418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #61554 Na szegények, kapták az égi áldást rendesen. -
Plata #61553 -
Plata #61552 -
VanDaal #61551 Irónia, vagy tényleg jól sikerült? -
VanDaal #61550 Már csak 800xp... nincs szívem elhalasztani :) Szerencsére bejött egy 3 killes victory az előbb. Hátha vége lett a pech szériának... :) -
Plata #61549 Nekem a napi első csata bűbájosra sikerült,mondanom se kell hogy a legkedvesebb játékszeremmel kezdtem,M41-el. -
Indulásból? Én azon mosolygok ami Overlord blogján kint virít, hogy mit akarna a jövőben. Ezek a featurek már a játék indulásakor meg lettek ígérve (még zárt béta alatt). Tényleg tök jó, hogy minden hónapban kijön egy patch és ez becsülendő, de tényleg annyira fontos berakni a tier 5-ös tankokat, vagy hogy a battle chaten javítsanak? Nem inkább az új játékmodokat kellene berakni? Nem inkább végre egy normális balance rendszert kéne csinálni, hogy mondjuk ne szó szerint 7-8 arty legyen bent egy csatában oldalanként? Pont a fontos dolgokat nem javítják ki. Úgy csinálnak mintha minden fasza lenne és már csak nüansznyi javításokat igényel a játék. -
Gunslinger #61547 Ilyenkor hagyni kell a francba és másnap folytatni. Van hogy iszonyú durva szopóágra rakja a játék az embert, ilyenkor le kell állni a grinddel, menni kell valami kicsi tankkal és gyűjteni a pénzt vagy hagyni másnapra. -
Gunslinger #61546 Nem, nem igaz, azért írtuk mert butusok vagyunk és unatkoztunk. -
VanDaal #61545 Üdv a WoT bájos világában :)
Mikor elkezdtem ma játszani, 3k xp hiányzott, hogy a VK3001(P)-ből kifejlesszem a Porsche Tigrist. Mondanom sem kell, azóta jönnek a 100-200xp-s vereségek, nehogy még ma meglegyen anélkül, hogy búcsúzóul totál el ne cseszném vele az arányomat... -
Ja tejet, kenyeret, fogkrémet meg fogkefét:) -
Ohyner #61543 Na most buktam egyhuzamban a 6meccsem kv-3mal. Elegem van, 2-3 napig biztos nem játszom. HA top tank vagyok egyszerre harcolok egyedül az ellen 4 legnagyobb tankjával, de egy perc után mégis kihalt a fél csapat, csak tudnám mi a fasz lövi őket ki, ha meg nem felül vagyok, akkor a high tier tankjaink low értelmi szinttel bírnak. a magányos kötögetésben több a multiplayer. -
Wlanseraf #61542
-
Nazarov77 #61541 Akkora felkavarodást okozott ez a Wittmann mizéria hogy minden 2. topikban a wot fórumon belefutok ebbe a témába.
legutóbbi :D
Next thing will be to ban Michael Schumacher from F1 because he is German -
R3nton #61540 nekem sincs prem, 1 hétig volt és megvan t30:D mondjuk randomba nem viszem mert fenntarthatatlan. IS-7 is ki van fejlesztve de lehet meg se veszem hogy itt írtátok mekkora mozgás nerfet kapott. Ez valóban igaz? -
Na végre elite lett a tigrisem és már csak 100k kredit kell a tigris II megvételéhez. A sima tigrist nincs szívem eladni. Ja és mindezt normál accounttal. :-) -
Én egyszer kilőttem két ellenséget, egy ekdves csapattársam erre leidiótázott, majd kilőtt... Valami ASDFtheoriginal a neve talán. Visszalőttem neki a toronyra, de sajnos nem tudtam kritikus sérülést okozni. -
endrodiz #61537 én szintén kaptam tegnap okosságot... Én is KV, az óvatosak közül.. Arc egyedül elszalad az elején Pantherrel Zászlót foglalni. Persze szétlövik gyorsan. Írja: noob team. Írom: igen, de te vagy halott...
Miért noobozik mindig az, aki az elején eszetlenül belerohan néhány nagy pofonba és elsők között hal meg? Utána hat killig jutottam és persze a noob team nyerte a meccset. :) -
SZU #61536 Tegnap beokosítottak. Nálunk top tier KV3, én KV. 4:1-re vezettünk a havas pályán. Oldalt ügye a mészárszék a kanyarban.
Elindulok nagy keményen a KV darálómmal. Szépen bontom a változatos VK3001P-H-3601-eket (3 Kill, de egyik sem volt teljes HP-n). Az ellenfél elkezd visszahúzódni a kanyar tetejére, ahol az SPG az úr. A mi KV3-as top tierünk nyomatékosan megkért többször is, hogy ne menjek előre (a kanyartól mintegy 200m-re egy bokorban kuksolt 1 killel).
Mondom neki, minek kempelnek, már 8-3-nál járunk. Go roham oszt következő csata. Erre behiztiztek, hogy ott biztos halál van, maradjon mindenki hátul. Felmentem, spottoltam, sebeztem, meghaltam. Kiléptem.
Győztünk, de nem értem a népet. Más csak 1 tankkal játszik és élvezi a kempelést? Nekem ezektől a holtidőktől megy el a kedvem. Belép a játékba, tank kiválaszt, pálya betölt (közben wot sg topic átnéz, alt tab) lepötyög a 20 mp. Go! Másfél-két perc az első komolyabb összecsapásig, a bátrak korán halnak, a kemperek kihúzzák akár drawig is. Kilép és egy másik tankkal ugyanez.
BFBC2be belépek, csatlakozok egy szerverre és ha kell 2 órán keresztül (pályabetöltési idő a map changenél persze) nonstop háború. Megún, kilép.
Itt 2 óra alatt mennyi a tömény játékidő? Talán 1 és egy negyed óra? -
Gunslinger #61535 Igen. -
Tényleg, néha láttam kék nevű tankot, az miért volt? TK miatt? -
Pares #61533 Egyetértek. :) -
R3nton #61532 Szarul lett kiírva a szavazás így kellett volna:
1. korlátozni kéne az SPG-k számát
2. OP az összes SPG
3. Nem tetszik a koncepciójuk
4. Mind 3 fent említett igaz
Sztem sokan a 4est jelölték volna be:D:D -
Nazarov77 #61531 Höhöhö :D
Some 10651 (!) players took part in the most recent poll (there was support for this poll on both forums, so no wonder :) ). 63% (6720 voters) voiced there strong feeling that the number of SPGs per team should be limited somehow, while 22% of players have no issues with the concept of SPGs and existing balance, 9% still don't like the way arty works in-game, and 6% think that it is OP.
Thanks for the feedback, it will take time, but the issue will be addressed. -
Nazarov77 #61530 De jó hogy pont 13:05kor kezdődik a szar analízis előadás holnap, délelőtt meg itthon leszek :D -
Gunslinger #61529 Müxenek régi online játékok is, pl. Enemy Territoryval mai napig játszom és sztem már lassan 10 éves is megvan és nem mondanám, hogy kevesen tolnák. -
Nazarov77 #61528 Elvileg nem adták még fel a tracert, overlord szerint dolgoznak rajta. Én viszont azt mondom hiszem ha látom. -
Wlanseraf #61527 Mivel 99%-ban online játékkal játszom nem nagyon..:) -
Gunslinger #61526 Holnap magyar idő szerint 6-tól 13 óráig le lesz lőve a szerver 0.6.7 érkezés miatt. -
Gunslinger #61525 Nem vágom, régebbi játékokhoz miért nem lehet visszanyúlni? Vagy ami már két vagy több éves az szar? -
Gunslinger #61524 A fordulás is összefügg a motorerővel, hiába maradt annyi lóerő papíron, a valóságban nagyon nem annyi. A fordulást is picit rosszabbnak érzem, de közel sem annyira, mint a gyorsulását. Sand Riveren konkrétan a K vonalon 5-6 másodperccel később ér el a bázisról a bal alsó csücsökbe, mint 6.5 alatt, ez baromi sok. 400 csatát letoltam IS-3-al, azért tudok különbséget tenni, IS-3 mindig jobban fordult, de nála azért jobban rallyzott az IS-7 a buckákon. -
Wlanseraf #61523 Lassan már egy Tier6 is átlövi:D -
Szakesz #61522 Alternatíva éppenséggel akad. Az már más kérdés, hogy nem képes megütni a WoT gyenge színvonalát. :) -
davidbog #61521 Az IS-7 soha nem is volt olyan mozgékony mint az IS-3. A bétában se gyorsult kifejezetten jól, domb nélkül szinte csak városi pályán érte el az 50 km/h-t. Az IS-3 szerintem a bétában is legyorsulta 35 km/h-ig. Bár a mostaninál talán egy kicsit jobb volt az IS-7 gyorsulása, de nem sokkal.
Ami nekem igen gyanús, az a fordulékonysága. A bétában se tudott helyben fordulni, de amit most művel hátra arc esetén hát az valami borzasztó. Emlékeim szerint a bétában nem volt ilyen esetlen a kis sugarú fordulásoknál. -
Wlanseraf #61520 Nem így van kb megjelénés óta mondj valami értelmes online játszható játékot? nahát nem jött ki semmi, de ezt a 2011/Q4-et csúnyán meg fogják érezni:D -
Gunslinger #61519 A tracert nem fogják visszarakni, akármennyien is sírnak miatta, sajnos ez van, van amiből úgy látszik nem engednek, vagy az is lehet, hogy nincs meg a tudásuk ahhoz, hogy meggátolják a tracer manipulálást. -
Wlanseraf #61518 Egyébként mindegy mert ez a game már átbillent a holtponton... köszönhetően az arty/spotting/matchMarking/tracer-nak.... nekik még mindig szórakoztató az 5-6-7-8 arty egy csapatban nincs mit tenni ez van... de szerencsére már közelednek értelmes játékok és szép volt jó volt köszönöm ennyi:D -
Ohyner #61517 Nekem is pont ezért nincs prémiumom, bár lassabban haladok, de nem érzem azt, hogy kidobtam a pénzt amikor felidegel a játék és nem játszom.
Mostanában sokszor 3-5 meccset tolok csak. Így gyakran a duplák sincsenek meg. Ha felhúz a game, vagy a játékosok keresek egy pihentető kikapcsolódást. Kár, hogy a környezetemben senki nem szeret kártyázni. -
Vagy pedig nincs alternatíva :)
-
Szakesz #61515 Érdekes, hogy 1 emberen kívül mindenki azt szeretné bebizonyítani, hogy mennyire szar is ez a játék, mégis mindegyikőjük játszik vele, ami valószínűleg azt jelenti, hogy élvezik és tetszik nekik. :)