banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Sajnos megértelek, párszor én sem tudok beszélgetni a többiekkel, de komoly játékhoz elengedhetetlen a kommunikáció ... Ez a legfontosabb egy olyan csatában ahol már nem biztos, hogya tankok ereje dönt!

@prémium: én azt hallottam a múltkor, hogy nem elég a 100% crew + ventillátor + csoki, ha nincs prémiumod akkor gyengébb a tank ... Ez vicces :)

Mellékesen van pár összeesküvés-elmélet, amiben viszont biztos vagyok az a játék által kontrollált "szopóág-vezérlés" ... Tegnap este haverokkal 90%-ban nyertünk ... na mondom ennek böjtje lesz ... Ma IS-3-al első 12 csata összesen 3k!!! xp ... lepattantam egy másik IS-3 lénctalpáról 20 méterről, meg a teljesen becélzott 50 méterre lévő tigris mellé lőttem, majd didnatpenetrét ... 75 HP-s Jagdtigerbe M41-el 5 HP-t sebeztem, pedig elvileg telitalálat volt ... 2 olyan csatám is volt, ahol nem tudtam átütni a JPZ4-et (közelről ...) ... és még sorolhatnám ...