banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Azért elképesztő milyen retardált emberek játszanak ezzel a sz@rral!

Steppes, t1, északi kezdés. Gond nélkül teljes gázzal nyomulok előre, már j2-ben tartok. Sietnem kell mert a másik oldalon az ellenfél már(!) foglalja a zászlónkat, amiben az a vicces h csak 11(!) tankunk tartozkodott a környékén, mégse csinálnak semmit. Na szóval j2, hírtelen feltűnik egy kv, nagy torony 122mm-es gun, majd pár pillanattal később egy m10 és egy másik kv. Nem tudtam mást tenni, hírtelen csak úgy learctámadóztam a kv-t h legalább a többi ne tudjon lőni! Legnagyobb meglepetésemre csak pattog rólam, mert nem jött rá h HE-vel kéne használni azt az ágyút! Én meg röhögve elintéztem őt majd az m10-et, a beérkező támogatás meg a másik kv-t. Mind2 oldal már elvesztette közel fele tankját, az a rövid idő alatt amig a t1-el eljutottam j2-be!

Ekkor elszakadt a cérna, beírtam chatbe h "mind2 oldal fail team". Ez már elnyerte mind2 oldalon pár ember tetszését:D Jönnek a helyeslések, megy a jóhangulatú szövegelés.

Nyomulok tovább, közben persze a bázisunkat még mindig foglalják és lassan el is fogynak a védőink. Ekkor látom h e2-ben bújkál még egy kv-nk meg valami td. Jelzem nekik h mennyenek, írok is nekik. Semmi... Lövök 1-et az ellenre és jelzek, megint lövök jelzek és így tovább, de semmi... Kilőtték az utólsó védőnket is, mi is beállunk az ellen bázisához foglalni, de hátrányban vagyunk, meg a környéken is ólálkodik egy su85. Ez idő alatt már kb a 25. pingnél meg a 10 felszólításnál tartok, az ellen meg úgy 75%-nál.

Végső elkeseredésemben beírom h "noobok legalább próbáljatok meg nyerni!" Erre jön a lol meg a smájli zuhatag és csodával határos módon a kv és a td is abbahagyta a bújkálást e2-ben és megmozdult, így 94%nál sikerült resetelni... Csak annyit írtam be h hál istennek nyertünk...

Mindezen tapasztalatokért gazdagodtam pár ősz hajszállal, baráttal meg egy sniperrel...

m6-ot meg minél előbb átugrom, tartogatok is rá 10k free xp-t, mert azt nem fogom kibírni megint. Inkább stock tankkal farmolok ki 25k xpt:O