banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    Jajj én ezt úgy utálom, még jó hogy nem tudok angolul, mert írnék nekik egy szép posztot. Wittman neve nincs benne egy tnakos játékban? Ha ő nem aki ki érdemli meg, hogy egyáltalán kitüntetést nevezzenek el róla? A légierőnél is messze a német pilóták aratták a legnagyobb sikereket.

Ennyi erővel szerintem a tigris tankot is vegyük ki, mert hát ültek benne ss katonák, és elfogadhatatlannak tartom, hogy ilyen náci tank benne legyen, sőt az összes német tankot szedjük ki, mert hozzájárult az összes tank ahhoz, hogy bekövetkezzenek a borzalmak.

Most őszintén kinek jutottak eszébe a náci eszmék, ki telepített egy haláltábort a kertben ha megkapott egy Wittmann medált? Szerintem senkinek nem ilyenek jutottak az eszébe.