418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #61754 Én konkrétan KVről (szintén KVban egy 107-essel) nem bírtam lelőni a láncot, pedig 3x próbáltam. Ráadásul úgy, hogy egy épület mögül gurult ki - csiki-csukizott - és tökéletesen az oldalát mutatta.
Hiába lőttem meg az első lánckereket ahogy jött ki, egyszer sem esett le. -
Gunslinger #61753 Hát igen, scoutnak nem a legjobb, ez csak egy turbó PzIII/IV. -
lammaer #61752 Az a baj, hogy scoutnál pont ez a kettő számít legkevésbé :D -
Gunslinger #61751 Páncélra, hp-ra a legerősebb. Fegyverzet szinten kb. kiegyenlített a T-50-2-vel. Egyébként négy új light tank van. -
Nem az a leggyengébb a három új light tankból ? -
Arról lövik le a lánctalpat, amelyiknél oda céloznak :D Próbáld meg, még a MAUS-ról is leszedheted ha akarod :D Az első vagy a hátsó "kereket" kell meglőni.
Amúgy jól haladsz, ha már KV-val vagy, este nyomhatnánk akár platoont is :D -
Gunslinger #61748 Csak neked. -
hmm... köszi a tanácsokat, majd akkor kipróbálom :) -
KV-ről csak nekem lövik le mindig a lánctalpat? -
SirArcheer #61745 Nem csak az utolsó hsz.-t kell elolvasni. :)
-
És mennyi a fizu? :\ -
Be tudod forgatni a testet és akkor t8 alatt nem lövi át semmi és még a tiertársak is nagy eséllyel pattognak. Keresni kell az 1v1 közelharcot és arc-támadózni akit csak lehet. Ha falnak tudsz szorítani egy KT-löwe-Is3-t akkor ő nem fog tudni átlőni téged te pedig lőheted a gyenge részeket rajta. Aztán ha tudod hogy mikor lőnek rád akkor érdemes gyorsan hátra menni és akkor lebólint a tank így elrejtve az alsó részt. Van még rengeteg apróság lényeg, hogy egyrészt amíg stock a tank ne alkoss róla véleményt és ne félj közel menni. -
Nah ezt a VK2801-et elég hamar nerfelni fogják :D -
Wlanseraf #61741 Ahamm:DDDD megmutattam 2-őt aztán pukk:D -
Mármint máshogy használni mint a T-29-et? Elvileg azt is hulldownba kéne használni, meg gondolom a jobb toronnyal majd ezt is. Na igen a techtree miatt akartam egyébként fejleszteni dehát... na mind1, még 15k xp estére meglesz :D -
A ROR klán pillanatnyilag megtelt, köszönjük mindenkinek a jelentkezéseket! A továbbiakban az alábbi feltételekkel lehet jelentkezni:
- Top tier heavy / spg / med (több top tank előny)
- minimum 55% győzelmi arány azon a tankon, amivel warozni szeretnél
- minimum heti 3 nap aktív játék este 19:30 - 23:00 között (több nap előny) -
Gunslinger #61738 T-54-el pont ideális :-D -
T32 mindenben jobb kivéve az ágyú ami marad a mostani.
Lőszer költség marad, egyedül a javítás az amire rászámolhatsz +5k creditet. Igazából prém nélkül is enyhén pluszosra ki lehet hozni de nullásra lazán! Szerintem érdemes váltani viszont azt nem szabad elfelejteni hogy ezt másként kell használni (testet beforgatni, oldalára vigyázni, ha közel van tank akkor mindig az arcába mászni stb)
És még egy érv.. szép lassan kifejleszted a T34-et amit megvehetsz ha jön az m103. -
sima ragequit -
VanDaal #61735 Már a látványtól is felfordul a gyomrom. Bele se merek gondolni, maga a csata milyen élvezetes lehetett... -
háát... ez azért annyira nem jó hír. Erősen gondolkoztam rajta hogy a T-29-et nem adom el, mert bár az oldala papír, és a fülek is gyengítik, de messze ezzel a tankkal élvezem a leginkább a játékot. A tornya baszomnagy, és oldalról távolról nem olyan könnyű eltalálni a testét inkább. Erre is felrakható a 105-ös, a T32-esen sem lesz jobb ágyú, és a nyakamat teszem rá hogy fasza minuszos köröket hozna erősen, főleg hogy a 105-ös szerintem egy kalap szar. -
mer nem a general news-ba tették, hanem az announcements-be. -
jó reggelt , ma volt patch.
-
hoppábaszki, nemszótam, E! -
Mik ezek a beírások?
"T-50-ben rohangálok," meg később más: VK2801 drága volt, stb.
Miről maradtam le?
Csak mert pl. a te megfogalmazásod olyan, mintha NEM a tesztszerveren tudnád csak használni?
Patch volt/van/lesz? -
R3nton #61729 panzer3 hasonló karakterisztikájú, mint t-50 nem? Vagy ennyire jó lenne az új t-50-es? -
Bmsrt #61728 Nekem már megvan a T-50 iszonyat jó csak kár hogy csapat nem jár hozzá...kinyírok az ellen összes artyját 3-at erre mi van?Vesztünk 15-5 re bravó... -
Na nem olcsó ez a VK2801, 800.000 pénzem bánta, a fullos felszerelését vásárlással, átképzéssel. (már megint eltolódott a GWTiger vásárlása)
Viszont Karelián 55el megy fel a dombra :D Meg is lepődött az ellenség artyja :D
Melyik csövet érdemes rárakni? A Trollgun szerű 10.5cmes pontatlan ágyút HE lőszerrel? Vagy pontosabb 7.5cmest? így mondjuk a HE lőszerrel 2 lövés volt a GWPanther, és ~7sec a töltés, de úgy is közel vannak az artyk -gondolom én :D -
Wlanseraf #61726 Mért nincs arty???
Nekem nem tűnt fel:D ez most volt 2 perce....
-
bgabor #61725 Szerintem egyértemű volt, hogy célpontnak akarja őket, azért hiányolja. Azért kellenek hogy legyen kire vadászni az új scoutokkal. -
hellokitty92 #61724 Ezt nem is tudtam, eddig mindig csak a toronymegdöglős verzióval találkoztam, furcsa h ebben csatában 2x is a kevésbé szopatóshoz volt szerencsém.
Motornál tudtam és szerencsére bétában volt utóljára alkalmam elszenvedni a rosszabbik verziót!:) -
Szunya #61723 Egyébként artysként én is azt mondom, hogy oldalanként 1, max 2 elég lenne belőlünk. -
Nazarov77 #61722 Ja igen, azt benéztem gyorsan, jött is 60 xp érte :D -
Ohyner #61721 Ez csak fellángolás mert itt vannak a kis scoutok. Kiélvezik még rá nem jönnek, hogy az artyk mellett marad egy nagyobb tank és kipukkantja a scoutot. -
Szunya #61720 A franc sem érti, egyik nap azért sírtok mert túl sok arty van, most meg remélitek, hogy sokan leszünk... -
VanDaal #61719 Ha jól láttam, az imént egy csatában voltunk, csak ellenkező oldalon. És egy VK 2801 áldozatául estél mineson. -
Gunslinger #61718 Eddig is volt, hogy a torony csak annyira sérült, hogy lassabban lehetett forgatni, valszeg ilyen sérülést kaptál be.
Ugyanez van a motornál is, a gyakrabb sérülés az, hogy csak durván lelassulsz, az ritkán van, hogy le is robbansz vagy 15-20 másodpercre. -
lammaer #61717 Én este már száguldok a T50-ben :)
Remélem lesz sok arty, tesztszerveren mutatóba is alig volt belőlük, csak az a sok kínai szar volt mindenfelé. -
hellokitty92 #61716 Az új mapon nekem van egy grafikai bug. A tankom fölött egy óriási vörös téglalap lebeg, ez volt a teszt szerveren az asztali gépemen és most a laptopomon is. Más is találkozott ezzel a buggal?
Valakinek lőtték már el a tornyát a patch után? Ilyenkor egy ideig nem lehet forgatni, viszont a mostani csatámban 2x is ellőtték, mind2x képes voltam aznnal forgatni!(elsőre persze ellőttem a repair kitet, de nem azonnal, így volt alkalmam észrevenni) Változtattak a játék ezen mehanizmusán?!
Am mintha a kt creditszorzóját is növelték volna. A csatában csak egy kv5-őt meg egy ramII-őt lőttem ki 100%-ról, meg egy kt-ba sebeztem olyan 70%-ot meg egyet lőttem egy t34-85-be, szóval ez olyan átlagos csata volt. Prém nélkül régen nem kaptam ennyit egy iylen csatáért. Vagy lehet túl régen játszottam utóljára!?:) Álltalában éppenhogy kijöttem egy ilyen átlag csata után plusszosra 2-3k-val, mostmeg kerestem tisztán majd 9k-t.
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2011. szeptember 15. 11:43:21
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 932 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 985
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész -
Gunslinger #61715 Én nem fogok velük próbálkozni többet, teszt szerveren kiscoutoltam magam, talán egy T-50-et egyszer bevállalok, de T-50-2 kizárt lett nálam. Főleg, hogy nerfelték a hp-ját is a teszt2 fázisban, 590-ről 560-ra, az a 30 hp nagyon hiányzik, ha egy IS-4/7 lő rád, mert annak a max sebzése 600+, de ritkán adja be, viszont ilyen 570-eket baromi gyakran sebzek vele, tehát egy T-50-2 egy lövés.