banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Hát srácok,itt sokan sokszor szidták már a KV3-at de nekem eddig ez a legsikeresebb tankom.Mióta megvan a 122-es,szárnyal az a tank. :-)
    Most mentem vele egy kört,8 kill,Wittmann,védő,top gun,mesterlövész és 46K kredit prém nélkül. :-)
    (azt azért hozzá kell tennem hogy nem volt arty,így különösen élvezetes volt a játék)(ja,és nem top tank voltam,volt az ellennél TigerII is.)

Van két tigerem,párducom,jagdpantherem,pantherem,és néhány 6-os ruszki tank de ez a KV3......egy álom. :-) (a KV-t is szerettem a trollgunnal de ez a 122-es még azt is felülmúlja)

Persze ettől még a Tigris a kedvencem,hisz szerintem az egyik legszebb tank amit valaha gyártottak(talán csak a tigerII szebb) de ezzel a KV-val egy élmény ez a játék.