A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #60721 Hát elmondanám neked, hogy mikor fullra fejleszted, a T1 egy marha jó tank lesz.
Sokszor fog előfordulni, hogy a kicsik közé kerülsz majd nagytanknak, ahol nagyon durván lehet nyomulni a nagy életerő és a jó és gyors löveg miatt.
Az M6-ról pedig jó ha tudod, hogy az picit átalakított T1-es, amire a végén egy kicsit jobb fegyverek mennek fel. Tehát gyakorlatilag ugyanezt a tankot fogod használni Tier6-ban, csak más lesz a neve. Egyetlen drasztikus különbség lesz: Az M6-os Tier6os tank, ennek megfelelően többnyire Tier 6-7-8, néha 9 tankok ellen megy, amik ellen már a képességei nevetségesek. Szóval M6-ossal sokkal durvábban fogsz szívni mint a T1el.
Amúgy én is a T29re megyek, és én is most fogom megvenni majd az M6-ost, csak pénz kell még rá. De óvakodtam attól hogy ne fejlesszek ki minden cuccot a T1-en, és a szomszéd Sherman ágon, amivel csak segíthetem az M6-ost, motort, M1A2 löveget, mindent, mert tudom jól hogy szegény M6-osnak minden elképzelhető segítségre szüksége lesz a Tigerek, ISek, VKk és hasonlók ellen.