418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #61634 Én is húzok heavyt,ha sok van zavar,meddel meg nem nagyon zavar,jó móka őket levadászni.TD-m na az most nincs,mert prémiumom sincs így nincs rá lóvém.De volt Slugger és Stug. -
Lehet hogy a borászt lőtted -
Plata #61632 Álmaiban talán.
-
Plata #61631 Az első maus-t úgy lőttem hogy nyitva tartottam a szemem.Úgy törte a szőlő karókat mint egy vaddisznó,utána meg a fákat és a kerítéseket. -
virkir #61630 Gondolom nem ért oda :)) -
virkir #61629 Nem igazán mennék most bele de ha megnézed húzogatok néhány heavy-t és valahogy nem érint ennyire tragikusan a dolog.
Oldalanként 2-3 arty abszolút nem szokott zavarni ha ennél több van az már tényleg a játék rovására megy ezt én is aláírom.
Azon meg nem értem mit nem lehet érteni, hogy meglőnek majd eltűnünk egymásnak akkor húzok arrébb a francba mert ha nyílt terepen vagyok még az arty is odalőhet vakon ahol utoljára látott, nemhogy aki addig lőtt. -
Plata #61628 Láttam már balfasz is7-et is,nem nagyon érdekelte hogy lövöm,csak jött tovább a bázisunk felé,át a mezőn. -
TDantes #61627 Mit nem értesz rajta? Nem mozdul, hogy nehogy meglássák. Megmozdul-meglátják- arty egy lövéssel szétszedi. Szerintem egyszerű
Fedezék? Hm. Sokszor gyakorlatilag belesimulok a fedezékbe, az arty mégis betalál. Van hogy sehová nem lehet elbújni.
Mozogni ha lő az arty? Hm. Mozogj német nagy TD-vel, vagy amerikai nagy TD-vel. Vagy német nehéz tankkal. Lassúak mint a fene.
Arty csemege mind. Semmi más értelmük nincs. -
Nazarov77 #61626 Mivel 2-3 naponta törlődnek a szobák újra kell csinálni és néha megelőznek :)
Lényeg a lényeg hogy a csati neve mindig hun max a létrehozó más. -
Ohyner #61625 Persze javulna a ROFjuk is, bár egy TD-nél lassabb lenne valamelyest.
TDantes: Szerintem én nem sírtam most, nem szóltam az arytsokhoz semmit, nem szidtam őket. Nem is azt mondtam hogy dobják ki a játékból őket. Szerintem konstruktív javaslatot tettem. És igen tudom, hogy nem fog ettől változni, de ha nem erre a fórumra akkor hova írjam? -
virkir #61624 Roppant egyszerű.
Balfasz ellenfelek kellenek.
Nyílegyenesen rohamozó Leo-k amikor az arty-juk máshova figyel, egyhelyben kempelő T29 aki csak annyira képes mikor bekapja az első arty találatot, hogy a tornyát bőszen forgassa de arra nem, hogy a 20 méterre lévő szikla mögé álljon stb.
Tényleg nem értem mi ez a nem mozdulok mikor már kétszer meglőttek nehogy meglássanak stílusú játék mostanában.
Majdnem körönként találkozok ilyen ellenfelekkel akiket simán lehet kilőni ha nem mozdítja az ember a célkeresztet miután eltűnnek. -
TDantes #61623 Juj. Belém meg úgy ezerszer lőtt úgy art, hogy szanaszét repültem. -
Plata #61622 M41-el ma hármat lőttem t25 at-ba,kettő lepattant harmadik sebzett 99-et.
-
TDantes #61621 Arty sírás már megint mi?
Pedig nem fog változni. Bele kell törődni, a nagyobb TD-k és nehéz tankok arra vannak, hogy arty célba lőjjön rájuk. Semmi másért. Mivel TD-zek és nehéz tankozok, én csak azért vagyok, hogy rajtam jól keressenek az arty-k. Ennyi ,ezt el kell fogadni -
lammaer #61620 Viszont gondolom adnál nekik akkor rendes TD ROFot is, nem? -
Ohyner #61619 Nem a műhold nézettel van a baj, és nem is a pontossággal, hanem azzal, hogy ezeket megkapták "jogosan" hogy játszhatóak legyenek, de ezzel a sebzéssel együtt lettek játékgyilkosok.
Ha a telitalálat annyit vinne le mint egy szinten lévő td akkor senki nem pattogna, és mégis játszahtó maradna az arty, és ez mellett sebezne a mellélövés is persze kevesebbet.
Ezzel a rendszerrel még tier 9 arty is lehetne. -
hawkie22 #61618 Ez igaz, de azt hogy modellezed le rendesen, meg hät nem is lenne annyira élvezetes.
Bevallom, az elején nekem is szúrta a csöröm az arty ág, ezért is váltottam. :) -
Plata #61617 Nem találom a szokásos hun csatit,hunNazarov szokott lenni,most csak hunristu van de elég kevesen vannak rajta,ez ugyanaz? -
Ohyner #61616 Az ágyúkkal egy gond van, hogy a jelenlegi dizájn mellett nem lett balanszolva. Rendben aláírom, hogy ha nem lennének ilyen pontosak akkor nem játszanának vele, de ha már telibelőnek egy négyzetméteres helyet, nem szabadna ekkorát sebezniük. Szerintem, ha telitalálat esetén akkorát sebeznének mint egy TD azt adott szinten. A műholdnézet és a pontosság mellett ez lenne az ideális. Gondolom most megint sokan leoltanak, mert ez így nem jó, de persze mindenki védi, ha valami OPvan a birtokában.
-
Persze, de a játék címe world of tanks. A löveget nem nevezném tanknak. ennyi erővel lehetne benne katyusa is, meg német v2 rakéta -
Plata #61614 Mondod te. 
Én szeretem.Nekem fun. -
Plata #61613 Belátom.
Taníts mester.
-
hát ez a TIgris II eszméletlen jó a sima tigrishez képest pedig majdnem stock... :) -
virkir #61611 Gyenge vagy :D
-
A való életben a 2-ik VH-ban nem élő műholdkép alalpján lőttek az artyk ...
Az lenne az igazi, hogy az arty csak coordinátákat kapjon, aztán majdcsak lesz valami :) -
hawkie22 #61609 Nem is igaz. A való életben is az volt, a játékban csak ez van lemodellezve. Miért lenne egy "sunyi, geci harci stílus"? Ez is egy támadási forma, olyan, mint a mage vagy priest a WoWban, mégse szidják, hogy messziröl lövöldöz és csökkentsék a számukat a játékban. Kicsit elrugaszkodott hasonlat, de akkor is. :) -
SZU #61608 Ez igen!
28 találatot kaptam és mégsem az enyém lett a steel wall! -
Sajnos megértelek, párszor én sem tudok beszélgetni a többiekkel, de komoly játékhoz elengedhetetlen a kommunikáció ... Ez a legfontosabb egy olyan csatában ahol már nem biztos, hogya tankok ereje dönt!
@prémium: én azt hallottam a múltkor, hogy nem elég a 100% crew + ventillátor + csoki, ha nincs prémiumod akkor gyengébb a tank ... Ez vicces :)
Mellékesen van pár összeesküvés-elmélet, amiben viszont biztos vagyok az a játék által kontrollált "szopóág-vezérlés" ... Tegnap este haverokkal 90%-ban nyertünk ... na mondom ennek böjtje lesz ... Ma IS-3-al első 12 csata összesen 3k!!! xp ... lepattantam egy másik IS-3 lénctalpáról 20 méterről, meg a teljesen becélzott 50 méterre lévő tigris mellé lőttem, majd didnatpenetrét ... 75 HP-s Jagdtigerbe M41-el 5 HP-t sebeztem, pedig elvileg telitalálat volt ... 2 olyan csatám is volt, ahol nem tudtam átütni a JPZ4-et (közelről ...) ... és még sorolhatnám ... -
Mert egy sunyi, ge*i harci stílus :D -
hawkie22 #61605 Nyugodtan dicsekedj, nekem is az van. :) Igaz, még csak tier4. De lassan jön a többi is. -
Plata #61604 Miért is? -
Felveszel egy fülhallgatót, és benyomod TS-ben, hogy mute microphone, ha van, és tádám, nem zavarsz senkit. -
nem dicsekednék artyval -
kb ezzel az egy mondattal el lehetett volna akkor mondani... -
Plata #61600 imádom az M41-et. -
Plata #61599 -
Ohyner #61598 Gondolom nem egyedül van a szobában, és az ott élőket zavarja. -
foxbat88fx #61597 látom nem esett le :D mindegy -
Miért kell luxus körülmény egy 1k-s mikrofonhoz? Beszéded, meg mély hangod miért zavarna? -
lammaer #61595 Kb kipróbálod igy. Ha nem megy akkor meg az idézőjelen belülre. Nem kell félni, ha rosszul írod be nem robban fel a gép :)