418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #60673 Várjunkcsak, 152mm-es volt mert csak ahhoz APC, 122-hez meg HE, azzal meg pillanatok alatt szétkapott volna... Mind1 kályhacső-kályhacső, lényeg az volt h rövid meg nagy volt, de ezt nem férreérteni!:D
Lehet kezet kelle csókonom az orosz random dobókocka mehanizmusnak? -
Zsibbasztó #60672 Én is használtam ezt a DAO PAY-t de nekem nem lett ilyen sokkal több. 2500 goldot vettem ami 2820ft-ba került. A végösszeg 2560ft+áfa lett. Nem tudom neked miért lett olyan sokkal több
-
Wlanseraf #60671 OPJT:))) -
hellokitty92 #60670 Azért elképesztő milyen retardált emberek játszanak ezzel a sz@rral!
Steppes, t1, északi kezdés. Gond nélkül teljes gázzal nyomulok előre, már j2-ben tartok. Sietnem kell mert a másik oldalon az ellenfél már(!) foglalja a zászlónkat, amiben az a vicces h csak 11(!) tankunk tartozkodott a környékén, mégse csinálnak semmit. Na szóval j2, hírtelen feltűnik egy kv, nagy torony 122mm-es gun, majd pár pillanattal később egy m10 és egy másik kv. Nem tudtam mást tenni, hírtelen csak úgy learctámadóztam a kv-t h legalább a többi ne tudjon lőni! Legnagyobb meglepetésemre csak pattog rólam, mert nem jött rá h HE-vel kéne használni azt az ágyút! Én meg röhögve elintéztem őt majd az m10-et, a beérkező támogatás meg a másik kv-t. Mind2 oldal már elvesztette közel fele tankját, az a rövid idő alatt amig a t1-el eljutottam j2-be!
Ekkor elszakadt a cérna, beírtam chatbe h "mind2 oldal fail team". Ez már elnyerte mind2 oldalon pár ember tetszését:D Jönnek a helyeslések, megy a jóhangulatú szövegelés.
Nyomulok tovább, közben persze a bázisunkat még mindig foglalják és lassan el is fogynak a védőink. Ekkor látom h e2-ben bújkál még egy kv-nk meg valami td. Jelzem nekik h mennyenek, írok is nekik. Semmi... Lövök 1-et az ellenre és jelzek, megint lövök jelzek és így tovább, de semmi... Kilőtték az utólsó védőnket is, mi is beállunk az ellen bázisához foglalni, de hátrányban vagyunk, meg a környéken is ólálkodik egy su85. Ez idő alatt már kb a 25. pingnél meg a 10 felszólításnál tartok, az ellen meg úgy 75%-nál.
Végső elkeseredésemben beírom h "noobok legalább próbáljatok meg nyerni!" Erre jön a lol meg a smájli zuhatag és csodával határos módon a kv és a td is abbahagyta a bújkálást e2-ben és megmozdult, így 94%nál sikerült resetelni... Csak annyit írtam be h hál istennek nyertünk...
Mindezen tapasztalatokért gazdagodtam pár ősz hajszállal, baráttal meg egy sniperrel...
m6-ot meg minél előbb átugrom, tartogatok is rá 10k free xp-t, mert azt nem fogom kibírni megint. Inkább stock tankkal farmolok ki 25k xpt:O -
Szakesz #60669 Ha az OP Királytigris beindul... :) -
Ha tudják használni, akkor igen. -
grat, a KT tényleg jobb volt, mint a Maus. -
bornofakone #60666 4000 a max...óhh :) én most nagy nehezen 11-k csatára sikerült t34-el győznöm, és 4k-t kaptam... a s.ggem a földhöz csapkodtam örömömben...így is ~80k-ba került az a 11 csata....(prémium nélkül igazi csőd ez a t34, mert boldog, boldogtalan átlövi...)
szóval sztem örüljünk annak ami van :) -
-
14:0 :) -
lexlutor #60663 orulok neki, h legalabb neked jol megy. nekem 8 duplabol a 4000 a max.. volt meg egy 3000, par 2000 azt 1000ek. nem ereztem ennyire szar koroknek pedig
-
Wlanseraf #60662 Nekem nem tűnt fel! mai első..
-
tankaljöttem #60661 erre nem is gondoltam ,akkor zsivány volt az ellenfél a piba -
tankaljöttem #60660 á arty nem volt ,és az ellenfélnél csak hárman voltak egy az egybe szembe voltam vele -
Szakesz #60659 1. A torony "füleit" lőtte.
2. A parancsnoki kupolát.
3. A lövegpajzs mellett lőtt.
4. HE-vel lőtt.
Hirtelen ennyi. -
lexlutor #60658 vagy ha nagy torony van rajta akkor a fulet lotte.. -
Droughert #60657 He-ve tud csipegetni a torony lövésekor is, de az lófasz sebzés. Vagy rálátott a hullra vagy arti is besegített neki. -
tankaljöttem #60656 Komolyan ez már fáj ,szét szenvedem a t-29-est ,aztán mivan csak a tornyom látszódik ki és a szaros sima is kiszed ,ez mióta van igy megörülök ,szembe vagyok vele ippen hogy látom az ő tornyát de kérdezem akkor ö hogyan tud kiszedni amikor a t-29-es torony páncélzata 279/127/102 ez egy akkora egy faszság -
Droughert #60655 Jó, akkor nekem most többet adnak, előbb stugIII-al 1tank kilőve többit sebeztem, volt amit he-vel mivel nem bírtam átütni, lófasz teljesítmény után 3600xp, PZVI-el 1tank kilőve+spot és sebzés 4170. Nekem nem tűnik kevésnek, de ti tudjátok. -
lexlutor #60654 es szerinted ez nem keves? 400 xp? -
Szakesz #60653 Kiütöttél. :)
Szóval a lényeg, hogy Droughertnek igaza van, szerintem sem csökkentették a kapott XP mennyiségét. -
lexlutor #60652 hozzateszem 5x-ve!! nelkule 400Xp!!! -
Szakesz #60651 Megint túllőttem volna a célon? Szóval a lényeg, hogy igazad van! :) -
lexlutor #60650 ..pz4.. top tankkent : kilove egy bison, 50% lesebezve egy bt7, egy kv felderitev es 80% lelove.. nyertes meccs, premium nelkul 2020 xp.. -
Szakesz #60649 Szervertől függően a WOT főoldalán .eu/.com-on bejelentkezel és a felhasználói panelnél jobb oldalt a 'Get gold' opcióra kattintasz. Kiválasztod, átküldöd/utalod/teleportálod a lét és örülsz, mint majom a farkának, ha megkaptad a goldodat. -
Droughert #60648 Utolsó kérdésed kicsit erősnek érzem, de bekaphatod. -
Szakesz #60647 Hááááát nem látod, hogy csalnak? Nem látod, hogy stikában állítgatnak? Nem látod, hogy kivételeznek? Nem látod, hogy csak a pénzes csávók a májerek? Nem látod, hogy ez szarrágás? Buzi e vagy?
-
nekem is volt nemrég egy utolsó mondatom...
Ohh ez csak a szakesz...úgysem fog kilőni..:D -
foxbat88fx #60645 jaja a k . nyukat :S :( -
Droughert #60644 Nem tudom miről beszéltek. Én simán megkapom az xp-t. Most volt egy 7000+xp-s köröm kv5-tel. Volt IS-el 500xp-s győztes köröm is de az kb annyit is ért.. -
Gerifinuccsi #60643 És ezt hogyan tudom a gyakorlatban is megvalósítani? Melyik menüpontban? -
Szakesz #60642 Na de komolyra fordítva a szót, IRL pénzzel veszel goldot, amiből vehetsz prémium tankot/accountot/lőszert stb. -
R3nton #60641 ja az jó lenne:D egyből mindenkinek lenne prem meg löwe xd -
Gerifinuccsi #60640 Ohh shit =/ :D Köszi a gyors választ! -
Szakesz #60639 Fordítva sajnos még nem megy. :) -
R3nton #60638 lehet stikában állítgatnak ezek, a KV 107es-e ma vagy 15x pattant le a tigris frontjáról pedig nem szokott, sőt a löwe oldaláról is pattant ma, viszont cserébe kevesebbet vagyok tier8-9 között a megszokottnál -
Gerifinuccsi #60637 Pénzemet vagy valamit tudok váltani arannyá? -
lexlutor #60636 ..ettol kapok agygorcsot. mosolyogva bejelntik, gyerekek 5x szorzo.. orljetek:) kozben masik kezzel lecsavarjak az kapott xp-t.. es nem eloszor.. nah ez a szarragas! -
-
Nincs mit :D Ja feláron jó is lenne xD