418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rue East #61514 egyrészt nagyon igaza van Gunslingernek, a hisztéria már rég túl nagy méreteket öltött, kevés racionális alapja van sokszor
viszont ne felejtsük el, hogy a felháborodások egy része igenis jogos és a devek feladata lenne kordába tartani az indulatokat, látható, hogy erre teljesen alkalmatlanok, sőt, még olajat is öntenek a tűzre -
Wlanseraf #61513 tényleg
-
Gunslinger #61512 Kettő jön, Assault és Encounter. -
Olvasva a hozzászólásokat, annyira örülök, hogy lejárt a prémiumom és nem érzek késztetést, hogy elindítsam ezt a játékot :) -
Ohyner #61510 Én sokat várok tőlük. Remélem felpezsdítik a játékot. -
Wlanseraf #61509 Többes számban? 1 játékmód jön csak idén... -
Vagy említhetnénk a tracert amint pár nap után már vissza is rakta... ja nem, mint ahogy még mindig oda lehet ragadni bizonyos dolgokhoz pedig ezek kicsit fontosabbak lennének pár új prém tanknál. -
Gunslinger #61507 Már idén jönnek új játékmódok, az majd talán. -
Ez szép és jó, de tényleges játékélményt nem nyújt. -
Gunslinger #61505 Nem, baromira nem. Vannak olyan fícsörök, melyek igénye csak hónapok múltán merül fel. Pl. az anyanyelv szerint elkülönülő chat funkció igényét először kb. másfél hónappal ezelőtt fedeztem fel a fórumon, és Overlord egyből reagált rá, hogy megfontolják, és most már benne is van a 2012-es tervben, el lehet olvasni a blogon. Nekem pl. eszembe sem jutott, pedig jó sok hónapja játszok a játékkal, megvoltam nélküle, de jó ötletnek tartom, hogy lesz ilyen.
De említhetném azt is, hogy az új legénység hangokat is felhasználói elégedetlenségre való tekintettel a bevezetés után pár nappal le is cserélték, pedig nem voltak rosszak. -
Gunslinger #61504 IS-7 elég komoly mozgás nerfet kapott, sokkal rosszabb lett a gyorsulása, lomhább, mint az IS-3, ahol az IS-3 top sebességen megy ott az IS-7
35km/h körül és lassabban is éri el.
Maus hp nerfet nem tudom kik kérték, de baromi sokan. Persze a Maus tulajoknak biztos 5000 hp sem lenne elég, elhiszem. -
TDantes #61503 Felhasználói nyomásra? Ki kérte a Maus HP csökkentését?
Biztos nem azok akik Maus-al mentek.
IS7 milyen nerfet kapott? Mínusz 50 HP? Vagy volt más is? -
Sunrider924 #61502 Ez mind szep es jo, csak ha mar valamilyen szinten fizetett szolgaltatasrol beszelunk, akkor ez mind benne kelett volna legyen indulasbol, nemdebar? -
Gunslinger #61501 Nem azért, hogy védjem a WG-t, de a játékosok zöme eléggé negatívan áll hozzá és csak a kifogásokat keresi, nem csak a rosszat kell meglátni. Bizony vannak komoly hiányosságai a játéknak, de becsületükre legyen mondva, hogy valamilyen szinten odafigyelnek a user visszajelzésekre, ha lassan is, de kijavítottak egy csomó bugot a német tankokon, felhasználói nyomásra csökkentették a Maus hp-ját és jól le is nerfelték az IS-7-et, arról nem is beszélve, hogy sok sírás után lett free platoon is, különösen utóbbinak örülnek rengetegen, mégis mintha el lenne feledve, pedig ez is a játékosok nyomására történt és ami új és fontos feature lesz, hogy lesz egyszerűsített ingame szabálytalanság bejelentő rendszer is és chat alcsatornák, ahol kommunikálhatsz a saját nyelveden azokkal, akik megértik, ezek mind mind a játékosok nyomására lesznek implementálva. -
Tökmindegy, egy helyben toporgás megy, most az hogy jön egy új tank? Ki a frászt érdekel? Megint farmoljunk x napot. Ugyan már -
Sunrider924 #61499 En meg azt is elbuktam, mert meguntam a sok marhasagot es abbahagytam par honapra, es mire viszajottem jatszani szervercsoport athelyezes stb es a prem tankom/accom ott maradt USA szeron Q.Q -
Wlanseraf #61498 Dehogynem.. csak visszafele:D -
Bocsesz :) meg is lepett, hogy duplikálva volt :) És egyetértek veled :) -
Gunslinger #61496 Adjanak még egy gagyi prém tankot az M4A2E4 mellé vagy mi? :-D -
Szakesz #61495 Legalább már témánál vagyunk a sok OFF után.
-
Sunrider924 #61494 Keblemre teso :) -
Dámmiboy kiütötte a hsz-em. :D Szóval azokkal, akik béta óta játszanak, ugyan azzal a játékkal, mert nem fejlődik. -
Gunslinger #61492 Már azt is képes vagyok feltételezni, hogy tudatosan kreálták ezt a vihart a biliben, mert a jónép addig sem nyávog a játék valós problémáit illetően, és végül is ezt el is érték. -
NA ezt a hozzászólást lájkolom vazz. ott van!! :-) -
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy nem mindenhol tűrik annyira a zsebnácikat mint nálunk ...
Szerintem a fejlesztők a sírást unják már a legjobban ... megy a rinya német tankok miatt feleslegesen, meg az artyk miatt (hozzáteszem jogosan ...) aztán meg a Wittman miatt ...
Valaki beszólt, hogy Wittman nem kéne, ezért kiszedik. Wittman SS tag volt. Ki lesz purgálva. Ennyi.
Az a baj, hogy a rengeteg felesleges rinya között elvesznek azok a dolgok, amik tényleg fontosak lennének ... Mert azért van rengeteg olyan dolog a WoT-ban ami miatt lehet sírni.
És egy kis józan paraszti ész ... Az senkit nem zavar, hogy kivesznek egy SS tisztet és soksok ember rinyál ... Viszont ha egyvalaki rinyál mert BENNE van, azzal foglalkozni kell ...
És a végére egy kis magyarázat a nemértemekhez: A történelmet a győztesek írják. A Szovjetúnió megnyerte a háborút, Németország meg mi pedig elbuktuk ... ennyi. -
Mármint mi? Nagyothalló, gyengén látó, rossz reflexű embereknek ? -
Gunslinger #61488 Öregeknek? -
A játék kínálhatna többet az öregeknek... -
Szakesz #61486 Jelen pillanatban egyik magyar klán sem tud a jó hangulatnál és egy fix TS-nél többet felkínálni a lelkes újoncok számára. :) -
Uvilmos #61485 Ennyire fogynak az emberek ?, tán nem kéne fűt fát ígérgetni :)
Ui: tgf nálunk is, de mi nem igérünk semmit, max egy nem katonásdi légkört TS-en, volt HPTS tagok előnyben, jelentkez ITT lehet.
Üdv
ui:ha harc akkor legyen harc :) -
Oddball29 #61484 Szerintem is kár Wittmant piszkálni. Az a nemzet, ami megajándékozta a világot a Modern Talking-al, a Tokio Hotel-el és a Boney M-el, az mára teljesen ártalmatlan:). -
PetiPetiHUN #61483 A francia tankok speciális tulajdonsága hogy ha kilőnek egy tankot baráti tűzzel akkor automatikusan átállnak a másik oldalhoz és így sosem kékülnek be és mindig a győztesekkel vannak a végén.
A fejlesztőkkel nem az a bajom hogy utálják a németeket ez érthető hiszen a nagyszüleiket ölték. Azt viszont nem értem miért nem utálják Sztálint és a vörösöket hiszen ők ugyan azt csinálták csak csak sokkal többet öltek meg. -
lammaer #61482 Én majd megveszem akkor ha jön a patch. Akárhány slotom van, mindig kevés a hely :) -
Ohyner #61481 Nekem ott van a garázsomban elfér még, nem zavar. De ha nincs helyed nyugodtan eladhatod még. -
Nazarov77 #61480 Lassan ki kéne írni a linkek közé hogy KV szétválás 2012ben jön, elég gyakran megkérdezik. -
Gunslinger #61479 Nyugodtan vedd meg, jövőre érkezik olyan peccs, amiben lesz olyan változás, ami érinti a KV-t. -
endrodiz #61478 Na, hogy kicsit megtörjem ezt a vitát/síránkozást, aminek se alja, se teteje, de még értelme sincsen, itt egy kérdés:
Van egy fullos KV-m, amit lecserélnék -3-ra, vagy -1s-re. A hamarosan érkező peccsben lesz -e olyan elem, amely a KV fejlődését befolyásolhatja, esetleg egy KV-2, vagy ilyesmi, vagy nyugodtan vegyem meg a következő gépet ma este. Vagy várjak esetleg a peccsre? -
Wittmann13 #61477 Nem vagyok ideges.
Viszont Ohynernek teljesen igaza van!Ennyi erővel kivehetnék az összes komcsiról elnevezett kitüntetést is.A vörös hadsereg sem volt jobb semmivel az ss-nél.Sőt.. -
TDantes #61476 Nyugodj már le.
Különben meg mi bajotok van? Wittman nem magyar volt. Őszintén szólva én teszek Witmann-ra és Kolobanov-ra is. Egyik se magyar.
Ja, amúgy hülye ostoba megoldás ez a erőltetett anti-náci hozzá állás tőlük.
De ez legyen a legnagyobb gond -
Ohyner #61475 Eus szerveren kérvényezzük az összes orosz hős átnevezését, mert nőket gyerekeket megerőszakoló emberek ellen nem tisztelgünk. Emellé jön még a fosztogatás és a kis országok részéről az elnyomás. --> jaaa hogy ezek nem is bűnök, csak tréfa volt. ÉRTEM!