418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #61474 „La Garde meurt, elle ne se rend pas!” -
Sunrider924 #61473 Eddig se tudtam komolyan venni a WOT team-et, de ezzel a nyilatkozattal tokon lottek a hiteluket szerintem, nem kicsit. Mekorra PR baki az mar hogy egy kiforratlan, ideologizalo fejlesztot egyaltalan engednek megszolalni a teljes szolgaltatas neveben? Hol van az hogy a kliensnek mindig igaza van? Ja hogy az oroszoknal AKM elvtarsnak van mindig igaza... -
Oddball29 #61471 OFF, az utolsó francia támadás (szarkazmus)
-
Sunrider924 #61470 Szerintem meg az unalmas hogy hozzasirsz valamihez amit vagy nem ertel, vagy nagyon nem akarod megerteni: helyzet egyszeru, a WOT egy tankos lovoldozos jatek, minden jatekos megprobal a legjobb lenni, a legjobb tankos hos, aki a legismertebb az Wittman, ergo aki az o teljesitmenyet megkozeliti, megkapja a medaljat, ennyi. Teljesen felesleges volt ebbe ideologizalast keverni, nem tudom ki lott nagyobb bakkot, te vagy az a 16 eves fejleszto?dizajner kicsipocs... -
Szpecnyaz #61469 Miféle "hobbi náci gyűlés" az amiről beszélsz? Nehogy már ne legyünk jogosan fel háborodva azért mert kiveszik a leghíresebb német ászt, mert a Waffen SS tagja volt. Még ha ő személyesen tologatta volt be a zsidókat/komcsikat stb a kemencébe a tigrisével, akkor is megérdemelné az őt megillető helyet a hadtörténelemben, vagy egy azt alapul vevő játékban. -
DoctorStryker #61468 A francia tankoknál a sebességváltó úgy néz ki, hogy 1 fokozat előre 5 hátra. -
Rue East #61467 ez nem elmélet, ők maguk írták, hogy "nem tisztelik" a németeket, mert ők az "felmenőik legyilkolásában voltak jók" -
Jogos, ennyit sírni egy ingyenes játék miatt :D -
nagy az orrod?
-
Hobbi náci gyűlésnek soha nem lesz vége
elég unalmas az agytalan sírásotok szerintetek csak azért beletették hogy kivehessék mindezt azért hogy igazolják az összeesküvés elméleteteket ami mennyire utálják a németeket.
-
Nazarov77 #61463 úgy ahogy a képen is áll, Mineson kempelt egy szikla mögül, én rámentem, becéloztam az alját és mikor lőttem meglepődve láttam hogy szétszakadt a lövéstől, és ment a Blow out! piros felirat :D -
Nazarov77 #61462 Nálam azt hiszem KTnál volt olyan hogy a tornyom oldalára kaptam egy szép nagy lyukat, és a driver halt meg, lehet épp a toronyban volt, a rejtett sütis dobozát kereste. -
virkir #61461 Szemből vagy menet irányból mert eddig csak a jelzett helyről tudtam, hogy szerencsés esetben beadja az ammorack robbanást. -
Glo #61460 Auto surrender gomb lesz a tuzeleshez rendelve -
Igen, és azért mozog, hogy éreztesse a tankot ért hatásokat :D -
Nazarov77 #61458 Ja ennek a résznek a bal oldalát céloztam. -
Gunslinger #61457 Hja, a francia tankok legénysége örökre 50%-on lesz, mert csatánként kell újakat toborozni. -
virkir #61456
-
Ohyner #61455 Olyan lesz, ha meglát egy ellenfél, 20másodpercről elkezd visszaszámolni egy óra, majd kiugranak a tankból és elfutnak. -
Gunslinger #61454 Lesz lesz, néhány lövés után a lövegcsövön gránát helyett egy rúd fehér zászlóval fog kilökődni, valamint mindig ellenségnek fogják látni a brit tankokat és fordítva. -
virkir #61453 Most akkor azokban lesz beépített auto dezertálás? -
Gunslinger #61452 A franciák is maradhatnak, de azok a csata 5. percében megadják magukat, még német legénységgel is. Leáll a motor, ágyú kiesik belőle, stb. -
arcso83 #61451 Nem értek egyet,ahol a II világháborúról van szó ott a nemeteknek kötelező benne lenni!!! -
WaseK #61450 Legyenek benne csak hadizsákmány orosz tankok német azonosítókkal. Persze technikailag már nem tudnak annyit, mert nem a képzett szovjet személyzet lenne benne. -
Gunslinger #61449 Egyetértek, úgy is mindegyik mocsok OP, mi az már, hogy egy elavult 88mm L/56-al szétlövök egy T-54-et, pfujj, tiszta rossz. -
Szerintem vegyék ki a németeket a játékból mert a csúnya náci tankok segítették Hitler háborús gépezetét. Pfuj. -
Ohyner #61447 Jajj én ezt úgy utálom, még jó hogy nem tudok angolul, mert írnék nekik egy szép posztot. Wittman neve nincs benne egy tnakos játékban? Ha ő nem aki ki érdemli meg, hogy egyáltalán kitüntetést nevezzenek el róla? A légierőnél is messze a német pilóták aratták a legnagyobb sikereket.
Ennyi erővel szerintem a tigris tankot is vegyük ki, mert hát ültek benne ss katonák, és elfogadhatatlannak tartom, hogy ilyen náci tank benne legyen, sőt az összes német tankot szedjük ki, mert hozzájárult az összes tank ahhoz, hogy bekövetkezzenek a borzalmak.
Most őszintén kinek jutottak eszébe a náci eszmék, ki telepített egy haláltábort a kertben ha megkapott egy Wittmann medált? Szerintem senkinek nem ilyenek jutottak az eszébe.
-
Ninju #61446 Sajna a HE becsapódás ugyanolyan nyomot hagy mintha AP-vel löttek volna meg.
Kreatívok voltak, mikor leprogramozták na! :D -
Szpecnyaz #61445 Figyelem! A Hungarian Pirates (HPTS) klán tagokat toboroz! Szívesen látunk mindenkit, bármilyen tankja is van (elvégre a Maus is a loltrakiból lesz :) ). Miért éri meg csatlakozni hozzánk? Jó társaság, TS biztosítva, a kis tankokat is legalább 1 klán csatába bevisszük esténként (ha van rá mód, akkor többe is). Egyedüli feltételünk az, hogy aktívan vegyetek részt a klán életében. Ha valakit érdekel a dolog, az jelentkezhet itt: http://uc.worldoftanks.eu/uc/clans/500002671-HPTS/ , vagy akár nálam, vagy crossy104-nél, priviben, vagy a játékban is írhat. -
TDantes #61444 Ha HE lett volna, akkor lett volna lyuk a frontpáncélon? Mert szabályos lyuk lett a közepén. Először arra gondoltam, prémium lőszer volt. -
Gunslinger #61443 Már megkérdezték, az jött válaszként, hogy még nem tart olyan stádiumban a játék, hogy a medálokon gondolkodjanak. -
Adjunktus #61442 Meg kellene kérdezni Overlordtól,hogy a repülős játékban,lesz-e Rudel medal?
Ő valóban hithű náci volt.Viszont nem volt SS tag.
Sztálin vérdíjat is tűzött ki rá.Nála több Szovjet vasat senki nem pocsékolt össze.
Kíváncsi leszek,hogy rá mit találnak ki a devek.:) -
lammaer #61441 Ez tényleg te vagy? :)
A szék mitől mozog ennyire veszettül? -
Nem HE volt az véletlenül? Csak mert 130mm-es HE is üt a Maus-on vagy 2-300 HP-t és ugyanolyan nyomot hagy mint az AP, csak éppen más a becsapódáskor a hangja.
És akkor ha meglőtte HE-vel a frontodat, akkor kiüthette az ágyút is, mert az beleesik a robbanási körbe. -
Neeem, csak poénból kipróbáltam. Forgathatom a fejem, ha a térképet akarom látni, vagy a listát, érdekesség képen meglestem csak :D -
lammaer #61438 Mindegy, lesz egy csomó Böllér medálod, jó lesz az is :) -
Szpecnyaz #61437 Ha már kiveszik Wittmant, akkor legalább Carius kerülne a helyére, aki egy Wittmannál is nagyobb ász volt, tudom hogy már van olyan medál, de akkor azt lecserélhetnék. -
Jó kis gép ez az E75:
Victory!
Battle: El Halluf 2011. szeptember 14. 10:29:46
Vehicle: E-75
Experience received: 4 502 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 77 386
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter -
TDantes #61435 Miért a Maus-on meg hol az ágyú? Tegnap egy IS7, átlőtte a frontpáncélzat közepét( ez önmagában érdekes) és mellé kilőtte az ágyúmat. Én azt hittem az ágyú a Maus-on a toronyban van. De nem, mert a frontpáncélzat mögött van ezek szerint. -
Gunslinger #61434 Az SS nem egyenlő a náci párttal, így nem analóg ezzel, ha valaki tagja volt a komcsipártnak.