418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Annál pontatlanabb, de te is meg tudod nézni az ágyú adatai közt.
  • Gerifinuccsi
    Pl mint ami mostvan rajta 57mm-es TIS4es.
  • Gunslinger
    Mihez képest? Tipikus közepes kaliberű ruszki ágyú pontosság terén.
  • Gerifinuccsi
    És az távolra is elég pontos?
  • kaleun
    85mm
  • jocyd
    mondjuk ha az uj pälya vs. kevesebb arty akkor az utobbira szavazok :-)
  • kaleun
    Pár nap és látsz majd eleget... Most még senki sem ismeri igazán.
  • Gerifinuccsi
    Sziasztok!

T-28asra melyik a legjobb löveg? Akinek van tapasztalat kérem írjon.
  • kaleun
    Nyugi ez csak véletlen.... Ma csak egy 6vs6 volt a max, 3-4 az átlagos.
  • jocyd
    nekem is ugy tünt fel hogy kevesebb az arty,max 3 vs 3 az uj patch ota, de leginkäbb 1vs1, amit KT-ben nem bänok :-)
  • Gunslinger
    Nekem most egymás után kétszer beadta ugyanazzal a tankkal és egyiken sem volt arty. :-D Szegény scoutok éheztek.
  • jocyd
    en meg pont forditva vagyok vele, csak a regiket kapom, jo lenne valami frissites, de meg a teszt szerveren sem adta, hätha majd ma este.
    üdv mindenkinek es jo ejt
  • ximix #62542
    OFF
    (WinXP-m van)
    Tegnap álligatok az egéren unalmamban és a menüjében volt egy szó amire kíváncsi voltam mit jelent polling rate, guugli beír első találat XP alatt csak 125hz-es frissítés van ami kb: 8ms-nek felel meg, progi letölt ellenőriz jé tényleg annyi másik progi letölt feloldaná a korlátozást, de nem tudja error, próbálgattam így is úgy is míg a második mause driver telepítés után meggyógyult magától és már 1000Hz 2000dpi-n karistol.
    Írom ezt azért mert ebben a gaméban nem árt ha rendesen megy a pocik :)
    Az ellenőrző progi neve 'Direct Input Mouse Rate'
    A feloldó progi 'fórum' ,de ez ha van rendes driver-e az egérnek elvileg nem kell max többször kell telepíteni pl én egeremnél diver fel, majd firmware fel , majd driver le, majd driver ismét fel az eljárás a hivatalosan.

Mivel a baj nem jár egyedül .net 4 frissítése után lassú a masina indítás után feláll az asztal, majd kb: másfél perc pihi míg a net kapcsolat létre jön, szintén guugliban keres és örül, olvas, kiderül parancssorban kell futtatni molyol egy pár percet majd újraindítás után tényleg javul a helyzet
    A fórum

OFF
  • Ry0K3N
    Nekem ma minden 3. pályára azt adta be, már lassan unom. A régi jó öreg mapokat meg alig adja =(
  • Gunslinger
    Fisherman's Bay egyébként, nekem amúgy elég sűrűn beadja, egyik kedvenc pályám lett, ott még véget nem érő kempelést nem láttam.
  • Ohyner
    Nekem viszonylag sokszor beadja még hetzerrel is.
  • jocyd
    sziasztok, mär amiota kijött az uj patch jätszom minden nap 2-3 ora hosszät, de meg az uj pälyära nem került sor,eddig nem tudtam kiprobälni szoval eddig fischermans frends nekem tabu :-). elöfordult mäsnäl is?
  • Ry0K3N
    Egy doboz gyufát megér
  • Gunslinger
    Online ingyen is lehetett igényelni múlthéten, volt 3000 kiosztandó kód.
  • Ry0K3N
    Igen. Kapsz egy m3 stuartot meg 1 napnyi premiumot de csak új accountnak. Volt már ilyen egyszer máshol valami külföldi magazinnál.
  • MitsuMishi
    Ez biztos?Mert akkor nem veszem meg az újságot :/
  • Met
    Adok érte egy sportszeletet
  • Ry0K3N
    Adok érte egy doboz gyufát mert annyit ér. Csak újonnan regisztrált accountal működik.
  • ricsa008
    Ki mit ad egy Gamestar kódért?
  • Ohyner
    Ó most nézem, ha szerencsék lesz még decemberben kijöhetnek az új td-k
  • LSL
    XP-d van? mert akkor: Vezérlőpult ->rendszer ->speciális fül ->alul indítás és helyreállítás-> automatikus újraindítás elől kiveszed a pipát.
  • Sippie
    tyű :D a garantált vesztes csatába akkor inkább nem lépek be a "poén" kedvéért.
  • spiczi91
    Majdnem ugyanaz, csak a győztes csatánál még +50%, vesztesnél -50%.
  • Szakesz
    Ugyanúgy, mint random csatánál.
  • Sippie
    CW meccseken hogy működik az XP, credit osztás? Mint egy rendes csata, a végén fizetheti az ember a kemény minuszokat, vagy mint egy gyakorló csata olyan?
  • Wasp91
    Hogy mentél be oda? xD
  • patchaou
    Most meg maradék 12 HP-val kellett volna utolsóként kv-val felfedezni két artit :D
  • Ry0K3N
    Szard le a medált. Én nem is nézem, ha kapok kapok ha nem nem.
  • hawkie22
    Nekem most lett volna meg a 2., ha egy gyökér nem lövi ki előttem az uccsó ellenfelet, akit addigra már leszedtem annyira, hogy csak 1 lövés kellett volna még neki, és megvan a medál. :) Kicsit se voltam ideges.
  • Gunslinger
    Csak akkor kapsz pénzt, ha TK van és az is aprópénz.
  • patchaou
    Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2011. szeptember 18. 17:40:59
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 537 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 74)
    Szerzett kredit: 9 125 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 6 200)

Kár hogy nem halt meg a kis rohadék. Utálom mikor beugrálnak elém. Viszont ha engem lő a barom arty, akkor egy fillért nem kapok....
  • SovereignXY
    Az utltimate búvóhely :D

http://k____epfeltoltes.hu/view/110918/shot_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepzelgo nem megy :(
  • Sippie
    most találkoztam egy kempelő leopard-al. Miután többen megkérdezték mi a szart csinál, elkezdte ecsetelni hogy ha mégegy csatát túlél kap egy survival medalt. Mire én beírtam hogy ki a f*szt érdekel a medál, aztán jött a válasz hogy hát őt, mert jobban szereti a medálokat. Na elküldte a rákba Call of dutyt játszani, az ilyen miért nem tol valami offline szart, amiben gyűjtögethetné a hülye medáljait.
  • Oddball29
    Na meglett Jumbo-val az első Böllér medál.
  • Ry0K3N
    Notin játszasz?