418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Jó kis reakció a Type 59re :D

"In service until 2002"

World of Tanks, WHAT HAVE YOU DONE!?
  • Adjunktus
    Én mondtam is mindig,hogy vigyázni kell a"playserekkel"!
    Ezek azok,akik sunyiba húzzák ki a"masut" az"aimcst"vonalon!
  • Ohyner
    Jólvan mára elég volt. Egész nap szopóágon tart a játék, t3-t8 bármibe ültem egy marék zoknit kaptam társnak, most meg védekezek én meg egy társam a bázison az ellen már nagy erőkkel jön, de jó helyet találtunk egy roncs mögött, sikerült felfogni az ellent. Erre az eddig meg sem mozduló teljesen inaktív plasyer mint akin az ellenfél átvette az irányítást kilő hátulról engem és a társam is. El se mondjam, hogy 220credit volt a jutalmam ezért. Ennek sincs így értelme, vagy csinálják meg rendesen a sebzés mértékével egyenlő legyen a levonás és a kárpótlás is vagy ne is legyen benne.
    Minden tankank megvan, ha ennyit sérül ennyi kredit, így számolja a javítási költséget is. Anynit levon a sebzőtől a sebzett meg megkapja, mi oylan nehéz ezen?
    A direkt tk-s meg kaphat nyugodtan 1hét accountbannt és kész.

Kezd ku.vára elegem lenni. Ez még az ágyúknál is idegesítőbb. jó ha 30csatánkét egyszer normális teamet kapok. Hol vannak már azok a meccsek amikor t9hevy begurult elém, hogy ne lőjenek ki és vissza tudjak vonulni, majd egymást fedezve mentünk előre.
    Ennek a f..nak erről kéne szólnia, de nem mert gyökér idiótákkal van tele. Vagy szenvedsz random battlén vagy mehetsz klánháborúba maxos tankkal, ahol semmi változatosság. HÁt kurva nagy változatosság.
  • Adjunktus
    Mi már eljutottunk párszor landing-ig.Utolsó pillanatban befutott emberekkel,a visszaszámlálás alatt elhadart taktikákkal.
    A Krímben az FTC-s fickók már üdvözölnek ha látják,hogy mi vagyunk megint.:)
    Csak azokat nem tudjuk leütni az istennek sem.
    De mint tudjuk,ami késik az nem jön időben...
  • davidbog
    Ezen legelább jó a torony hátsó traktusának az íve. Most már csak a 120 mm-es lövegnek kéne egy csőszájféket csinálni.
  • Sippie
    újabb 0 sebzés egy kibaszott jagdpantherre... komolyan mondom ez a 105-ös valami bugos szar, vagy nem vágom mivan
  • Adjunktus
    Vagy amikor bombázzák az állásaitokat és átkozod a saját vadászaidat.De a végén csak odaérnek a 103 JagdGeschwader Messerjei.:)
    Na erről még lehetne sokat írni.vége az off témának
  • Sippie
    hát akkor ez jó téma volt. :D
  • Szakesz
    Ha jól látom jelenleg egy magyar klánnak sincs területe...
  • Adjunktus
    Én a bátor artyt is szeretem,aki egyedül van olyan közel az ellenfél foglaló tankjához,hogy meg tudja akadályozni a foglalást,vagy legalább spottolni a másik artynak.De meg nem mozdulna a világért sem,mert annyira félti a fos gépét.
    Ez a tipikus gyávaság
    .Azt imádjuk amikor távolról nyugiban oszthatjuk a népet.Viszont ha nekünk is vásárra kellene vinni a bőrünket,akkor barna sógor kikukucskál a kloákából.
  • Sippie
    és mennyire mégfelemelőbb ha van hozzá ügyességed előbb utóbb te is a parancsnokok tagja leszel, és te adod ki a támadási célt :D (én nem voltam sose, de biztos jó lehet)

Egyébként ha már company a téma, hogy állnak a magyar klánok a WOT-ban? CW-k, eredmények, területek? Befoglaltuk már európát? :D
  • TDantes
    A másik ami jó ebben a játékban a bugok javítása. Már megint felragadtam kibaszott sziklára. De hogy ezt már javították. Nem igaz hogy ilyen baromságok miatt szívom meg.
  • Sippie
    az meg a másik amikor a csapatunk féltávnál van, az egyik oldal elesik és 4-5 tank elkezd foglalni minket, erre azoka balfaszok mennek tovább. Komolyan minek? Hátha ők 4-en előbb befoglalják vagy mi a fene? Persze magasabb tierűeket nem tudtam megállítani egyedül, kilőttek mint a szart és persze hogy buktuk. Néha komolyan nem értek egy-egy játékost.
  • Adjunktus
    Igen.Itt nyilván arról van szó,hogy már önmagában felemelő érzés azt mondani,hogy én pl a 2-ik Hadsereg 408-as hadosztályának,páncélos szakaszába tartozom.
    Aztán egy nagyobb csatában,csak felnézel az égre és látod a baráti Stukákat rázuhanni a célokra,miközben feljebb a vadászok harcolnak.
    Melletted meg megindulnak a páncélosok a város felé.Távolabb ejtőernyősök ereszkednek alá és mindenhonnan csatazaj hallatszik.
    Azért ez elvitathatatlan fílingje a játéknak.:)

• Ohyner
    Srácok eszembe jutott valami! Miért van az, ha átrainelünk egy személyzetet akkor elfelejti a régi járgánya kezelését. Tudom, hogy játéktechnikailag nem érné meg, hogy végtelen tankot tudjon irányítani, de miylen jó lenne ha 2-3 tank skillje megmaradna. És ha ezen felül akarunk újra trainelni el kell dönteni melyiket adjuk le.
    Akkor jutott eszembe mikor nosztalgiából megvettem egy kisebb tankot újra és megint vettem bele kezelőszemélyzetet, de pár meccs után már nem játszottam vele.
  • ericardo
    Én is észre vettem, hogy nagyon sokan még csak nem is tudnak arról, hogy van térkép a játékban. Az a szomorú, hogy akkor sem indulnak vissza az ellenséggel teli bázisra, ha fél perce villogtatom a térképet és 10-szer beírtam chat-be, hogy Back to Base!
  • TDantes
    Csak az a baj, vannak olyanok akik akkor se lőnek, amikor már megy a harc, nehogy meglássák őket. Ott áll mögöttem pár méterrel, szabadon lőhetne, de nem lő. Én percek óta harcolok, lassan legázol az ellenség, de ő nem lő, mert örül ,hogy nem látják. Aztán akkor kezd el lőni, amikor szinte az ellenség neki ütközik.

Persze az ilyen majom nem él sokáig, de milyen hasznos hogy ott volt.
  • Szakesz
    Ott a company, (amit remélhetőleg hamarosan megreformálnak és nagyobb lesz iránta az érdeklődés) valamint a CW.

Azokat a csatákat lehet élvezni. Randomban tényleg csak néha néha jönnek össze szép eredmények, de azok legalább olyan kiemelkedőek, - mint amikor egyedül kilősz 10-12 tankot, vagy 2000fölötti XP-re teszel szert - amikre amúgy companyban/CW-ben amúgy esélyed sem lenne.
  • Sippie
    Ja értem. Hát ez nem mindig nyerő ötlet, csodálkozok is mikor énvagyok az egyetlen aki megfordul ha piros pontot látok a térképen mögöttünk. 3-4 tank is jött mögénk a múltkor, és csak én fordultam meg, a többiek lazán kempelték tovább a semmit, és csodálkoztak hogy hátba lőtték őket. A térkép sztem nem csak dísznek van
  • ericardo
    Arra gondolt, hogy ha valaki először lő arra fognak visszalőni, és ha már elkezdik, akkor nem nagyon foglalkoznak mással.
  • Sippie
    csőlátás? Mármint csak arra "lát" a tank amerre néz? Eddig körbe látott, vagy mire gondolsz?
  • Nazarov77
    Várd meg amíg fullos lesz, alapból az, viszont megsúgom a KV a legnagyobb OP tank a játékban.
  • lammaer
    Hihetetlen lóvé van még mindig a játékosok zsebében :) Nem csoda hogy nem erölködnek a WOTosok az új tartalommal. Elég egy tree, pár új tank azt jön is a zsé.
  • lammaer
    Nem feltétlenül és nem csak ennyi. Mert ha kempelsz és lősz, máris felfedeznek szinte bztosan.

Pl amióta a lövés elég durván felfedi a kempelőket, pl artyra úgy vadászok, hogy előreosonok aztán (ha nem vernek szét - ergó nem láttak) megvárom amig lő egyet. Egyből villan, lehet rámenni.
    Tipikus sztyeppés scenarió, meccs fele táján középen előre osonok, fedezékbe állok. Van ott 4-5 bokor, abból az arty fedi fel magát hogy melyikben van amikor lő.

Hasonlóképpen, ha mondjuk kempelek másokkal és jön a célpont, megvárom amig vki más lő először (kihasználva a csőlátást), mert utána én nyugodtan lőhetek, vele lesznek elfoglalva.
  • bardocz
    Áh, nagyon jó:(

Ez a KV eddig egy szopás csak.
  • Sippie
    írtam is hogy "szvsz" hangulatilag jobb. Szóval szerény véleményem szerint. Nekem az összetettség jobban bejön, a parancsnoki lánc, néha itt sem ártana ha egy okosabb megmondaná a többi ergyának hogy mit csináljon, vagy mit ne csináljon.
  • Nazarov77
    Népszerű ez a Type 59 itt csak 4 darab van:

• tankaljöttem
    kempelni kell a bokorban kb ennyi
  • lammaer
    Nem azt mondtam hogy jobb vagy rosszab, hanem más.

Nekem instant action kell, nem hosszas tervezgetés, meg parancsnoki lánc, meg über realitás. Ha nagyon realitást akarok, akkor 1 hétig csak ersatz kenyéren élek, mert az is volt ám a háborúban. Meg hólében üldögélés a lövészárokban :) Meg minusz 40-ben melegedés egy darab fa felett.

Szóval: én nem mennék ebbe bele hogy jobb vagy rosszab. Más, összehasonlítani értelmetlen (és a visibility rendsze ugyanúgy szopatott engem mint a WOT-ban :)).
  • SirArcheer
    Egy light tank csücsölt a bokorban és scoutolt.
    Leoval ötven méterről sem vesznek észre ha bokorban vagyok de én mindnekit spottolok az artyank.
  • Sippie
    tény hogy nem lehet összehasonlítani, mivel az reális, ez meg árkád.
    Nincs olyan hogy láthatatlan szarok lőnek rád, ami téged lát azt nagy valószínűséggel te is látod, ha persze észreveszed. Ha lő valaki annak hangja van, torkolattüze, a járműveket km-ről meg lehet hallani.
    Viszont azt a játékot szigorúan csak csapattal lehet tolni, de szerencsére van magyar klán, ráadásul profi játékosokkal. Rambózni nem lehet benne, és fontos a taktika az összedolgozás. Itt is az lenne csak szarnak bele. Hangulatilag szvsz az a nyerőbb, főleg ha 10-15-en nyomultok egyszerre, megindul a páncélos hadosztály az éjszaka leple alatt, 4-5-en vadász fedezettel 2-3 stukával megsegítse a támadást. Elöl a felderítők bemondják hol látnak ATG-t, tankokat, és látod hogy egyszerre több százan rohamoznak még rajtad kívül. Fantörpikus :D Csak sajna nincs időm rá, hogy aktívan toljam :(
    Na mind1, OFF vége, idegesíteni magam bőven jó ez a játék is :D
  • bardocz
    Hogy a kurva faszba lát meg az ellenség a pálya másik végéből, amikor egy épület mögül jövök ki, és egy bokor mögé érkezek?
  • Adjunktus
    Sokmindent változtattak már azóta rajta.
    És attól jobb háborús rendszert még nem találtak ki online játékban.
  • lammaer
    Amúgy nekem már régóta nincs bajom a láthatatlansági rendszerrel. Megtanultam kiaknázni, és azért lassan de biztosan fejlődik , már rég nem olyan rossz mint féléve.
  • lammaer
    Nem az a játék az, ahol spawnolsz, majd gyalogolsz 20 percet a célpont felé, aztán hirtelen egy bokorban kuksoló illető lelő.

Aztán spawnolsz, gyalogolsz a célpont felé, aztán egy bokorban kuksoló tank lelő. Vagy elgázol. Vagy előbb lelő és utána elgázol.

Aztán spawnolsz, lassan kúszol a célpont felé 40 percig, beülsz egy bokorba és lelősz egy kocogó katonát....

Egyrészt nem WoT stílus (tehát összehasonlítani se érdemes), másrészt a játékmenet.. hát khm.. nem az a pörgős.
  • Nazarov77
    Na a 8. kvíz kérdésnél kaptunk egy szép képet egy M103ról valami Camoval:

http://img834.imageshack.us/img834/9273/shot010mm.jpg
  • Sippie
    ha a wwiionline nem lenne havidíjas sokkalta jobb lenne mint ez :)
  • SirArcheer
    De miért szenvedsz Vele ha szerinted szar?
  • MEdievil
    Az hogy van rosszabb az nem vigasztal :D
  • Redmaster
    Akkor addig visszarakom az eredeti fájlokat.