418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #62434 Höhö, én abból a filmből két mondatra emlékszem
Amikor az afgán asszonyok ordítanak hogy "Badaaaaaaaaal".
Meg amikor ül két afgán a földön heliben a mérgezett forrásnál, azt mondja az egyik a másiknak: "figyu már, te iskolába is jártál. El tudod ezt vezetni?" -
Gunslinger #62433 Nem ugyanaz, a Ti-67-nek 105mm-es ágyúja volt, izraeli T-55 upgrade. -
Oddball29 #62432 Lehet, akkor én kevertem el. -
Doctore22 #62431 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Beast_%281988_film%29
wiki szerint gunak van igaza és én bocsánatot kérek..de akkor is ugyanaz mindkét tank -
Oddball29 #62430 Tiran 6-os, ex-szír T-62. -
Doctore22 #62429 szívatsz? -
lammaer #62428 Én arra emlékszem, hogy 5.-ben azon agyaltunk, hogy a Star Wars-ban miért írják hogy episode IV... mert senki nem látta az előző 3 részt.
És akkor jött a nagyotmondó árpika, akiknek volt műholdas antennájuk, hogy ő bizony tegnap látta az RTL-en a StarWars I-et.
Jó sok idő eltellt mire kiderült a turpisság ugye LUcas bácsi részéről (megint említsük meg: Internet az vagy 6-8 évvel később kezdett terjedni). -
Doctore22 #62427 egyébként ez a film mutatja be legjobban a szovjet páncélos parancsnokokat a hidegháború alatt..de ez majdnem minden fegyvernemnél így volt... -
Doctore22 #62426 Ti-67..t-54/55 egy és ugyanaz! -
Nazarov77 #62425 1-2 hónapja néztem meg azt a filmet :)
-
Doctore22 #62424 Gun bocsi, de az egy igazi t-55 volt... -
Gunslinger #62423 Egyébként nekem a kedvenc tankos filmem a The beast vagy még Beast of war néven is futott. Ott a főszereplő tank egy T-55, ami valójában egy izraeli Ti-67 volt. -
Oddball29 #62422 Na az egy külön poén, olyan Sherman, mint a Kelly-ben sosem volt amerikai rendszerben. M4A3E4, ezek eredetileg kései, hegesztett homlokpáncélú 75 mm-es A3-asok, amiket az 50-es évek elején induló katonai segélyprogram során szereltek át 76 mm-esre, az eredeti torony meghagyásával. A titóista Jugoszláviába is így került belőlük több száz, ahol később a filmet forgatták. -
Gunslinger #62421 Azt hiszem egy II. vh-s filmben sem használtak igazi Tigrist, Kelly hőseiben is T-34 van Tigrisnek maszkírozva, de ott legalább a Sherman igazi és nem Patton. -
Gunslinger #62420 Dede, Leo 1 jött át a hídon. :-) De azon kívül asszem a többi jármű korhű volt. -
Gunslinger #62419 Áhh, ez semmi, emlékszem 7 éves koromban volt egy osztálytársam, aki elhitte, hogy a Star Wars megtörtént. Ehhez képest egy háborús film, amiben bemondják, hogy megtörtént eseményeken alapul, meg a végén, hogy a veteránoknak ajánlják maga a megtestesült hitelesség egy gyereknek. :-) -
hellokitty92 #62418 Nem kell kibukni amiatt, h nem korhű járművekkel forgatták le ezeket a régi háborús filmeket, a lehetetlennel felérő feladat is lett volna ennyi működőképes német tankot összeszedni!
Még a ryan közlegény megmentésében is a 2 tigert is átmaszkirozott t-34-85-ök játszották és biztos nem csak a spórolás miatt, mert azért megérte volna bármely múzeumnak a pénzen felül már a reklám ért is. Mennyi működőképes tiger lehet a világon, bovingtonban van 1 legalábbis 2008-ban még ment. -
MuldR #62417 Nem abban voltak leopard 1esek a tigrisek? -
lammaer #62416 Miért nem kérdezted meg aput/anyut/tanítónénit, hogy a történelemkönyveidnek vagy a filmnek kell hinned? Sztem tuti kaptál volna egy rendes választ, és megóvtad volna magad ettől az óriási dilemmától :) -
Gunslinger #62415 A szövegek nem voltak rosszak, de gyerekként emlékszem, hogy teljesen összekuszálta az agyam, mert ugye Kelly hőseiben láttam normális Shermant, itt meg Shermanre nem emlékeztető tankok rohangáltak Sherman néven, valamint a 2. vh-s könyveimben is tök más tisztek nevei szerepeltek a csatánál, mint a filmben és nem tudtam, hogy most mi a szitu és akkor még bőven messze volt az internet korszak, nem tudtam csak úgy ráguglizni 20 évvel ezelőtt. :-) Szal többek közt ezért utáltam, mert rajongtam kis srácként a 2. vh-s filmekért, de ez a film nagyon sok zavart okozott nekem. Igazából akkoriban szerettem, vagy 30x láttam, jóval később utáltam meg, mikor már rájöttem, hogy mennyi ferdítés van benne mondjuk egy "A bridge too far"-hoz képest, ami szintén ugyanabból a korszakból van és zseniális alkotás. -
lammaer #62414 Na mind1, akkor most megnézheted az új default videót :) -
Wasp91 #62413 Hibái ellenére szerintem jó film a Halál 50 órája. :) -
Gunslinger #62412 Én valami Scooter videóra emlékszem, azóta biztos megváltoztatták. :-) -
Egész sg-n ez a default. -
lammaer #62410 Höh.. neked is ez a default ha videó beszúrása gombra nyomsz? :) -
spiczi91 #62409 paszmeg :DD -
lammaer #62408 Hát tény, Kojak nem volt ott ;)
Nekem tetszik, ha neked nem ez nem változtat rajta. Még idézem is az örökbecsű "Hogy mi ez a zaj? Te akartál németeket..." -
Gunslinger #62407 Nem csak technikai malőrök, a szereplők is mind kitalált karakterek. Nem háborús film ez, hanem valami fantasy. -
lammaer #62406 Ez volt a terv ;)
-
lammaer #62405 Na ez hogy sikerült :D -
lammaer #62404 Itt pl határozottan havazik :)
-
hellokitty92 #62403 Hát akkor majdnem bejött a tippem, csak "pár" ezer kilométert tévedtem...:O -
lammaer #62402 Amúgy van havas rész is benne, csak a végső meccs ilyen sztyeppés ha jól emlékszem.
-
Oddball29 #62401 Spanyolországban forgatták, a felszerelés is a spanyol hadseregé, úgy emlékszem. De ugyanaz a szélességi kör. -
Oddball29 #62400 Ha háborús ez film, ez pl. valós. Failed scout rush.
-
lammaer #62399 Sztem jó kis film az, ha túl tudsz lépni ezeken a technikai malőrökön... ha meg nem, nézzé discovery channelt ahol a rendes tankokat láthatod. -
Oddball29 #62398 Pláne, hogy az ardenneki csata tüzérségi előkészítéssel és gyalogsági támadással kezdődött, a német meg a Tigriseket jól hátrazupálták a menetoszlopok végére, mert ha egy lerobban azokon a keskeny, kanyargós hegyvidéki utakon, órákig feltartja a forgalmat. -
Áááááá, ma is kezdi. Panther 2 4HP, VK3601H 2HP, T-44 10HP. És elfutnak. Vicc, hogy mindíg pont úgy adja be a sebzést, hogy épp túlélik. Napi első csata fel is idegesített. -
hNeo #62396 én is csodálkoztam hogy amcsi medekkel indulnak csatába a németek.
még nem láttam a filmet, de megnézem. -
hellokitty92 #62395 És úgy tűnik az új-mexikói préli játsza az ardennek havas hegyvidékét és a sűrű erdőket:D:D Epic fail...