banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Az új mapon nekem van egy grafikai bug. A tankom fölött egy óriási vörös téglalap lebeg, ez volt a teszt szerveren az asztali gépemen és most a laptopomon is. Más is találkozott ezzel a buggal?

Valakinek lőtték már el a tornyát a patch után? Ilyenkor egy ideig nem lehet forgatni, viszont a mostani csatámban 2x is ellőtték, mind2x képes voltam aznnal forgatni!(elsőre persze ellőttem a repair kitet, de nem azonnal, így volt alkalmam észrevenni) Változtattak a játék ezen mehanizmusán?!

Am mintha a kt creditszorzóját is növelték volna. A csatában csak egy kv5-őt meg egy ramII-őt lőttem ki 100%-ról, meg egy kt-ba sebeztem olyan 70%-ot meg egyet lőttem egy t34-85-be, szóval ez olyan átlagos csata volt. Prém nélkül régen nem kaptam ennyit egy iylen csatáért. Vagy lehet túl régen játszottam utóljára!?:) Álltalában éppenhogy kijöttem egy ilyen átlag csata után plusszosra 2-3k-val, mostmeg kerestem tisztán majd 9k-t.

Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay 2011. szeptember 15. 11:43:21
    Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
    Szerzett tapasztalat: 1 932 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 30 985
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész