418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
a plusz lóvéért jobb a prem, na meg a plusz xp. Azért nem mindegy hogy egy köröd -5ezer vagy +5ezer. -
Nazarov77 #61192 Én csak ezt, használom más nincs felrakva nálam, viszont ez hasznos cucc, szeretem látni mennyit sebzek bele egy adott tankba. Van amikor jó látni van amikor WTF. Pl 105ös ágyú, van hogy 400at sebez, de olyan is van hogy 260at na az kicsit kevéske 1030 credites lőszerért. -
hNeo #61191 ILYEN NINCS!!!!!!!!
vereség!!!!!!!!
12 vereség ma és 2 győzelem!!!!!
és bannoltak is mert szidom őket!!!
ELEGEM VAN!!!! -
foxbat88fx #61190 Hűűűha, van egy rossz hírem már most látom a tankok HPját ha lenyomom az altot, és 0 xpbe került, csak le kellett töltenem a vehicle markerst :P
én kemény vagyok! nem használok ilyeneket! majd kifejlesztem! :D -
spiczi91 #61189 Én a magam részéről a hajóágyút részesítem előnyben.
Amúgy tényleg lehet valami abban, hogy az E-75 "szereti" a HE lövedéket, ma már 4jére fordult elő, hogy egy 100as E75öt 50% alá lőttem a hajóágyúval.
@rainbow, thx a tippet, jól működik -
foxbat88fx #61188 naná hogy meg! ha nem lenne T-29.re 105ös akkor nem is gamelnék vele ennyit :D imádom, de jelentős bevételt vesz el :D egy lövés 1000pénz, de ha nagyokat lősz vele akkor 30-40k prem nélkül -
Rainbow15 #61187 Prem lesz, de miért lenne annyival jobb a prem? A +50%-on kívül.
Gondoltam T29-nél megállok, és rágyúrok egy KV-ra. -
Nazarov77 #61186 Q: Can you name some new crew skills and perks. Please
A: E.g. commander will get skill that will allow to see the amount of hit points enemy tanks have plus any critical damage taken, loader will have skill that will decrease the actual loading time.
Hűűűha, van egy rossz hírem már most látom a tankok HPját ha lenyomom az altot, és 0 xpbe került, csak le kellett töltenem a vehicle markerst :P -
Megéri, mert a nagyobb tankra rárakható lesz, de szvsz a T-29-re totál fölös. 4x lőszer ár, +80 sebzésért soha nem hozza vissza az árát. Én megvettem, kipróbáltam dúrva minuszos kör után visszaraktam a 90-est, és simán elvagyok vele. Hozzátartozik hogy prem nélkül nyomom, ha neked az van akkor nem szóltam. -
foxbat88fx #61184 M18 Hellcat 2012 Q1 :D de várom már!
hátha újévi ajándék lesz! Remélem lesz annyira jó mint az M10. na az valami istenkirály tank :D
168 csata alatt 307 kill. de a legdurvább a sérülés, okozott per kapott aránya :D 3.12 -
SU-152-nél érdemes a 122eseket felpróbálni? Az a 175ös pen elég halovány azokhoz amikhez bedob, ráadásul feltételezem a lőszer is drágább mint az alap 152-esben. Valaki tapasztalat? -
Nazarov77 #61182 Engem nem szokott dobálni, csak CTD ( crash to desktop ) szokott lenni néha pálya töltésnél amit 6.4 óta csinál. -
Rainbow15 #61181 Akkor jó :)
Amúgy csak engem dobál le 10 percenként a szerver? Előbb 3x léptem vissza egy csatába. (progival beállítottam a játékot, hogy 2 magot használjon, azóta ilyen, de nem hinném hogy köze lenne hozzá) -
Nazarov77 #61180 ok, szép kis cikket írtál
-
Nazarov77 #61179 Még szép hogy megéri! -
Rainbow15 #61178 T29-nél megéri a 40k XP-t a 105-ös? -
Gunslinger #61177 Ez így lenne logikus, de ehhez sztem a legtöbb pályát újra kéne dizájnolni, hogy legyen elég hely, mert sok pálya meglehetősen nyílt és a respawn zónák könnyen belőhetőek lennének és az még kevésbé fair, ha valaki respawn után azonnal arty csemegévé válik, mert a csata alakulása következtében vannak a környéken már spotterek, ezért sztem hegyek mögé kéne az ilyen zónákat elrejteni, hogy onnan se ki se be ne lehessen lőni.
-
Ohyner #61176 A RP csak úgy oldható meg, ha zászlókon kívül lesz egy RP zóna, ahonnan közepes idő a zászlóhoz érni. -
davidbog #61175 Az hogy a Men of War-ban milyen átütések vannak lényegtelen a WoT szempontjából. (Amúgy ott egy kicsit erősebbek a német ágyúk mint a valóságban.) A WoT-ban lévő német átütési adatok a legtöbb esetben megfelelnek a valós (100 méteres távolság, 60°-os páncélzat) értékeknek. Ez alól a 12,8 cm L/55-ös lövegek a kivételek, azok sokkal jobbak. A többinél minimális eltérés van, ha van.
Az orosz ágyúk pedig azért vannak úgymond buffolva, mert a valóságban más volt az átütés kritériuma, mint a németeknél vagy az amerikaiaknál. Az oroszoknál valamivel magasabb volt az elvárás.
Egyik legjelentősebb eltérés a tesztpáncél keménysége. Az oroszok keményebbet használtak Sajnos kideríthetetlen, hogy melyik gyár mikor épp milyen keménységűt használt.
A másik jelentős eltérés az, hogy mekkora arányban kell működőképesnek maradnia a robbanó harci résznek. Ezt jobb helyeken oda is írják valahova megjegyzésként, hogy például 75%. (Vagy mint a 130 mm S-70-nél az orosz wikin odaírták, hogy a közvetlen összehasonlítás hibás a más kritériumok miatt.) Az oroszoknál többnyire ez olyan 75-80% volt, míg a németeknél, amerikaiaknál 50% körüli. Ha nincs külön feltüntetve a táblázatnál, akkor ezt se nagyon lehet kideríteni az oroszoknál.
Teszem azt egy löveg hiába ütött át 152 mm-nyi 60°-os acélt ha csak 40%-os volt. Akkor nem 152 mm, mert nem felelt meg a kritériumnak. Mentek lejjebb a vastagsággal. Mondjuk 137 mm 60%. Ez se felel meg, még vékonyabb tesztpáncéllal próbálkoztak és így tovább.
Ha megnézed a World War II Ballistic: Armor and Gunnery táblázatait és az orosz adatokat akkor ugyanakkorra távolságoknál ugyanolyan szögű páncélnál jelentős különbséget látsz ugyanannál a lövegnél. Például a 100 mm D-10T löveg APHE lőszerrel az orosz adatoknál 500 méterről 155 mm-t ütött át 90°-os lemezből, az WWIIB: AaG-ben188 mm-t. Mert a WWIIB: AaG-ban azok az adatok vannak, amik az amerikai kritériumok szerinti lövészeten keletkeztek. (Igaz, lehet hogy yardban mért a távolság, de ez se biztos. Ez főleg nagy távolságoknál lehet számottevő, 1 km-nél alatt nem nagyon.) A 122 mm–es lövegnél ugyanez van. Ugyanazokra a feltételeknél mint a 100 mm-es lövegnél a 122 mm-es az oroszoknál 150 mm-nyi acélt, az amerikaiaknál 179 mm-nyi acélt ütött át. Hasonló a helyzet a többi nagy kaliberű lövegnél is.
Szerintem ezek alapján normális, hogy az orosz lövegek nagy részénél nagyobb átütés szerepel, mint az interneten felelhető (többnyire orosz) táblázatokban. Nyilván nem pontos, de körülbelül megfelelő az, hogy az orosz lövegeknél nem 60 hanem 90°-os páncélra vett értékek szerepelnek. -
Gunslinger #61174 Igen, ez a garázs mód lesz ilyen respawnos dolog, de az is ezer kérdést vet fel, hogy azonnali-e a respawn, bázison történik-e, stb.
Elképzelem, hogy csávó valami high tier tankkal foglalja a bázisunkat, nekimegyek mondjuk a T-54-emmel, jól lesebzem, de kinyír aztán 5 másodperc múlva újraéledek mellette egy 100%-os IS-7-el, aztán biztos örül, hogy elölről indulhat majd a bázisáról újra foglalni... -
Gundark1234 #61173 Nem rossz ötlet, de akkor már inkább vegyék ki az arty-kat. Helyettük lehetne véletlenszerű ágyú vagy rakétatűz ami végigbombázza a pályát mondjuk 10 percen belül az indulástól számítva, hacsak nem foglalják el a zászlót az egyik vagy másik oldalon. Akkor nem kempelne mindenki és pörögne a meccs. -
Én egy hosszúkás térképet képzelnék el, ahol 3-4 zászlót kéne elfoglalni, amik adják a pontokat, így lenne motiváció előre menni, persze itt lenne respawn 5-ös csoportokban, nem egyenként. -
spiczi91 #61171 Ja ,de szerintem a nagy többség még így se mozdulna, mert jajj megkarcolja az IS4 a kismauszomat, meg jajj meglő az arty jajj. Az ilyenektől agyfaszt kapok... -
Gunslinger #61170 Hja, új játékmódok közül a garázs módban látom a legnagyobb fantáziát. Az Assault mód az kb. az lesz, hogy a középen elfoglalandó terület körül elhelyezkednek a bokrokban és onnan próbálják meg kispotolni a másikat véget nem érő kempeléssel. Kvázi képzeljük el Komarint két oldal helyett csak egyel.
Úgy lehetne legjobban támadásra késztetni a játékosokat, ha folyamatosan csökkenne a játszható terület, mondjuk 5 perc elteltével már csak a pálya 50% lenne játszható, aki a vonalon kívül van az felrobban. -
spiczi91 #61169 Kinek mi tetszik, én az új játékmódoktól így olvasásra nem estem hanyatt, sőt egy-kettőbe már a leírás alapján be se mennék. Viszont a francia tankok kifejezetten érdekelnének. -
foxbat88fx #61168 hát ezen jót mosolyogtam!!! :)
gondoltam megosztom veletek!
S-51-el megyek tank századba, belépek egybe, be is tesznek, közben jönnek a többiek is befele, és írja a játékos aki csinálta a szakaszt hogy T9!
erre megszólal egy gyerek tigrissel: Can i play t7 scout?
:)))))))) -
Gunslinger #61167 2010 Q2-ben még éppen hogy elindult a játék te. -
Plata #61166 Én inkább azt látnám szívesen hogy Add Tier 9 american spg.M4 T34 Calliope. 
Ne szójjátok le ha rosszul írtam,nemtok angolul. -
Nazarov77 #61165 http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/world_tanks_release_plan_2011_2012 -
Azzal reformálják meg az orosz treet? -
Nazarov77 #61163 Támogatnám:
Nice to read, but I miss one feature:
Remove Tier 7 and 8 arty from game - Q4 2011
That would be a nice game improvement. :)
( senki ne vegye komolyan ezt egy player írta :D ) -
Nazarov77 #61162 Ruszkik holnap kapják a 6.7es patchet, akkor nekünk vagy szerda, vagy csütörtökön jön ( szerintem csütörtök lesz belőle, nálunk nem sietik el ). -
hellokitty92 #61161 Hát igen, ezért is írtam a angol tankoknál azt h várom 2012 karácsonyát:D -
Akkor én még szerencsés vagyok mert az eggyik csapatba 2 arta grille és még valami a másikba meg hummel és igy kiegyenlítődnek az artyak szerintem. :P -
Nazarov77 #61159 Ja tavaly november-december körül ígérték 2011 Q2re a franciákat :D -
Plata #61158 Az lehet de a francia tankokat kb ugyanakkorra ígérték.
-
Hát ezt se normális, avagy hogy basszuk el egymás játékát. (arty-arty közöttre is értem)
Tényleg kéne egy ésszerű maximalizáció. TierV alatt max 5, felette max 3 pl. -
hNeo #61156 Atyaég!!!
16 darab arti!!!
16!!!
szent habakukk! -
hellokitty92 #61155 Tisztában vagyok vele, de a tank skinek -akár goldért árulják őket a kapzsi wg-sek - biztosan másodlagos fontosságúak még náluk is.
A tankok valószinűleg elsőbséget élveznek, mivel már sokszor bebizonyosodott, h a játékosok többségét azok érdeklik leginkább nem pl az új játékmódok(amik 100x érdekesebbé tennék a játékot, mint pár átskinezett, am úgyanolyan tank.
Ja és az is4 és az m103 is 6.6-re lett igérve, de át is került 2012 Q1-be. -
Plata #61154 Arra már nem emlékszem,csak azt hogy tavaszra ígérték.Azóta is várom.