A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én a T43-al voltam így ... T44-et szerettem :)
Hummelsdorf az igazi "keresd a núbot" pálya ...
Tegnap stock Su-100-al legkisebbként kerültem oda:
JT, Object 704 és Ferdinand: ők voltak a top 3 ... és szépen egymást követve elindultak fel a hegyre ... Elég régóta játszom, de nem nagyon láttam még publikon 12 csapattársat ilyen közös egyetértésben anyázni ...
Sajnos akármilyen bénák is az emberek, ha van idejük és kitartásuk, akkor mindenkinek lehet T9-T10-es cucca ... És egyre többet látok ilyet ... Lemmingek, idióta teamek, KILLEMALL-os idióták ...
7 tankunk volt ... enemynek 3 TD ... 2-en foglalják az enemy bázist ... többi is tart arra ... én Priest-el artyzgatok (Gyűlölöm ...)
Erre az agyroggyant beírja Kill em all!!! ... Foglalás abbamarad, írom nekik, hogy öngól lesz ... 2 percel későb az enemynek van 3 TD-je, én meg egyedül kamillázok ... Gratula ...