banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    "Oroszokon kívül Németeknél és Amcsiknál gyakran sírnak és néha jogtalanul"
    amcsikért sztem teljesen jogos a sírás, ha már a stock e-75, is-4-t hasonlítjuk össze...ők legalább t8-s tankokkal is felvehetik a versenyt, de a t34? az max t7-be mehetne...csak több a hp-ja...de az kb semmit nem ér :)
    t34-t t8-ba raknám be 1700 hp-val, 120-s gunnal, annyi h kisebb ROF, meg mondjuk 230-ra levenném a pen-jét a 120-nak:)
    t10-be annyi az előnye a t30-nak h brutál gunja van....de ennyi, ugyanaz a dolog áll fent mint t34-nél, h boldog boldogtalan széttudja lőni, és fokozottan őt akarja mindenki kilőni mivel t10, és mivel tudják sebezni és elég sok xp-t/creditet ad...
    németekért még ok a jogtalan sírás, de amcsikért?! :D még amcsi medekért ha sír vki talán meg értem h lehet rosszul gondolja de az amcsi heavy vonal t8-tól már siralmas...(igaz t32-vel nagyon élveztem a játékot, de tartom h a leggyengébb t8-s)