banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #62542
    OFF
    (WinXP-m van)
    Tegnap álligatok az egéren unalmamban és a menüjében volt egy szó amire kíváncsi voltam mit jelent polling rate, guugli beír első találat XP alatt csak 125hz-es frissítés van ami kb: 8ms-nek felel meg, progi letölt ellenőriz jé tényleg annyi másik progi letölt feloldaná a korlátozást, de nem tudja error, próbálgattam így is úgy is míg a második mause driver telepítés után meggyógyult magától és már 1000Hz 2000dpi-n karistol.
    Írom ezt azért mert ebben a gaméban nem árt ha rendesen megy a pocik :)
    Az ellenőrző progi neve 'Direct Input Mouse Rate'
    A feloldó progi 'fórum' ,de ez ha van rendes driver-e az egérnek elvileg nem kell max többször kell telepíteni pl én egeremnél diver fel, majd firmware fel , majd driver le, majd driver ismét fel az eljárás a hivatalosan.

Mivel a baj nem jár egyedül .net 4 frissítése után lassú a masina indítás után feláll az asztal, majd kb: másfél perc pihi míg a net kapcsolat létre jön, szintén guugliban keres és örül, olvas, kiderül parancssorban kell futtatni molyol egy pár percet majd újraindítás után tényleg javul a helyzet
    A fórum

OFF