418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #60753 Még szerencse hogy aznap megvettem a Löwét mikor kijött a patchben, mostani árát nem fizetném meg. -
Tényleg? Na neee :) Szerintem én ugyanezt írtam le más szavakkal. -
Gunslinger #60751 Ha nagyon ki szeretnéd nyitni a pénztárcádat egy t8 prém miatt, akkor a helyedben most már megvárnám az IS-6-ot, míg megjelenik tesztszerveren és utána dönteni. -
Gunslinger #60750 Nem a lövegpajzsot kell lőni és akkor szemből a Löwe és az amcsi t7+ heavyk tornya is átlőhető. -
Gunslinger #60749 Én sose költeném el három havi prém árát egyetlen virtuális tankra, velem ez összeférhetetlen. Összesen egyszer volt pénzügyi gondom a játékban, mikor meg kellett vennem az IS-7-et és ahhoz el kellett adnom a kedvenc IS-3-amat, de azóta farmoltam már annyi pénzt, hogy akár kétszer is megvehetném fullosan, csak azóta azt a fun tank kategóriát nálam betöltötte a T-54 és már nincs rá szükségem. -
Aha...hull down. Kismillió meg egy helyen át lehet lőni az amcsi tornyot is szemből, ugyanez vonatkozik a Löwe-re is. Olyan nincs sajnos, hogy biztosan nem lő át semmi hull down-ban.
Ezt szemből kaptam be egy Object 704-től.
Ezt meg egy Is-3 csinálta szintén szemből:
Amcsi tornyokról is tudnék ilyeneket mutogatni...azoknak még a tetejét is átlövik szemből. -
Gunslinger #60747 Pénz nálam prém tank nélkül sem probléma, 6.7 millám van éppen és nincs mire költeni, nem grindelek semmit, összes tankom fullos felszerelés tekintetében is, csupán az elv zavar, hogy egy tier 5 tank mellett szükség van farm tankra, ha prémium nélkül játszik az ember, röhej. -
spiczi91 #60746 Viszont 5000 Ft az 5000 Ft, én is addig vettem a Löwém amíg 7500 gold volt, mostmár eléggé meggondolnám. Mostmár talán a KV-5 mellé tenném a voksom. Amúgy meg Churchill rulz! :) -
Hát ez kegyetlen :D
Ez 2k xp lenne simán is...
Kár hogy a Vk2801 ehhez képest egy traktor. -
Nazarov77 #60744 Ja és egyedül Abbeyen a kanyonba kiszedtem 2 100%os KV-5öt és maradt még 500 HPm :p -
Nazarov77 #60743 a Hull downosat a löwére értem. -
Nazarov77 #60742 Az a sokkal többet bír az 30HP, páncélja meg hiába vastag elején ott az R2, a tornyát meg 88 L/71el is simán viszem. Ha sikerül beállni hull downba akkor ugyan az lesz mint az amcsi tankok, nincs az az isten ami átlőné a lövegpajzsot.
Az ágyúja meg már édeskevés T8ba, Löwével még a maust is át tudom lőni szemből, persze nem mindig.
-
VanDaal #60741 Szerintem a KV-5. Sokkal többet bír, mint a Löwe, később lőnek ki, több időd van lövöldözni. És nem elhanyagolható, hogy sokkal olcsóbb. -
Nazarov77 #60740 Löwe mivel neki van a legjobb ágyúja ergo többet sebzel=több pénz. -
Szakesz #60739 Egy kis közvéleménykutatás. :)
Gondolom sokan kipróbáltátok már a tier 8-as prémium tankokat. Ha más nem, tesztszerveren. Mit gondoltok, melyik hozza legjobban a kreditet átlagosan, arányaiban stb.?
-
Nazarov77 #60738 Ilyenkor jó ha van egy Löwe a háznál, pénz nem probléma :P -
Gunslinger #60737 T-50-el nem is fogsz, mivel csak t9-ig rak be. Ugyanaz a matchmakingje, mint a Leonak vagy A-20-nak.
A T-50-2 az egyik legélvezetesebb tank a játékban, csak sajnos mivel könnyű tank magas tierű csatákban, így fogyóeszköz és ilyen javítás mellett nem kell. Overlord írta, hogy nem fog változni a költsége. -
Wasp91 #60736 -
Ez a T-50-2 valami csodamasina :D
Ha nem vagyok vele nagyon szerencsétlen akkor könnyedén át lehet vele törni egészen az ellenséges SPG vonalig...és sokkal könnyebben mint bármi mással, vicces kis tankokocska. A T-50 ugyanilyen, de azzal még nem láttam T10-es csatát, pedig én oda mennék mindig, mert ott vannak a nagy SPG-k. -
lammaer #60734 Ne is mondd, én is küzdök vele, hogy minél kevesebb free XPt kelljen a chafee-re költeni. De hát ezzel tényleg nem lehet semmit kezdeni, se mozgékonyság, se ágyú, se páncélzat se semmi :)
Average XPm 245 vele, a Leevel 467. Ez mindent elmond a Stuartról :D -
lammaer #60733 Dehogy. A t44 ereje a mozgékonyságban van nem a páncélzatában (mint ahogy mondjátok is, könnyen átlőhetö). Szóval, kihasználva az agilitását úgy kell játszani, hogy az áldozat pl IS, lomhasága miatt ne tudjon rá lőni.
Chafee-val lehet igazán megtanulni :) Megölök vele egy lőwét vagy JT minden további nélkül 1vs1 HA nem tud rámlőni (mivel keringek körülötte mint egy bolygó hollandi). Ha viszont 1-et is rám tud lőni, nagyjából vége a dalnak. Mert a chafee is a mozgékonyságából él, nem a páncélzatából :)
(ui: igaz, T-44-em utóljára márciusban vagymikor volt (amikor a t-54-et behozták), lehet azóta már nem igy kell játszani vele. Ugyanis mostanában sok szemtől szembe harcoló, bokorban üldögélő meg heavyvel a ház mellett csiki-csukizó t44et látok). -
Nazarov77 #60732 Viszont ez a fostalga M5 az idegeire megy, csak napi duplázást szeretnék de ezt se lehet, 4. kört buktam be és tegnap se ment jobban. 38% win rate jiháá
M5
-
Gunslinger #60731 Ez így nagyon sarkos, mert úgy hat hogy csak az a jó T-44 pilóta, akit sosem lőnek ki, pedig shit happens. ;-) -
lammaer #60730 Ha már tudsz rá lőni, akkor nem jó pilótáról van szó :) -
Nazarov77 #60729 Ja T-44 nem nagy szám, elég ritka mikor pattanok róla, pershing meg panther II veszélyesebb. -
VanDaal #60728 Akkor elég ritka lehet a jó T-44 pilóta, mert mikor összefutok eggyel IS-ben ülve, majdnem mindig a T-44 jár rosszabbul :) -
lammaer #60727 Egy jobb t44 már egyedül is elég hogy elintézzen egy KT-t. Ezek után ne csodálkozz ha KÉT T-44 ellen esélyed sincs.
Azért az is egy T8-as tank, akárcsak a KT-d :) -
Oddball29 #60726 Kell a rádió, mert saját látómezeje az kicsi.
Én így szereltem, rammer-spall liner-teleszkóp -
Rainbow15 #60725 Lehet én vagyok a béna :) Bár mostanában, ha nagyok közé rak be (legtöbbször..), akkor TD ként kempelek a bokorban. Amúgy fullos, csak a rádiót nem vettem meg, azt sosem szoktam. -
Oddball29 #60724 Amit nem bírsz kilőni, annak menj neki teljes gőzzel. Mégiscsak 60 tonna. A T1 volt a kamikaze-medál gyűjtőm. Volt vele 10 killes meccsem is, amikor a tornasor elején voltam. -
tankaljöttem #60723 ezek a t-44 -sek felidegesitenek ,tiger 2 -vel megyek és ha 2-en vannak ellenem nincsen esélyem ,igaz hogy döntött páncéljuk van ,ráadásul gyorsak is, és hiába lövök rá háromból három lepattan,azért ennyire nem jó tankok dehát ez van -
Ez jobb. E-75???
Vib tiger ellen VIB tiger normál Tiger és én. :PPPP -
bgabor #60721 Hát elmondanám neked, hogy mikor fullra fejleszted, a T1 egy marha jó tank lesz.
Sokszor fog előfordulni, hogy a kicsik közé kerülsz majd nagytanknak, ahol nagyon durván lehet nyomulni a nagy életerő és a jó és gyors löveg miatt.
Az M6-ról pedig jó ha tudod, hogy az picit átalakított T1-es, amire a végén egy kicsit jobb fegyverek mennek fel. Tehát gyakorlatilag ugyanezt a tankot fogod használni Tier6-ban, csak más lesz a neve. Egyetlen drasztikus különbség lesz: Az M6-os Tier6os tank, ennek megfelelően többnyire Tier 6-7-8, néha 9 tankok ellen megy, amik ellen már a képességei nevetségesek. Szóval M6-ossal sokkal durvábban fogsz szívni mint a T1el.
Amúgy én is a T29re megyek, és én is most fogom megvenni majd az M6-ost, csak pénz kell még rá. De óvakodtam attól hogy ne fejlesszek ki minden cuccot a T1-en, és a szomszéd Sherman ágon, amivel csak segíthetem az M6-ost, motort, M1A2 löveget, mindent, mert tudom jól hogy szegény M6-osnak minden elképzelhető segítségre szüksége lesz a Tigerek, ISek, VKk és hasonlók ellen. -
vhooper #60720 VanDaal örök hála,sikerült megcsinálnom! -
Ez egy jó kör volt. :P -
R3nton #60718 ne tedd állítólag kurva drága sms-ben -
Nazarov77 #60717 53HPs A-32vel lenyomtam egy 100%os T-34/85öt articon közelharcban, szerencsétlen nagyon béna volt :D -
rrally #60716 Nem aktuális meg oldottam már!
-
rrally #60715 HALI
Ha SMS-ben akarok venni aranyat kér valamilyen "Enter your access code to get your purchase"ide milyen kódot kell beírni?Esetleg ha valaki már vett így aranyat.Kösz a segítséget előre is.
-
VanDaal #60714 Annak kell a neve után írnod a keresőben, akit be szeretnél hívni a platoonba. Ha így sem működik, akkor sajnos nem tudom, mi lehet a probléma.