banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    Jólvan mára elég volt. Egész nap szopóágon tart a játék, t3-t8 bármibe ültem egy marék zoknit kaptam társnak, most meg védekezek én meg egy társam a bázison az ellen már nagy erőkkel jön, de jó helyet találtunk egy roncs mögött, sikerült felfogni az ellent. Erre az eddig meg sem mozduló teljesen inaktív plasyer mint akin az ellenfél átvette az irányítást kilő hátulról engem és a társam is. El se mondjam, hogy 220credit volt a jutalmam ezért. Ennek sincs így értelme, vagy csinálják meg rendesen a sebzés mértékével egyenlő legyen a levonás és a kárpótlás is vagy ne is legyen benne.
    Minden tankank megvan, ha ennyit sérül ennyi kredit, így számolja a javítási költséget is. Anynit levon a sebzőtől a sebzett meg megkapja, mi oylan nehéz ezen?
    A direkt tk-s meg kaphat nyugodtan 1hét accountbannt és kész.

Kezd ku.vára elegem lenni. Ez még az ágyúknál is idegesítőbb. jó ha 30csatánkét egyszer normális teamet kapok. Hol vannak már azok a meccsek amikor t9hevy begurult elém, hogy ne lőjenek ki és vissza tudjak vonulni, majd egymást fedezve mentünk előre.
    Ennek a f..nak erről kéne szólnia, de nem mert gyökér idiótákkal van tele. Vagy szenvedsz random battlén vagy mehetsz klánháborúba maxos tankkal, ahol semmi változatosság. HÁt kurva nagy változatosság.