418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SirArcheer #61433 Nálatok is csinálja hogy ha valakit rálősz egy tankra (AP), akkor benyögi "did nát go tru", majd látod hogy az ellen kilőve.
Nálam csak pár napja kezdte el csinálni, tudom hogy xarok a benyögések de mindig tudnak újat mutatni. -
Wlanseraf #61432 :) másfél évig nem volt SS tag?:) a ruszkiknál meg ki nem volt párt tag?:D -
PetiPetiHUN #61431 Ha Wittmant azért veszik ki mert SS tag volt akkor azt helyeslem. Kolobanov és társainál is megnézném hogy kommunista párttagok voltak-e és ha igen mehetnek a kukába. -
ropi88 #61430 igen
olyan
-
Gunslinger #61429 Milyen ilyen? Azt hittem, hogy az olyan. -
virkir #61428 Gondolom valahogy így sikerült meglőnöd
-
SZU #61427 Olvassá má faqot és utána kérdezz, ha nem értesz valamit. -
SZU #61426 Mert ő ellentétben veled tudja forgatni a fejét is...
Vagy te rá vagy tapadva a monitor közepére és el sem rezzen a két pupillád a szálkeresztről? -
ropi88 #61425 hali!
miért van az, hogy a panzer 38(t)-vel berak ilyen nehéz harckocsik ellen? kurva sok esélyem van xD -
endrodiz #61424 Hát ez kész! :) Te a cocpitedben tankozol?! Mondjuk így más megvilágításba kerül minden bekapott találat... Meg az is mókás lehet, mikor megállsz és beleng az egész cucc... Hogy dől a kanyarban... 

-
SZU #61423 Nekem ez a kép a legkifejezőbb a Witmann medállal kapcsolatban (is)!
-
-
Schwarczer #61421 szvsz máshoz akarják használni Wittmann nevét:) -
Kár ezen rágódni, mindenki másként látja, nekünk ők a kocmsik, nekik meg mi vagyunk a nacik, a romanokat nem szeretjuk a szlovakok meg minket, és igy tovabb:)) kutyat nem erdekli, majd ha fejlesztunk mi magyarok egy ilyet akkor revansot vehetunk addig szerintem vagy nem jatszunk vele vagy kuss:))
Amugy ez a Wittmann dolog meg egy luzer dolog, persze hihtu naci volt, jobban mint a tobbi katonatarsa pl Rommel, de mint tankost nezzuk vagy mint nemet katonat,...rohej az egesz nem ettol lesz valaki naci mert svasztikat lat egy jatekoban vagy wittmann medalt kap. -
Nazarov77 #61419 IS-4ben hol az ammo rack? Meglőttem a front alját E-100 150es ágyújával és szétszakadt 100%ról :D -
Ry0K3N #61418 Várj amíg 4x felgyújtanak egymás után szemből meglőve. Onnantól nem lesz olyan jó az a tank.
-
Észre vetted a lényeget
-
Tök értelmetlen az a két szélső monitor de te biztosan megmondod az ellenkezőjét mert kaméleon vagy akinek a szeme kibicsaklik miközbe annyira wotozik
-
hNeo #61415 és bannoltak sírásért!!!!!!!!
ezért sírok ide!!!
DE ILYENIncs! -
hNeo #61414 elegem VAN!!!
megint VERESÉG%%%%%%%
ILYEN NICNSen!!!
15 everség ma és 2 gy.
tegnap is!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!! -
Unatkoztam ma :D
-
bgabor #61412 Én is a KV-1S-emet szeretem a legjobban, a 122mm-es tényleg brutális cucc Tier6-ban. Igaz a KV-1Snek kevesebb az életereje és a páncélja mint a KV-3nak, de egy lassabb medium tank mozgékonyságával bír, és ez nekem fontosabb. -
persze mivel ez egy játék, és op :D -
Hát srácok,itt sokan sokszor szidták már a KV3-at de nekem eddig ez a legsikeresebb tankom.Mióta megvan a 122-es,szárnyal az a tank. :-)
Most mentem vele egy kört,8 kill,Wittmann,védő,top gun,mesterlövész és 46K kredit prém nélkül. :-)
(azt azért hozzá kell tennem hogy nem volt arty,így különösen élvezetes volt a játék)(ja,és nem top tank voltam,volt az ellennél TigerII is.)
Van két tigerem,párducom,jagdpantherem,pantherem,és néhány 6-os ruszki tank de ez a KV3......egy álom. :-) (a KV-t is szerettem a trollgunnal de ez a 122-es még azt is felülmúlja)
Persze ettől még a Tigris a kedvencem,hisz szerintem az egyik legszebb tank amit valaha gyártottak(talán csak a tigerII szebb) de ezzel a KV-val egy élmény ez a játék. -
3an lőttünk egy kv5-öst, arcba, szájba, lánctalpba...egy vk3601,panther, és egy tigris, épp hogy legyűrtük..flame on. -
Egy progi amivel némi FpS-hez lehet jutni pár grafikai extra kikapcsolásával.
WoT Tweaker 1.7
Egy mód ami ha jól veszem ki a bekapott sebzéseket jelzi ki, működik e eu verzión paszz :)
DamagePanel
Akik már belefásultak a grindelésbe azoknak egy
Fanny Skins mód
A bejelentkező képernyő cseréje egy dizájnosabbra esetleg ?
Заставки -
Rainbow15 #61407 Egyébként azt vettem észre, hogy ha nem zoomolok a célpontra, és úgy lövöm, nem tűnik el a lövés. Ha teljesen rázoomolok, akkor gyakran elveszik. -
Oddball29 #61406 Komarin északi kezdés nálam exit battle. -
Gunslinger #61405 Untam már magam, hogy több hete semmit sem grindelek úgy hogy belekezdtem az US heavykbe, Lee-t természetesen átugrom free xp-vel majd, de a kicsikkel gondoltam élvezkedek picit, hát T2 Meddel egyből második csatában lett egy Billotte medálom :-D
15 találatot kaptam, fel is gyújtottak, 6 modulom sérült, de 4 hp-val túléltem, fasza kis tank. :-)
-
Rohadt komcsik -
Neutralpoint #61403 Érdekes módon mindenki sír, OP ruszkik, nerfelt német tankok, az E-100-at miértnem cseszteti senki? olyat üt mint a t30 és még armorja is van szerintem az egyetlen oldal ami igenis fikázhatna az az amcsit játszók oldala.
Ugyanis ugyanazzal a fos 105-ös löveggel kell szarakodni 3 tankon át, és a torony nem minden mert nem minden helyzetben lehet kihasználni. Ellenben az armorral és a fossá döntött fronttal, persze t-29-re 9-es szintű löveg, fasza meg jó, de ugyanaz a fos 198-as penje van 3 tankon át? wtf? 9-es löveg és nem tol keresztül 200-at. Nézzetek körbe egy kicsit a 9-es lövegek között és utána sírjon a száj, hogy milyen szar a németet játszóknak.
-
Tessék
Csata: Ruinberg 2011. szeptember 13. 21:28:37
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 1 322
Szerzett kredit: 32 074 -
milyen jo is a masik oldalnak...:D -
Na mert a tier4 nem egy két lövés, jó esetben kibír kettőt a T-28:D De már lassan összejön az xp a KV-ra. Nagyon kíváncsi vagyok már rá. -
Nazarov77 #61399 De főleg a Tier 3 és tier 6 ezt szivatja a legjobban, tier 3ak mennek KVk ellen, tier 6 meg 9 ellen amiknek 1-2 lövés a szerencsétlen t6. -
Nazarov77 #61398 Én a legdegeneráltabb idiótát akit valaha láttam KV-5ben volt, na az olyat produkált hogy nem hittem a szememnek. Tök ellenkező irányba néz nem arra ahol az ellenség 3 centiről lövi a seggét, nem kapcsol mikor a mellette lévő ház másik oldalán van az ellenség, mered tovább előre stb, nem tudom felidézni az egész balfék akcióját. -
Wlanseraf #61397 T8-ig minden szopás... a remek MM miatt.. -
Rainbow15 #61396 A német ág mennyire nehéz a Pantherig, és a panter milyen? Nem tudom, hogy IS-re vagy pantherre menejk e :) -
Legtöbb lovés segg hülye 
Ez így van kiváló hasonlat rengeteg eszeveszett nyomival találkoztam aki nem volt tisztában a tankjával és seggel harcolt nem zavartatva magát hogy a frontot oda fordítsa
-
Főleg az újratervezése óta xar.... Ha nem megyek középre dögunalom, ha meg középre megyek akkor világítok (minden tankkal) és egyszerre 4-8 találatot kapok be....