banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SZU
    Tegnap beokosítottak. Nálunk top tier KV3, én KV. 4:1-re vezettünk a havas pályán. Oldalt ügye a mészárszék a kanyarban.

Elindulok nagy keményen a KV darálómmal. Szépen bontom a változatos VK3001P-H-3601-eket (3 Kill, de egyik sem volt teljes HP-n). Az ellenfél elkezd visszahúzódni a kanyar tetejére, ahol az SPG az úr. A mi KV3-as top tierünk nyomatékosan megkért többször is, hogy ne menjek előre (a kanyartól mintegy 200m-re egy bokorban kuksolt 1 killel).

Mondom neki, minek kempelnek, már 8-3-nál járunk. Go roham oszt következő csata. Erre behiztiztek, hogy ott biztos halál van, maradjon mindenki hátul. Felmentem, spottoltam, sebeztem, meghaltam. Kiléptem.

Győztünk, de nem értem a népet. Más csak 1 tankkal játszik és élvezi a kempelést? Nekem ezektől a holtidőktől megy el a kedvem. Belép a játékba, tank kiválaszt, pálya betölt (közben wot sg topic átnéz, alt tab) lepötyög a 20 mp. Go! Másfél-két perc az első komolyabb összecsapásig, a bátrak korán halnak, a kemperek kihúzzák akár drawig is. Kilép és egy másik tankkal ugyanez.

BFBC2be belépek, csatlakozok egy szerverre és ha kell 2 órán keresztül (pályabetöltési idő a map changenél persze) nonstop háború. Megún, kilép.

Itt 2 óra alatt mennyi a tömény játékidő? Talán 1 és egy negyed óra?