem nemrég a játékot csapatban is kipróbálnám. Tudjátok ajánlani valamelyik klánt amelyik keres embert?
    Játékstílusom:
    Ja, és nem vagyok HC. Annyit játszom amennyit tudok, nem annyit amennyit akarok.
    Üdv,
  • lammaer
    Köszi.
    Ha gondolod én 1.50-ért szivesen adok goldot (fele ár :P )
  • lammaer

Jók ezek az utolsó mondatok :)

Nekem ilyenek voltak:
    - "középen úgyse jön high tier"
    - "Ferdinand nem tud rejtőzni"
    - "nem fognak meglátni, van rajtam álcaháló"

• baly94
    Nos, páran kérték, hogy ha megjön a számla a DAO PAY-es hívásról, írjam el mennyibe került az 1500 gold, aminek 1950 forintnak kellene lennie. Hát összesen 3500 forint lett, szóval senkinek nem ajánlom jó szívvel ezt a fizetési módot XD
  • tankaljöttem
    ok köszi elovastam világos minden most már
  • R3nton
    "Operation ezzel szúrjuk ki a szemeteket"
  • Nazarov77
    http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/operation-avalanche-special
  • tankaljöttem
    bocs nem olvastam hogy mi van ,miért kapok én 8000 xp -t ,valami akció van?
  • R3nton
    "Az object a másik oldalt lesz"
  • R3nton
    "nem hiszem, hogy a 152es van rajta"
  • Oddball29
    "Flenkelem a balszárnyról, te a jobbszárnyról...Háromra...Mondom a jobbról...Menetirány szerinti jobbról, te hülye...Na bassza meg..."
  • gvarga12
    e mogott a bokor mogott biztos nem lat az arty :)
  • Oddball29
    "Behajtok a fák közé, csak nem pont erre néz az az utolsó arty"
  • gvarga12
    ja ja ebbol nekem is van par "erre jott mindenki nem?" "akkor most nem tamadtunk?" "letrackeltem"
  • Oddball29
    "Azt hittem, kapok majd supportot" Ez olyan utolsó mondatos volt.
  • lammaer
    Én T50-2-vel tegnap ráfaragtam, betámadtam egy IS3-at, de azon ritka állatfajjal találkoztam, aki rájött hogy a testet és a turretet is kell forgatni.

Olyan 25%ot lőttem le belőle, mire egy kisebb domb miatt belassultam és sikerült elkapnia (bár asszem a láncom sérült volt). El is határoztam, hogy pont ilyen szituk miatt lecserélem a tűzoló készüléket egy speed governorra. Az sztem megoldotta volna (hacsak le nem rohasztja a motort)

Igazság szerint azt hittem kapok majd supportot hátrébbről de sajnos nem jöttek, szóval le kellett volna lépni, de ki akartam próbálni. KT ellen ment, hülye IS3 ellen is ment volna :)
  • Nazarov77
    Igen pont ez a bajom vele hogy egy rakás sz*r az az ágyú, iszonyat pontatlan, lassú és a tetejében még keveset is üt át.
  • lexlutor
    lehet ez a titka:)
  • VanDaal
    Az 5-szörözős kör megvolt elsőre, csak én hülye mentem vele még 4-et... hát nem kellett volna :) legközelebb tuti nem erőltetem tovább az első győzelemnél.
  • Nazarov77
    Ja a T-50 már a fizika szabályait szegi meg mobilitásban, E-75 körül keringtem vele vagy 1 percig egyszer se talált el, mikor másik irányba fordult a toronnyal arra is volt időm hogy szépen megforduljak és más irányba körözzek, csak hát az volt a baj hogy nem tudtam átütni sehol, viszont később lakeville szűk utcáján egy Sluggert erőszakoltam meg vele, ő se tudott meglőni :D
  • R3nton
    az még semmi, mert amikor átmentek az utcán kb 1 perc se telt már foglaltak, az IS-ben ülő gyerek kezdett el nagyban jelölgetni a térkpen a bázisra, mondtam is neki barátom talán az utcát kellett volna védeni a top tier heavyddel
  • lexlutor
    ..nekem a tankjaim kozott ketto olyan van, amivel "mindig" nyero kort megyek :) az egyik a tiger-P, a masik amit en is neha-neha eloveszek menni egy-egy kort, az a kv3 :)

mazli kerdese :) probald koraeste, hatha akkor masok a jatekosok.
  • VanDaal
    Nem is aggódok miatta :) csak már kb egy hónapja nem mentem vele egyáltalán. Gondoltam megjáratom kicsit, de kár volt :)
  • lammaer
    Szerintem a chaffe-nak azért kicsit megpiszkálták a mozgékonyságát, én 2 nappal ezelőtt agilisabbnak éreztem. Azt fene tudja.

A T50/T50-2 viszont még mindig brutál hósikló :)

Amúúgy lehet elég csak a T50-ig kigyúrni, hátha annak nem drága a fenntartása (hiszen ő az orosz leo), az agilitása ugyanolyan tuti mint a nagytesónak, a pukkantója kicsit gyengébb. De nagyon jól játszható / használható a szerepkörében (jobb mint a Leo, stuartról ne is beszéljünk :D )
  • DummyBoy
    Én a T43-al voltam így ... T44-et szerettem :)

Hummelsdorf az igazi "keresd a núbot" pálya ...

Tegnap stock Su-100-al legkisebbként kerültem oda:

JT, Object 704 és Ferdinand: ők voltak a top 3 ... és szépen egymást követve elindultak fel a hegyre ... Elég régóta játszom, de nem nagyon láttam még publikon 12 csapattársat ilyen közös egyetértésben anyázni ...

Sajnos akármilyen bénák is az emberek, ha van idejük és kitartásuk, akkor mindenkinek lehet T9-T10-es cucca ... És egyre többet látok ilyet ... Lemmingek, idióta teamek, KILLEMALL-os idióták ...

7 tankunk volt ... enemynek 3 TD ... 2-en foglalják az enemy bázist ... többi is tart arra ... én Priest-el artyzgatok (Gyűlölöm ...)

Erre az agyroggyant beírja Kill em all!!! ... Foglalás abbamarad, írom nekik, hogy öngól lesz ... 2 percel későb az enemynek van 3 TD-je, én meg egyedül kamillázok ... Gratula ...
  • lexlutor
    ..arra meg boven lesz idod szerintem a tempot ismerve.
  • VanDaal
    Tankoktól már megszoktam, de gondoltam legalább a tüzérség a veszélyesebbeket lövi, elvégre neki még kockázattal se jár. Mára félre is teszem a KV-3-mat. 5 csatából 4-szer tier10 közé rakott, úgy, hogy a másik csapatnál a legkisebb tank is tier7 volt. Gyűjteni akartam egy kis xp-t, hogy legyen elég, mire jön az új tier8-as orosz heavy, de ilyen csatákban nincs túl sok élmény.
  • Gunslinger
    A T-44-el az a baj, hogy nincs normális ágyúja, nyugodtan megkaphatta volna a 100mm LB-1-et, az egy igen jó pukkantó, pedig csak tier 7-es.
  • Gunslinger
    Mindig a kicsikkel kezdik, mert frag éhség van, azt nagyjából a játékosok 95% leszarja, hogy a nagyobb célpontért több xp és pénz jár.
  • Nazarov77
    Hát a T-44nek olyan élvezeti értéke volt hogy eladtam. Nem is tudom hogy nem adtam fel a T-54 grindet bétában.
  • Gunslinger
    T-54-et kár kihagyni, iszonyú nagy fun tank és alatta a többi szovjet mednek is igen magas az élvezeti értéke. A fullos T-54 prémiummal egyenesen farm tank kategória és prémium nélkül a 100mm LB-1-es ágyúval simán tartható nyereséges szinten, nem kell mellette menni mid tier tankokkal farmköröket, sokkal jobban hozza a pénzt, mint a T-44, az prém nélkül valamiért nagyon veszteséges volt nekem, hát igen, sajna az a leggyengébb tier 8 med tank, de annyira azért nem rossz, ha nem t10 csatába vág be.
  • VanDaal
    Update:
    tier10-es csatában én vagyok egyedül tier 6-tal, de a gané arty még így is engem lő... egyiktől lement mind2 lánc, elszállt az ágyú és kihalt a fél személyzet, maradt kb 50 hp... mielőtt el tudtam volna indulni, a másik arty kivégzett. Tuti én jelentettem a legnagyobb veszélyt, hogy a tier10-ek mellett is rám vadászott az összes.
  • VanDaal
    A játék ma nem nagyon akarja, hogy farmoljak a KV-3-mal. Első csatában 1 lövést kaptam egy E-75-től, 600+ hp ugrott, aztán nem győztem bújkálni. Következő csatában meglövöm a 24%-on lévő T-29-et, 1%-a marad, gondoltam csak kilővi majd aki a többi 75%-ot leszedte róla. Fordulok rá egy Shermanra, épp jövök elő a fedezékből, BUMM egy lövésből kiszedett az az 1%-os fos. Úgy tudok örülni az ilyeneknek...
  • R3nton
    nem lehet ezekkel sajnos játszani. Himmelsdorf, elmegyek a KV-val tier7es csatában az utcába a hegy alatt ahol mindig szoktak jönni a nagy vasak. Egyedül voltam ott. Persze mind az 5 tier7 heavyjük ott jött. Ezt nem értem elvitték a sárcok tier7ig 2 IS meg egy tiger volt és addig nem jutottak még el, hogy mindig azon az utcán jönnek és azt védeni kéne. Komolyan mondom nem értem ezeket, mintha első alkalommal játszottak volna himmelsdorfon
  • gvarga12
    en betaban nem egyszer jatszottam mini mouse ellen egyeduli T9-es kent
    kettos erzesem volt az ilyen csatakkal kapcsoaltban volt hogy tul egyszeru volt nyerni 4-5 killel
    volt hogy tack az elejen egy 1-2 lovesbol fustoltem
  • lexlutor
    ..nem mintha olyan sokat mentem volt t54el, de meg sosem voltam vele egyedul med. plane h a balancer ilyen szeretettel pakolja egy oldalra a medeket. nagyon jo a jatekelmeny faktora, kar kihagyni.
  • Sippie
    a kályhacső lőszer árát növelték? vagy mindig is 800 körül volt, csak én nem figyeltem? :D
  • Szakesz
    A kettő mért zárná ki egymást?
  • R3nton
    Először gondoltam jó majd kifejlesztem T-54et, csak hát elég sok xp-az, , meg amúgy is csak falkában jók. Utána mondták jönnek a tier5ös artygyilkos lightok, ezek se lesznek használhatók a költségek miatt. Szenzációs...Inkább játszok tovább a heavykkel már úgyis ismerem az összes arty védett helyet
  • SZU
    Na most neked, vagy Szakesznek higyjek? =)