banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    A szövegek nem voltak rosszak, de gyerekként emlékszem, hogy teljesen összekuszálta az agyam, mert ugye Kelly hőseiben láttam normális Shermant, itt meg Shermanre nem emlékeztető tankok rohangáltak Sherman néven, valamint a 2. vh-s könyveimben is tök más tisztek nevei szerepeltek a csatánál, mint a filmben és nem tudtam, hogy most mi a szitu és akkor még bőven messze volt az internet korszak, nem tudtam csak úgy ráguglizni 20 évvel ezelőtt. :-) Szal többek közt ezért utáltam, mert rajongtam kis srácként a 2. vh-s filmekért, de ez a film nagyon sok zavart okozott nekem. Igazából akkoriban szerettem, vagy 30x láttam, jóval később utáltam meg, mikor már rájöttem, hogy mennyi ferdítés van benne mondjuk egy "A bridge too far"-hoz képest, ami szintén ugyanabból a korszakból van és zseniális alkotás.