A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #62084 Hát szerintem a med vonallal élvezetesebb is játszani. Az IS nem egy nagy szám igazából. Én direkt az IS miatt kezdtem el az orosz heavy ágat. Aztán kiderült, hogy az IS ugyanazzal a löveggel lő, mint a KV-1S, ugyanabból a toronyból, mint a KV-1S, ugyanolyan mozgényonysággal, mint a KV-1S. Ugyan több az életereje és a testpáncélzata, de cserébe egy Tierrel följebb van, és emiatt jóval nehezebb ellenfelek ellen megy majd. Szóval összességében ugyanaz, mint a KV-1S.
Már csak a gyorsabb 122-est kellene kifejlesztenem az IS-el, de komolyan gondolkodom rajta hogy eladom a fenébe, mert az elődeihez képest semmi pluszt nem nyújt. Mivel én nem vagyok prémiumos, nekem a játék Tier7-nél véget ér, így is alig győzöm az 1000 pénzbe kerülő 122mm-es lőszereket venni a.