418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MuldR
    En teljessen ugy emlekeztem gyerekkorombol erre a filmre, hogy tigrisek, shermanok vannak benne, es egy teli erdoben jatszodik.

Ugy latszik az elme korrigalt :)
  • Gunslinger
    Az M24 Chaffee-k és M47 Pattonok csatája. :-D Mekkora szar film az.
  • hNeo
  • Ry0K3N
    Maus speciel ki tudott lőni arra emlékszem, hiába voltam az arcába. Magas egy dög az.
  • Oddball29
    A motorháza az pattog a T29/34-nek is.

Mi teszteltük a T32 kupolát, nem nagyon vitte át akkor semmi. Csatában mégis úgy látszik, vannak, akik tudják, hol kell lőni.
  • Szakesz
    Arctámadó csak a T32-vel működik igazán. Az összes többi amcsi heavyt a lövegpajzsukon kívül bárhol átlőhetik.
  • VanDaal
    Igen, meglett :) Az a poén, hogy az utóbbi napokban 2-szer is csináltam topgunt, szintén hasonló kaliberű vesztes csatákban... :)
  • Ry0K3N
    Hát akkor nem rajtad fog múlni a csata akármit csinálsz.
    Kupolát nem tudom le kell tesztelni most hogy van melyik tudja átlőni,de van ha seggel mész oda úgy is jó. Hiába a vékony páncél pattogni fognak a kicsi szög miatt. Asszem T-44 T-54-nél volt ez, olyan alacsony a felépítésük pont hogy nem tudnak meglőni ha nekiktolatsz.
  • Ry0K3N
    Legalább sniper medál meglett? Vannak ilyen napok, meg van hogy sorba jönnek a top gunok.
  • VanDaal
    Csak sikerült ma is kiakasztania a szellemi fogyatékosoknak:
    Tier7 csata, Karelia, oldalanként 4-4 tier7-es tankkal. IS megindul középen egyedül, scoutolni/noob rusholni. Kilő egy PzIII/IV-et, majd meghal. ISU szintén meghal kill nélkül. KV-13 afk. Lényegében ketten voltunk harcképesek, a másik IS és én KV-3-mal.
    A vége ez lett:

A képen jól látható a fejlesztett tornyos, stock ágyús barom, akitől meg még a fedezékbe se tudtam visszamenni...
    Egyre jobban elegem van, hogy az ember hiába erőlködik, totál semmit se ér vele
  • Oddball29
    Ha a saját nagytankunk leül valahol kempelni (jellemzően), vagy a pálya másik végén van, süthetem:).

Kupolámat legutóbb egy KT 3-ból 3-szor átlőtte.

Egyébként szólóban nem szoktam erőltetni az arctámadózást, inkább akkor, ha teamben vagyok és valamit nagyot és csúnyát kell lekötni, míg a többiek leépítik oldalról.
  • bornofakone
    Szakesz
    hát bétában még szép és jó volt:)
    akkor azért bármilyen német tank arctámadózva leküzdhető volt, tiger 2 meg se kottyant t32, sőt még a VK se nagyon, 1 lövést max 2-t kellett kibírni míg odaérsz utána ha ügyes voltál nem bírt megmenekülni:)
    de azért valljuk be most h foltozva vannak, kemény diók már:)
    és a stock t34 vmi kegyetlen szenvedés:) minden tiszteletem azé a játékosé(kosoké) aki(k) ki fejlesztik fullosra a t34-t free nélkül fullosra :)
  • Ry0K3N
    A nagyobb tankok azok nem a te feladatod, azokat bízd a saját oldali hasonló kategóriára szemből. Saját kategóra ellen van esélyed fölötte meg nem az első sorban kell menni hogy kirobbantsanak az artyk. Arctámadtam én már le sok tankot de hiába céloznak a kupolára pattog onnan is. Minimaus biztosan.
  • bardocz
    Hoppácska, steel wall PzIII-ral, és négy kill, ami lehetett volna öt is, ha az ellenség később foglalja el a bázist.
  • Gunslinger
    Napi 5 tank a limit, lehet hogy ma már előtte eladtál öt tankot.
  • Pupuci
    Persze. Járművet, modult, lőszert, mindent.
  • Oddball29
    Lehet hull down-olni meg sorozni HE-vel, csak a legtöbb erre alkalmas helyről előszerettel robbantanak ki az artik, a 105-ös HE meg ezen a szinten már csak enyhe hússeb, még modult se nagyon üt ki, teszteltük.

És sajnos többnyire tudják, hogy face to face gyengébb vagy náluk, ha beforgatott testtel közelednek, akkor eleve sokkal nehezebb a dolgod eltalálni 0.36-os pontossággal azt a fránya gyenge pontot, mint pl. a IS-4 vezető kémlelőnyílása. Neki ezzel szembe annyi a dolga, hogy menetből kényelmesen rálő random valahol a testre. Lehet arctámadni, de az meg csak a hülyék ellen jön be. IS-4 simán rálő a periszkópokra a testen, E-75-ön meg alig tudsz valamit olyan helyzetből lőni, max a távmérőket a torony két oldalán. Egy HE és kiütik az ágyúdat.

Na nem panaszkodom, 58 % százalék győzelem, 52 % túlélés. Ennek ellenére el fogom adni, ágyú és mozgékonyság előrébb van a listámon.
  • Szakesz
    Lehet az idő megszépítette az emlékeimet, de azért annyira nem volt rossz az amcsi vonal a sokat által szidott 105mm ágyú ellenére sem.
  • Ry0K3N
    adtál el ma már mást is előtte?
  • Ry0K3N
    Elvoltam azért vele tier 8 ban is. Ha olyan jön szemből akkor megyek hulldonba és lőjön ki ha tud. Jól kell csak helyezkedni meg tudni hogy hol lőhetőek át szemből, ha meg nem akarsz kockáztatni mert messze van lehet sorozni He-vel. Tier 8 balancolt heavy téren.
  • Oddball29
    Egy hotfixxel meg lehetne oldani, kifejleszthető lenne T8-tól a Patton ágyúja a mostani áll T9-es helyett/mellett és problem solved.
  • Pupuci
    Mi a rákért nem lehet eladni ezt a szutykot?

Hiba:
    Nem sikerült eladni a következő tankot 'SU-76'. Próbáld újra később.
  • bornofakone
    hát ez alap, t9-be azért 1 210-s pen-t v 220-st adhattak volna a 105-nek...
    mind1, szükséges rossz, ez a hardcore fokozat, nem a német vonal :)
    (kövezzen meg bárki ez a kijelentésem miatt, de az biztos még nem játszott stock t34-el....)
    majd 1x talán rájönnek h elférne 1 picit több pen t9-be 1 ilyen ágyún...:)
  • Oddball29
    Nemtom, napi duplázókkal is megvan majdnem ezer naponta. Szóval annyira nem gáz. Az M103-ast nem akarom már 105-össel grindelni.
  • Oddball29
    Azért az jelentős különbség, hogy a IS-3 és a KT a 225-ös penű ágyúkkal értékelhető rendszerességgel tudja a T9-es hevik gyengébb zónáit szemből sebezni. Ehhez a 105-ösnek se pontossága, se átütőereje. Free frag.
  • pointer4
    Az olyan 1500 csata kb? :)
  • Oddball29
    Még 43k free xp és megvan az ágyú, lánc meg torony már megvan. Nem sietek sehova...
  • Ry0K3N
    Felmegy rá az anélkül is, de abban a tierben nem sok mindennel tudsz hozzátenni a csapathoz amíg nincs meg a 120-as. De alatta semmi gond vele.
  • pointer4
    Sírjanak csak az E széria miatt :D Így, hátha nem merik butítani, az amúgy remekre sikeredett szériát :D
    Nem követem az amcsi tank treet, de a T30-ról azt hittem, amikor E75el szembe kerültem vele, hogy 7es tank. Az alját hosszába-keresztbe mindenhogy mindennel át lehet lőni.
  • bornofakone
    amúgy fel megy rá a 105-s lánctalp nélkül is, csak nem tudsz semmilyen cuccot feldobni a tankra...de inkább rohangálok 105-sel, mint töltés gyorsítós, ventis stb stb 90-s t34-el :)
  • Nazarov77
    Ezért is írtam hogy néha jogtalanul nem azt írtam hogy mindig jogtalanul.
  • bornofakone
    "Oroszokon kívül Németeknél és Amcsiknál gyakran sírnak és néha jogtalanul"
    amcsikért sztem teljesen jogos a sírás, ha már a stock e-75, is-4-t hasonlítjuk össze...ők legalább t8-s tankokkal is felvehetik a versenyt, de a t34? az max t7-be mehetne...csak több a hp-ja...de az kb semmit nem ér :)
    t34-t t8-ba raknám be 1700 hp-val, 120-s gunnal, annyi h kisebb ROF, meg mondjuk 230-ra levenném a pen-jét a 120-nak:)
    t10-be annyi az előnye a t30-nak h brutál gunja van....de ennyi, ugyanaz a dolog áll fent mint t34-nél, h boldog boldogtalan széttudja lőni, és fokozottan őt akarja mindenki kilőni mivel t10, és mivel tudják sebezni és elég sok xp-t/creditet ad...
    németekért még ok a jogtalan sírás, de amcsikért?! :D még amcsi medekért ha sír vki talán meg értem h lehet rosszul gondolja de az amcsi heavy vonal t8-tól már siralmas...(igaz t32-vel nagyon élveztem a játékot, de tartom h a leggyengébb t8-s)
  • Oddball29
    Csekély 100 ezer xp a 120-asig. A kb. 20k-s lánctalp nélkül a már a T8-ban is erőtlenke 105-ös se megy fel a T34-re. Csak ennyire szívatós.
  • TOMSILENT
    E-75, csinálj 45-öst és halhatatlan vagy
  • Nazarov77
    Oroszokon kívül Németeknél és Amcsiknál gyakran sírnak és néha jogtalanul, pl E-75öt szidják hogy jajj de bugos közben legjobb T9 heavy szerintem, E-100nál panaszkodnak a 150es átütésre ami tényleg nem sok de aki tudja hova kell célozni az át tud ütni nagyokat, a HEje meg majdnem annyit sebez mint a 128as ágyú APval + még van egy rakat HPja és ha nagyon nagyon beforgatom akkor a butuskák az oldalammal próbálkoznak ahol a kötényezés gyakran elnyeli a sebzést és nem történik semmi :D
  • Gunslinger
    Hivatalos fórumon tulajdonképpen mi miatt nincs non-stop sírás?
  • Nazarov77
    OPt nem kell komolyan venni csak viccelek, simán csak jól adja a köröket, KT jobban bejön egyébként.
  • Nazarov77
    Na orosz tank... 4 kör IS-3al egymás után, 3x jött 1400 xp és az utolsó 1700 volt, 130 csata alatt az átlag XP 980, kicsit OP :D
  • Szakesz
    Igen, nem kell ezt túldramatizálni. :)
  • Ry0K3N
    Tier 7 ben az az ágyú nagyon jó nem értem mi a gond vele, anno reggeliztem az IS-eket vele. tier 8 ban elfogadható de azért a kevés pen meglátszik. tier 9 szopó nagyon amíg meg nem lesz T34 -re a nagy ágyú.