418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    Na azt hiszem, mára is csak 3 meccs jutott nekem, ülök a jpvel egy bokorban közvetlenül mellettem egy szikla, spottolnak egy tankot, rálövök, majd teljes gázzal be a szikla mögé, amint beérek kapom is az arty telitalálatot, pedig a szikla frontja felől lőtt.
  • TDantes
    Vereség
    Csata: Prokhorovka 2011. szeptember 16. 18:39:30
    Jármű: E-75
    Szerzett tapasztalat: 483 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 36)
    Szerzett kredit: 15 715 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 9 360)

De unom már ezt a marhaságot. Eleve, prémiummal 15000 credit?! 4 tankot lőttem ki, és kettőt sebeztem. Hogy a faszba jön ki ezért 15000 credit?
    Ja, beugrott elém egy csapattárs, épp csak belesebeztem. Erre bezzeg levon 9360-at.

Hogy a bánatba jönnek ki ilyen számok? Ha még nem lenne prémiumom rendben volna, de így?
  • Sippie
    szupi, a láthatatlansági rendszer így is csodás, ha betéved a sok újgazdag akkor 2 méterről se fogjuk őket látni miután lőnek 1 éve.
  • PLaci #62111
    A camo -ból lesz fizetős.
    fizetős újítás = top prioritás
  • Plata

De hülye vagy
  • Plata
    Tracert sose ígértek,vagy igen?Mert én nem emlékszem.
  • VanDaal
    Alig várom az új teszt szervert, hogy végre kipróbálhassam a régóta várt DUDÁLÁST
  • patchaou
    Szokott másnak is hibaüzi nélkül csak úgy kilépni? A héten már harmadszor csinálja.
  • Doctore22
    Ott a pont....égjenek mint a Reichstag!
  • R3nton
    tank nem is jön sztem, a nagy 7.0-s patch, és nem sül le a pofájukról a bőr...tracer? francia tankok? játék módok? m103? T-10? T110? ezek már réges rég be lettek harangozva, a többséget nyárra ígérték, erre jön néhány camo, meg hülyeségek. Gratulálok a fejlesztőknek!
  • patchaou
    Sebaj, a KV meg a PZ4 hozza a lóvét.
  • hellokitty92
    Ahogy gyors átfutottam a fórumot, láttam h senki se linkelte be még:

Részletek a 7.0-es patch tartalmáról.. Nem sok dolog van benne és azt se tették közzé h milyen tankok érkeznek benne. Novemberre várható.

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/09/in-development-vol-4.html

• Sippie
    és mennyi lesz még fúú... T-32 10. meccset csak sikerült megnyerni, így 10-3 az arány ó je :D de benne van vagy -30-ba az biztos.
  • S1mlis
    Brutál ez a T-50.
  • patchaou
    Megvolt wot-os pályafutásom első minuszos köre :) Egy stock KV-1S-el sikerült összehozni. Csak két számjegyű volt az összeg, mégis meglepett.
  • bardocz
    Az jó lesz, rohadt tigrisről mindig lepattanok
  • Sippie
    9-2 lesz mindjárt, zseniális
  • Sippie
    Stock T-32 statisztika: 8 meccs, 2 győzelem. Há kurvajó, nem?
  • VanDaal
    Ezek szerint lehet, hogy csak rossz napot fogtam ki. De nekem ma az összes med a belvárosban erőlködött, általában eredmény nélkül és leginkább csak útban voltak. Viszont a szélen meg nem ment senki, és erre általában akkor jöttem rá mikor egyszer 6, egyszer pedig 4 kill után az utcák között törve előre telibelőtt az arty.
  • bgabor
    Na, a KV 152mm-es trollgunja ugyanaz a történet, mint a Hetzer 105-öse, csak a 152-essel durván lehet fegyelmezni még Tier7-8as tankokat is. Természetesen szigorúan HE lőszerrel.
  • Ohyner
    Én mindig az artyra megyek ott, szerintem nagyon kedvez a medeknek, baj akkor van, ha egy nagy td vagy hevy is beáll a pusztát védeni, de akkor meg a másik szökősávban lévő medeknek kellene áttörni.
  • VanDaal
    Siegfried line-on az mennyire számít általánosnak, hogy a medek a világ kincséért sem lennének hajlandóak megkeresni az arty-kat? Mert top heavy-ként ma már erre többedszerre csesztem rá...
  • MitsuMishi
    Akkor elinditom a heavy ágat is,aztán meglátjuk :D De azért megyek tovább meden is,aztán eldöntöm milyen :D
  • brasco84
    nekem is most megvan az 1,3 millió, de mivel utána "alig" kell xp az IS hez, nehéz lesz 0 ról újabb 1,4 milliót összeszedni :D
  • S1mlis
    Befogod az ellenséges tankot és jobb klikk (AutoAim)
  • bardocz
    Köszi, akkor azt majd megveszem rá. Talán ma már összejön az xp rá.
    Hetzerre érdemes megvenni a nagy ágyút, kipróbáltam, és nagy móka, sok tank egy lövésből megvan.
  • bardocz
    Ha látod a célpontot, irányítsd rá a löveget, és ekkor nyomd meg a jobb gombot. Így elkezdi becélozni neked. Nem túl jó amúgy, legalábbis nekem nem jön be annyira.
  • SovereignXY
    Üdv emebrek!

Egy kérdés. Ez az auto célzás hogy s mint van? Ki lehet kapcsolni - alapból E gomb - nyomkodtam én semmi változást nem láttam. Se hagyományos se "belső" nézetben.
    Jobb klikk ugyan csak vmi auto célzós gomb. Na én jobb gombal csak a kamerát tudom úgy forgatni, hogy a lövegtorony nem fordul utána.
  • bgabor
    Igen, a 152mm-es trollgunt mindenképpen próbáld ki, órási élmény. És azzal már nagyon gyorsan össze lehet szedni az xp-t a 107-esre.
  • bardocz
    KV-re érdemes valamelyik ágyút kifejleszteni a 107milis előtt?
  • bgabor
    Hát szerintem a med vonallal élvezetesebb is játszani. Az IS nem egy nagy szám igazából. Én direkt az IS miatt kezdtem el az orosz heavy ágat. Aztán kiderült, hogy az IS ugyanazzal a löveggel lő, mint a KV-1S, ugyanabból a toronyból, mint a KV-1S, ugyanolyan mozgényonysággal, mint a KV-1S. Ugyan több az életereje és a testpáncélzata, de cserébe egy Tierrel följebb van, és emiatt jóval nehezebb ellenfelek ellen megy majd. Szóval összességében ugyanaz, mint a KV-1S.

Már csak a gyorsabb 122-est kellene kifejlesztenem az IS-el, de komolyan gondolkodom rajta hogy eladom a fenébe, mert az elődeihez képest semmi pluszt nem nyújt. Mivel én nem vagyok prémiumos, nekem a játék Tier7-nél véget ér, így is alig győzöm az 1000 pénzbe kerülő 122mm-es lőszereket venni a.
  • MitsuMishi
    Hát én elöször mindenképp egy T-34-85-öt akartam,aztán gondoltam váltok heavyre és IS-t :D. Játék közbe meg rájöttem hogy a TD eléggé bejövős nekem :D Azt mondták hogy a T-54-es eléggé pofás kis tank igy gondoltam akkor hanyagolom a heavy ágat,és kihúzom a medet.De akkor lehet jobban járnék mégis a nehéz gépekkel
  • Sippie
    Sztem statisztikailag nem fog meg jobban akárhány tank van, főleg hogy magas szinten már egyre kevesebbet hoznak és ha valahol még alacsony szinten vagyok az jobban tejel. Bár tény hogy egyelőre nem tudom megvenni az IS-t, össze kell kaparnom vagy 1 millát :D de tegnap vettem T32-őt, és pár napja SU-152-őt, azért vagyok nullán :D
  • Szakesz
    Egyébként meddig akarsz eljutni?
  • spiczi91
    Testvér! :DDD
  • MitsuMishi
    Pénzügyileg nem fog meg? Mondjuk 2-vel még nem volt bajom,mert mire kijön az xp a pénz is megvolt annál aminél kellett,de 3-nál? :D
  • Sippie
    én 15 járművet tolok párhuzamosan :D Mindennap a duplázásig elviszem mindegyiket, aztán amelyikhez kedvem van tolom még :D
  • MitsuMishi
    Hát én a TD és a med ágat tolom.Nem tudom hogy egy Heavyt is sikerülne-e sikeresn feltolni :D kb 2k még a Su-100-as De a T-34-85 az mindenképp cél volt nekem. Imádom azt a tankot,és nem is csalódtam benne :D
  • brasco84
    kb=kv
  • brasco84
    amikor elkezdtem nekem is a T-54 lett volna a cél, de aztán most kanyarodok heavy felé.. igazából jó h kb-13 nál csak 22k xp kell az IS hez, de a kredit nem lesz meg egy ideig :( legalábbis nekem :)